Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Profesionální vyvolání fotek – 50 nebo 100 kusů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lucie

Dobrý den, pokud si koupím více voucherů, musím každých 100 ks fotek nahrát zvlášť nebo je můžu nahrát najednou a kódy voucherů oddělit čárkami? Je možné fotografie případně poslat poštou – vypalené na CD?

jh

Dobrý den Lucie,
data můžete poslat na CD. Pokud chcete použít voucher, tak skutečně ho můžete použít jen jeden na objednávku. To znamená, že objednávek bude tolik kolik budete mít voucherů.

Markéta

Dobrý den,
proč na mapě se místo vyzvednutí ukazuje jinde než kde je napsaná vaše adresa?

JH

Dobrý večer Markéto, děkuji za upozornění. Napíšu to taky do Slevomatu

Karel Majer

absolutně nechápu za co platit manipulační poplatek 39kč když dojdu osobně na tohle prdím když něco vyzvedávám osobně tak je to zdarma některé firmy to již pochopily takže nakupuji výhradně tam toto je nějakej novej trend vykutálenejch podnikatelů zas NIKDY NEZAPLATÍM ZA OSOBNÍ VYZVEDNUTÍ POPLATEK ČEHOKOLIV NIKOMU jedině když mi zaplatí benzín za to že sem dojel nebo jízdenky to je upa to stejný !

jh

Dobrý den Karle, doporučuji Vám odběr vaší zakázky poštou.

MARTIN G.

Dobrý den,

  1. mohu přinést fotografie k vyvolání na flash nebo CD?
  2. potřeboval bych vyvolat 50 ks 9×13 a 250 ks 10×15. Je možné objednat v takovém to případě 3 vouchery? Děkuji za odpověď
jh

Dobrý den, na jeden voucher je možné objednat jen jeden formát fotografií. Pokud přinesete data do Golemfota, tak za administrativní poplatek vám uděláme 3 objednávky.

Pavla

Hezký den,
je možné odeslat více objednávek na jedno poštovné? Děkuji.

jh

Dobrý den Pavlo,
za jedno poštovné je možné poslat jen jednu objednávku. Jinak platí uvedené v odpovědi Lucii.

Lucie

Dobrý den,můžu objednat voucher dvakrát a platit pouze jednu poštu?

jh

Dobrý den Lucko,
z každé další objednávky platíte už jen 50% z našeho balného a poštovného. Podmínkou ale je, že do vzkazu pro výrobu uvedete, žde máte několik objednávek a že je chcete sloučit.

Lucia

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda jsou fotky matné nebo lesklé

jh

Dobrý den Lucie,
v objednávce zadejte vámi požadovaný povrch lesk nebo mat. My doporučujeme na malé formáty (10*15 je malý formát) lesklý povrch.

Jiří Hraba

Ono se to po několika pokusech povedlo , bohužel jsem tam zapomněl přidat kopie . Jde to ještě dodat ?

jh

Dobrý den,
prosím zavolejte do GolemFoto a domluvte se s fotooperátorem.

Jiří Hraba

Dobrý den , nahrál jsem 100 ks fotek zadal jsem na všechny formát 10×15 cm a 8 se tam nahrálo do malého formátu. Dal jsem koupit napsal kód i Slevomat a píše mi to že jsem nesplnil podmínky slevy proč ? A co s tím mám dělat díky.

jh

Dobrý den, podle administrace se sleva uplatnila v plné výši (900Kč). V automaticky poslaném mailu je celková cena vaší zakázky je ve výši administrativního poplatku. Všechny fotografie máte ve formátu lesk 10×15cm. Nahrál jste ale jen 90ks :-(.

Jan Podroužek

Dobry den . Rad bych se zeptal jestli se v zadani fotek da nekde nastavit pocet vyvolani fotky a nebo pokud ji chci vicekrat musim ji tam duplicitne nekolikrat nahrat ? Dekuji za odpoved.

jh

Dobrý den,
efotosberna umožňuje individuální počet kopií z jednoho snímku. Po nahraní fotografie zadejte počet kopií avaši volbu verifikujte tlačítkem potvrdit.
Pokus i nejste jistej množstvím fotografií v objednávce, můžeže nahrávat „kopie“ vícekrát.

Stanka Dobrovolná

Dekuji vam za rychlu napravu. Uz je vse ok, objednavka odeslana :-)

jh

:-)

Stanka Dobrovolná

Dobrý den, snažím sa objednat foto cez objednavaci web (efotosberna.cz), ale pri pripojeni cisla voucheru mi hlasi, ze sa jedna o neznamou slevovou akcii… Jak je to mozne?

jh

Dobrý den, zkuste to, půrosím, ještě jednou. Asi v naší administraci byla chyba, trochu jsem jí upravil. Pokud by se nepovedlo dokončit objednávku, napište číslo voucheru do vzkazu pro výrobu. Děkuji za pochopení

Martina

Dobrý den, v nabídce asi nemáte rozměr 11,5 * 15 cm – fotky z digitálu jsou u 10 * 15 nepřirozeně oříznuté… Děkuji za odpověď!

JH

Dobrý den, v nabídce pro slevomat je skutečně formát 10*15cm resp 9*13cm. Fotoaparát si musíte nastavit na poměr stran 2:3. Jiný poměr si můžete objednat přímo v GolemFotu. Jako zákaznice Slevomatu dotanete zajímavou slevu.

jh

Dobrý den Pavle,
děkuji za upozornění. Je to samozřejmě nesmysl… Buď je to zadarmo nebo je to za peníze. Je to naše chyba, že při korektuře textů si to nikdo u nás nevšimnul. Až k nám přijdete pro zakázku, tak vás čeká malý dárek za pozornost.

Pavel

Tak této věty u nabídky jsem si původně nevšiml a nabídku zakoupil, ale logika obratu mě velmi pobavila… „Osobní odběr: Fotografie si můžete zdarma vyzvednout v prodejně Golem Foto na Praze 1 za manipulační poplatek 39 Kč.“.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru