Rezervace: Rezervujte si stůl předem prostřednictvím online formuláře. Do poznámky uveďte kód zakoupeného voucheru a vybranou variantu hlavního chodu. V případě rezervace na pondělí, úterý či středu lze na přání zajistit soukromé sezení v horní části restaurace.
Storno: Zrušení nebo přesun rezervace je třeba provést nejpozději 24 hodin předem, jinak bude voucher brán jako uplatněný.
Omezení: Voucher lze uplatnit ve dnech Po–Pá mezi 11 a 22 hodinou. Kuchyně vaří do 21 hodin.
Jídlo s sebou: Jídlo si lze také odnést s sebou za příplatek 5 Kč/jedno menu.
Restaurace má nekuřácký interiér s kuřáckou zahrádkou.
Ostatní možnosti: V rámci akce lze využít 50% slevu na ubytování (nutno rezervovat dopředu společně s rezervací stolu).
Už před třemi sty lety přilepil Napoleon Bonaparte na budoucí restauraci známku kvality a oštemploval ji svou návštěvou.
Zajděte oslavit svou lásku doprostřed bývalého bitevního pole, na kterém se odehrávala legendární bitva tří armád – bitva u Slavkova. V Restauraci a hotelu Stará pošta pro vás dva připraví romantické menu se svíčkami a ubrusem posypaným voňavými plátky růží.
Naservírují vám hezky za sebou čtyři báječné chody, přičemž ten hlavní si budete moci vybrat ze dvou pokrmů. Objednejte si každý něco jiného a navzájem ochutnávejte.
Polévka Domácí kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou s nudlemi (2×0,33 l)
Hlavní chod – dle vašeho výběru Pečené kuřecí prsíčko pečené se sušenými švestkami s citronovo-medovou omáčkou podávané s bramborovým pyré Vepřová kotleta podávaná s bazalkovým pestem, štouchané brambory s cibulkou
Dezert Čerstvé jahody se zakysanou smetanou (2×80 g)
Interiér restaurace je vyveden ve dřevě a dbá na historickou atmosféru. Pokud si stůl rezervujete na dny Po–Stř, můžete si užívat soukromé posezení v horní části restaurace. V teplých letních dnech nabízí příjemné posezení zahrádka.
Na jídelním lístku najdete tradiční speciality české a moravské kuchyně. Ochutnat tu můžete pečenou kachýnku, halušky, poctivý guláš, ale i takovou dobrotu jako kuře Marengo, jehož recept pochází od osobního kuchaře císaře Napoleona. V sezóně tu zažijete pravé zabijačkové nebo zvěřinové hody.
Dobré jídlo zapijte půllitrem plzeňského piva nebo skleničkou moravského vína. Nechte si od personálu některé ze široké škály doporučit. Znalci si mohou objednat návštěvu historického vinného sklípku z roku 1785, kde najdou množství přívlastkových vín stejně tak jako vín jakostních či šumivých.
Muzeum bitvy tří armád
Součástí komplexu je také muzeum Bitvy tří císařů, ve kterém si můžete prohlédnout relikvie z boje. Místnost, ve které se exponáty nachází, je právě onou místností, ve které se Napoleon sešel se svými maršály a rokoval o dalším průběhu vojenského tažení.
Využijte 50% slevy na ubytování a přenocujte – další den si objednejte prohlídku muzea s výkladem průvodce v autentické uniformě a navštivte i další zajímavosti v chráněné památkové zóně Slavkovského bojiště.