Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jeďte na 7 dní do Bulharska! Apartmány pro 4 osoby

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Marta

…upravuji možný termín na rozmezí 21. července – 17. srpna. Bylo by ještě něco volného? Děkuju, Marta

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, Marto, volný termín mohu nabídnout nejdříve od 9.8.2014.

Přeji krásný den,

Marta

Dobrý den, je možné koupit pouze 4 poukazy pro 4 dospělé osoby (resp. 3 dospělí a jedna 14letá) a 2 malé děti bychom vzali navíc zadarmo, že by spaly v našich cestovních postýlkách? A jsou ještě volné termíny zhruba mezi 24. červencem a 9. srpnem? A pokud bychom jeli v této sestavě, potřebovali bychom zajistit pro 2 osoby autobusovou dopravu, nebyl by to problém? Děkuju, Marta

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, Marto, Určitě je možné to udělat jak píšete. Vámi vybraný termín je již bohužel plný. O poslední týden v červenci a první v srpnu byl velký zájem od začátku. Můžeme Vám nabídnout druhou polovinu srpna.

Autobusovou dopravu Vám rovněž dokážeme zařídit.

Přejeme krásný den,

Věra Chudíkovi

a voucher se dá uplatnit jen v Praze?

Dovolená v Bulharsku

Vouchery se uplatňují emailem, nikam s nimi fyzicky nechoďte. Po zakoupení nám je zašlete a obratem obdržíte smlouvu o ubytování.

Krásný den,

Věra Chudíkovi

Dobrý den,chtěla bych termín po 20.8. a celkovou cenu? za 3.děti 6 let,13, a 15, a dva dospělé chtěla bych vedět cenu ubytování a autobus,jídlo bychom si zařídily v restauraci.Děkuji

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, paní Chudíková, termíny si u nás volíte sama, napište nám na email kdy chcete jet a kolegyně Vám v pondělí odpoví. Je Vás 5 osob, můžeme Vám tak ke 4 voucherům dodat přistýlku jen za 10€ na noc, aby jste se vešli. Autobus záleží na datu a věku dětí. Obecně je cena okolo 3590,– zpáteční z Prahy do Burgasu a následně transfer do hotelu. Napište nám vše do emailu.

Přeji krásný den,

Adam Vatolík

Dobrý deň,
môžem sa opýtať koľko by stála doprava do hotela v prípade, že by sme išli autobusom do burgasu?
Ďakujem

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, pane Vatolíku, autobusem stojí cesta většinou okolo 3590,–Kč/zpáteční/osoba z Prahy. Zašlete nám na info@bulharskodovolena.org termín i přesný počet osob (věk dětí) a místo odkud budete odjíždět. Nástup je možný Praha,Brno,Bra­tilava. Obratem dostanete odpověď s přesnou cenou.

Přejeme krásný den,

Andy Balogova

Dobrý den,
mám dotaz pokud bychom jeli dvě dos.osoby + dvě děti (2 roky + 3 roky) a chtěli bychom letecky kolik nás výjde cena do bulharska od vás do apartmánu.děku­ji Andrea

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, paní Balogová, přesné kalkulace provádíme po zaslání dotazu na email.
Letenky Vám zařídit můžeme, pohybují se od 6,490,–/os/zpáteční. Děti za 500,–/os/zpáteční pouze do 2 let věku. I den navíc nám letecké společnosti účtují za plnou. Záleží také na datu dovolené.

Přejeme krásný den,

Petr

Dobrý den. Je ještě volný termín 26.7. až 2.8.?

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, Petře. V tomto termínu máme volný jedinný apartmán. Je k němu možné doplnit ještě pár dní před nebo za. Nyní Vám jej nerezervuji. Pokud máte Vážný zájem, kontaktujte nás emailem nebo telefonicky.

Přejeme krásný den,

Lucie Raabová

Dobrý den, jsme 4 osoby a chtěli bysme jet vlastní dopravou do Bulharska…chci se jen zeptat, Vaše nabídka totiž vypadá velmi lákavě, zda máte ještě volný termín v apartmánech od 16.7.2014–23.7.2014 nebo 12.7.-19.7.2014 nebo prostě tak nějak okolo těchto datumů??? Mockrát děkuji, krásný den přeju, s pozdravem Raabová

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, paní Raabová, ve vámi požadovaných datech máme poslední volný apartmán, pro každé z datumů, pokud chcete provést rezervaci, kontaktujte nás emailem nebo telefonicky.

Termíny se rychle obsazují.

Přeji krásný den,

Nikola

Dobrý den jak je to s bezbarierovým přístupem?? Mamka s přítelem by rádi leteli na dovolenou k moři ale maji kluka na vozíčku tak proto se ptám.

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, Nikolo, bohužel s vozíčkem bude problém. V Bulharsku nejsou tak ohleduplní k vozíčkářům a i když pro zdravého člověka není problém zdolat jeden schod do hotelu, pro vozíčkáře to bude problém. Rád bych Vám pomohl, navštívil jsem většinu našich partnerských hotelů i hotelů dalších v okolí, ale většina má okrasná schodiště nebo malé schůdky všude okolo.

Nerad, ale musím doporučit vybrat si jiný hotel.

Přeji krásný den,

Jitka Zavadilová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda je možné vzít si sebou malého pejska. Děkuji za odpověď

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, Jitko, zvířátka, jakákoli, jsou v hotelu zakázána.

Přejeme krásný den,

Martina

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, či je termín od 2. 8. 2014–9. 8. 2014 ešte voľný pre 4 ososby a či je možnosť u Vás aj dopravy a za aký poplatok. Jedná sa o 4 dospelých bez detí.

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, Martino, první týden v srpnu je už kompletně vyprodán. Můžeme nabídnout termíny od 10.8. případně v 7 měsíci.
Dopravu zařídit dovedeme také. Napište nám prosím na email kolik Vás bude, kolik dětí/dospělých. Od-Do a my se Vám ozveme.

Přejeme krásný den,

Nikol

Dobrý den kolik by nás stál tenhle zájezd autobusem pro 3 osoby 20 letou, 20 letou a 21 letou. Termín od 26. 7. do 2. 8. Děkuji

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, Nikol, pobyt se hradí celý apartmán, nezáleží, zda jste 3 nebo 4. Autobus poté záleží odkud chcete jet. Napište nám prosím vše do emailu a kolegyně Vám rády poradí.

Přeji krásný den,

Janina Naja

dobry den,jaka by byla cena za tri letenky z Prahy tam a zpet v terminu dejme tomu od toho 2.8. do 9.8.? a je tento termin volny na ubytovani?take cena celkova za ubytovani,letenky tam a zpet a transfer tam a zpet vse pro 3 osoby 30letou,23letou a 76letou.
A jake je tam v tomto terminu pocasi a horko prosim?kvuli nasi babicce,dale jednalo by se mi o apartman kde loznici by mela babicka samostatnou a ja s pritelem treba spani v te obyvaci casti s kuchyni.ctvrteho bychom k sobe sice meli,ale ten bude muset zustat doma jelikoz mame maleho pejska 4leteho civavaka hodny nesteka a je kapesni ale ten tam nemuze a asi i letadlem by to bylo slozite tak ho nekdo musi hlidat :-( dekuji

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, paní Najo, viz výše.

V prvním týdnu v srpnu jsou teploty nejvyšší. Pro staršího člověka bych volil termín někdy koncem srpna, až září nebo začátek července. Teploty okolo 35+ stupňů nemusí Vaše babička ocenit tak, jako vy.

Přeji krásný den,

Janina Naja

dobry den,jaka by byla cena za tri letenky z Prahy tam a zpet v terminu dejme tomu od toho 2.8. do 9.8.? a je tento termin volny na ubytovani?take cena celkova za ubytovani,letenky tam a zpet a transfer tam a zpet vse pro 3 osoby 30letou,23letou a 76letou dekuji

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, paní Najo, Letenky záleží na datumu. Pokud poletíte od čt do čt nebo ne, cena bývá zpravidla 6,490,– zpáteční / osoba, v ostatních dnech jsou ceny vyšší.

Ve Vámi zvoleném termínu máme již jen poslední apartmán s oddělenou ložnicí a cenou 1909,–/noc/apartmán. Vše ostatní je ve Stanny Courtu v prvním týdnu v srpnu již obsazeno.

Napište nám prosím na mail pro bližší kalkulaci.

Přeji krásný den,

Terezka Čápová

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda je mozne jet jenom 2 osoby? Radi bychom totiz jeli, ale neni nikdo kdo by s nami jel.. Jinak jidlo se nekde da zaridit? :-) autobusem bychom kam dojeli? :-) dekuji

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, paní Čápová, určitě můžete jet jen 2 osoby. Už jsme ubytovávali i jednu. Apartmán je vždy nutné zaplatit celý, tzn. 4 vouchery. Budete mít o to více místa pro sebe. Jídlo je v Bulharsku vynikající. Byl jsem každý den v jiné restauraci a žádná mě nezklamala. Kvalita potravin je dle mého na vyšší úrovni než u nás, kde všechno musíme upravovat a barvit.

Cestu autobusem Vám můžeme také zařídit. Jezdí se prakticky denně z Prahy, Brna, Bratislavy až do Burgasu, a poté Vás vyzvedne hotelový transfer.

Přeji krásný den,

Marcela

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,když bychom chtěli jet dva dospělí,jedno dítě 16let vlastní dopravou,zda bychom si museli koupit 4vouchery a jestli je cesta autem bezpečná,přes různé státy,zda jsou volné termíny od 14.7.a na kolik dní je to…děkuji

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, Marcelo, pokud pojedete jen 3, budete mít v apartmánu více místa, stále je ovšem nutné zaplatit jej celý, tzn. i ten čtvrtý voucher. případně Vám jej dopočítáme.

Autem jsem byl v Bulharsku na začátku měsíce a mohu tuto variantu doporučit. Více o cestě, vč detailního rozpisu cesty, naleznete na našem Blogu : blog.bulharsko­dovolena.org . Snažil jsem se sepsat co nejvíce důležitých informací.

Termín od 14.7. až na 14 dní je v tuto chvíli volný, ale velmi rychle se vše zaplňuje.

Přeji krásný den,

Jan Hroš

Dobry den, chci se zeptat na stravovani, zdali je nekde mozne dokoupit?

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, pane Hroši, v apartmánech je funkční kuchyňka, ve které dokážete připravit cokoli. Hotel nemá vlastní restauraci, ale zhruba o 2 doby vedle je restaurace, kde si můžete dát jídlo za velmi příjemnou cenu. V nedalekém okolí je pak větší množství restaurací s různým zaměření kuchyně.

Přejeme krásný den,

Lada

Dobrý den, jaká by byla cena dopravy autobusem? Děkuji

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, Lado, cena autobusem se pohybuje okolo 3590,– osoba / zpáteční. Případně nás kontaktujte emailem, kolik osob pojede a v jakém termínu.

Přejeme krásný den,

Lenka

Dobrý den nevim proč ale nemužu se nějak dostat na ty volne termíny.....a zeptam se jsme rodina 2dosp.2děti kdyby sme jely vlastní dopravou je tam místo na parkování?tato nabídka se mi moc líbí jen se nemuzu vůbec dostat na ty termíny.dekuji

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, Lenko, termíny uvedeny nejsou, protože si je u nás stanovuje klient sám. Pokud chcete jet třeba od pondělí do dalšího úterý, u nás není problém toto zařídit.

Parkování je možné na ulici u hotelu. Hotel je v ulici poslední, není tam problém s místem. Z většiny apartmánů je vidět i na ulici, takže vůz můžete mít pod dohledem.

Kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky pro více informací.

Kamilka

Dobrý den, je nás 5 a ráda bych apartmán se 2 ložnicemi. Je takový k dispozici? děkuji

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, Kamilko, máme k dispozici apartmán s oddělenou ložnicí, tzn. 2 osoby mohou spát odděleně a zbylé 3 v obývací místnosti, která je pro ně dostatečně velká.

Prosíme o kontakt emailem nebo telefonicky pro více informací.

Přejeme krásný den,

Pavel

Opravdu trvate na tom, ze to je 200 m od plaze? Proc nereknete pravdu? Jinak v BG sezenete ubytovani v soukromi od 6E na osobu a Busem se dovezete na misto za par kacek.

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, Pavle, tento hotel patří k nejlepším, které v nabídce máme, jeho pozice je z hlediska dostupnosti, vzdálenosti kamkoli a okolí naprosto perfektní. Z Bulharska jsme se vrátili tuto neděli a ve Stanny Courtu samotném jsme byli celkem 5 nocí. K pláži to je max 5 min, když budete obdivovat okolní domy (jedná se o novou část obce), pokud budeme počítat metry, tak určitě připočtěte i cestu z budovy k oplocení areálu a pár metrů přes pláž k moři, i tak myslím, že do 250 se vejdeme. :)

Autobusovou dopravu dokážeme zajistit také, jezdí se denně z Prahy.

Nejsem si jist, co myslíte cenou v soukromí, ale za 10E, jsme viděli ubytování i pro 2 osoby na noc, kvalitu bych ale raději nekomentoval, byli jsme se na to podívat jen ze zvědavosti a raději zůstaneme u svého standardu.

Michaela Šikulová

Dobrý den,rádi bychom jeli se čtyřmi dětmi,jsou možné i dvě přistýlky,je možné poskytnout mi i kalkulaci ceny včetně ceny za leteckou dopravu. Děkuji.

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, Michaelo, prosím o zaslání konkrétního termínu, počtu osob a u dětí věk. Vše prosím odešlete na email info@bulharskodovolena.org

Určitě se pokusíme splnit vše, co budete od své dovolené požadovat.

Přejeme krásný den,

Martina Romportlová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možná přistýlka, kdyby nás bylo 5 osob. Děkuji za odpověď

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, Martino, určitě je možné mít i přistýlku. Napište nám emailem, kdy by jste si pobyt představovala a my už vše ostatní zařídíme za Vás.

Přejeme krásný den,

Šustr

Dobrý den, mohli by jste laskavě zaslat kalkulaci dovolené pro 8 osob (6 dospělých, dvě děti 3 a 15 let) na 12–14 dnů. Termín mezi 9. –30. srpnem. Včetně dopravy (preferuji odlet z Ostravy).
Děkuji

Šustr

Dovolena Bulharsko

Dobrý den pane Šustre,
děkujeme za Váš zájem cestovat s námi do Bulharska. Pro vypočtení přesné kalkulace, zde nemáme dostatek prostotu, kontaktujte nás proto prosím emailem na info@bulharskodovolena.org
Přejeme krásný den.

Simona M.

Dobrý den, zajímalo by mne, jaké jsou termíny v září 2014. Děkuji

Dovolena Bulharsko

Dobrý den Simono,

děkujeme za Váš dotaz. Termín si můžete zvolit zcela dle Vašeho přání, nemáme žádné fixní turnusy. Avšak kvůli počasí doporučujeme spíše první polovinu měsíce. Přejeme příjemný den!

Lukáš Postulka

Dobrý den,

kolik by stála letenka tam a zpět? Je možné spojit dva vouchery a zajistit tak pobyt na 12 nocí/ 13 dní?

Děkuji za odpověď.

Dovolena Bulharsko

Dobrý den pane Postulko,

děkujeme za Váš zájem cestovat s námi do Bulharska. Vouchery si určitě spojit můžete. Letenky Praha (Brno/Ostrava) – Burgas se pohybují od 6 490Kč. Přesnou kalkulaci na Vámi požadovaný termín Vám zašleme emailem. Přejeme hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru