Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

DVĚ lahodné pizzy s sebou včetně krabice

4,3 / 5 Pizza - bistro Plzeň  (mapa) 753 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martin

Jedna z nejlepších pizz v Plzni a za dobrou cenu! Určitě doporučuju. Jen bych se chtěl zeptat, zda při odběru dvou stejných pizz (např. Hawaii) je nutné objednávat předem nebo je šance, že budou obě zrovna „skladem“, pokud člověk nepřijde ve špičce?

Radek

Dobrý den, při minulé slevové akci mě trochu „vypekli“, ale byla to moje chyba. Z důvodu úrazu před vypršením lhůty jsem si už nestačil objednat a v poslední den akce už jsem z důvodu velkého množství objednávek nebyl uspokojen. Čekal jsem že se domluvím o dodání v následujících dnech, ale nešlo to, což mě trochu zamrzelo. Znovu však zdůrazňuji, že to byla moje chyba, každopádně vždy v předchozích odběrech – a nejednalo se pouze o slevové akce – jsem byl spokojen, doporučuji a znovu objednávám.

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku,


mrzí nás tento problém. Ano, vouchery je nejlepší vyčerpat před koncem platnosti voucheru, nejlépe do 30 dnů před koncem. Ke konci platnosti voucherů se bohužel najde pár zákazníků (samotní to známe;)), kteří vouchery nestačili využít a restaurace je poté celkem zaplněná.
Pokud by vám ale takto nějaký voucher propadl, nezapomeňte, že dle podmínek věrnostního programu nabízíme možnost refundace voucheru :) 


Přejeme vám krásný den!
Petra

Tak pro tuto pizzu jezdíme nejraději a máme zkušenost, že vypadá stejně bez akce i na akci. Řekla bych, že je to vůbec jedna z nejlepších pizz v Plzni a ještě nás nezklamali. Kupuji a díky.

pizza-bistro

Dobrý den, děkujem za poklonu, snažíme se. Né vždy jsme také 100%. Díky

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru