Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Až 69 kondomů Durex a Pasante na festivaly i výlety

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lenka

Děkuji za radu, v tomto případě je chyba na straně pošty, nemám ani podací lístek. Ale na Váš email jsem dotaz psala již 27.6. a včera, odpověď jsem obdržela až dnes. Jinak děkuji

Rudo

email vám systém odosielal už 20.6. večer, ráno ste urobili objednávku a hneď večer mali aktuálne info o jej stave. Duplicitným emailom sa pre efektívnejšiu organizáciu snažíme vyvarovať :-)

Treba sledovať emailovú schránku, vždy systém odosiela detailné a presné info.

Lenka

Dobrý den, zakoupeno a objednáno 20.6. a stále se nic neděje.. Už v pátek jsem psala na email firmy s dotazem na stav mé objednávky a žádná odezva…

Rudo

Dobrý deň,
kontaktujte nás na pomoc@kondomshop.cz, do predmetu emailu uvedte číslo objednávky. Jej stav vidíte aj vo vašom zák. konte online, spolu s podacím číslom zásielky. Všetko je automatizované a 99% prípadov vidíte a riešíte sama online pohodlne bez čakania na supporty :)

Looky

Dobrý den, když kliknu na stránky, tak stránku nelze najít…?

Rudo

Dobrý deň,
výpadok evidujeme.

Josef Řehák

Jak jste přišli na cenu balíčku před slevou 1.032,–? Když si koupím na vašem eshopu Pasante Sensitive 25ks (184,–) a Durex Elite Intimate Feel 25ks (249,–) a doplním to po 1 kuse na 26 (14,90 + 24,90), jsem na polovině inzerované ceny i po započtení poštovného. Není to trochu podvůdek?

Rudo

Dobrý deň Jozef,
pôvodná cena je cena neakčná, vy píšete cenu akčnú po zľave a bez poštovného. Odporúčame prečítať hlavne http://www.kondomshop.cz/proc-nakupovat-na-kondomshop-cz-a91 . Cena balíčka je stanovená na slevomat.cz tak výhodne, že určite u nás výhodnejšie pri danom malom odbere nekúpite :)

Pekný deň prajeme,

Kristýna

Dobrý den, plánujete přidat i balíček pro alergiky, který se bude skládat především z latex free kondomů? :)

moc děkuji za odpověď

ms

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat do kdy je platnost kondomů?
 Děkuji

Tomáš

Dobrý deň,
všetky kondómy v našom obchode sú nové. Záručná doba je cca 4 roky odo dňa kúpy. Tj 6/2018. Niektoré 3/2018, niektoré 1/2019

Pekný deň vám prajeme,

Pavel

Dobrý den,
jaká je cena při nákupu dvou balení? Dojde ještě k odečtení jednoho poštovného?

 Díky

Tomáš

Dobrý deň Pavol,
poštovné je pre všetky balíčky po zadaní voucheru 0Kč. Cena za dva balíčky je podľa zvoleného voucheru súčet cien jedného s druhým. Dopravu platiť nebudete. Balíčky sa objednávajú zvlášť, tak ako sa píše v podmienkach tejto akcie :)

Pekný deň vám prajeme,

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru