Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

288 Kč za poukaz na masáž zad, ramen a rukou bylinnými měšci „Sen rozkvetlé louky“. Harmonizující zážitek pro tělo i duši se slevou 60 %.

4,0 / 5 ARAKAVA - Studio RED-M Plzeň  (mapa) 28 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Vendy

Dobrý den, chci se zeptat do kdy je možno voucher uplatnit? Chtěla bych to koupit jako dárek k vánocům. Děkuji za odpoveď

Vlasta Kardó

Dobrý večer. Voucher je platný do 5.2.2011
Přeji hezký večer

Bára

Dobrý večer, ano paní Vlasta je skvělá v masážích, ale i jak píše rozveselí-dokáže člověku úplně dodat energii. Je skvělá. Moc se těším!!

Vlasta Kardó

Děkuji a přeji mnoho radosti a smíchu

Petra Kolářová

Dobrý večer, moc děkuji za odpověď a určitě Vaši masáž vyzkouším. Hezký večer

Vlasta Kardó

přeji krásný večer. potěšení na mé straně

Vlasta Kardó

Dobrý den
Ano, tuto metodiku nahřívání a speciální jemné a uvonňující tahy používám už roky a je velmi ceněná u klientek . Každý podléháme denně tlaku až přetížení a podvědomě zatahujeme ramena a máme hlavu lehce vysunutou. Někdy až zatínáme zuby či krk, jako bychom nesli zátěž na ramenou. To způsobuje špatné prokrvování a vyživování hlavy. A je tu únava, špatná nálada až životní nechuť. Po kombinaci masáže zad, rukou a dále šíje, hlavy obličeje (2 vouchéry) alespoň na chvilku ucítíme lehkost, uvolnění a radost.
Nabízím Vám možnost (a všem, kdo mají zájem) – zakupte 2 vouchery a při objednání oznamte co je vašim problémem. Podle toho bude celý čas vyplněn a masérské i jiné praktiky budou směrovány na konkrétní oblast.
Všichni se tlačíme do slev. Věřte mi, některé věci nejdou udělat za 40 min. Mám klientky, kterým se díky individuálním masážím nejen uvolnilo tělo, ale i rozveselil život. Individuálním přístupem je zkutečně možné harmonizovat tělo a dodat sílu do míst, kde chybí. To už jsme ale v trošku v jiném soudku.
Přeji krásný den a děkuji za dotaz. Těším se na setkání.

Stáňa

Skvělá masérka-můžu všem jen doporučit. Moc dobře rozumí své práci. Kupuji

Vlasta Kardó

Dobrý den Stáňo. Děkuji a těším se

Petra Kolářová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda tato masáž může pomoci od migrén?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru