Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dárkový koš plný kosmetiky s mandlovým olejem

4,8 / 5 Vivaco (2 pobočky) Hradec Králové  (mapa) 95 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lucie Nedbalova

Dobrý den, dnes mi už voucher byl zaslán. V obchodě jsem si ihned objednala balíček,ale po objednávce mi vyjelo že bych při převzetí měla zaplatit poštovné 89kč i přesto že jsem si koupila voucher s poštovným. Na email mi byl taktéž zaslán email se stejnými údajemi. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Lucie,


děkujeme za zprávu. Pokud hradíte platbu bankovním převodem, voucher je obvykle zasílán do 3 pracovních dnů od provedení této platby :) 


Přejeme krásný den!
Lucie Nedbalova

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,kdy mi přijde voucher? Požadovanou částku i s poštovným jsem zaplatila 3dny zpátky. Děkuji

Hanka

Dobry den, dne 3.12. jsem vytvorila objednavku a prisel mi email o obdrzeni objednavky.
1. V objednavce je uvedeno postovne k uhrade i kdyz jsem si zakoupila voucher „s postovnym v cene“. Tuto informaci jsem uvedla v poznamce objednavky. 2. do dnesniho dne (6.12.) jsem neobdrzela potvrzeni o vyrizeni objednavky nebo expedici. Chapu ze mate naval pred vanoci. Prosim o odpoved. Dekuji

Vivaco s.r.o.

Dobrý den Hanko, co se týká poštovného se nemusíte bát. Ačkoli se Vám ukazuje na objednávce, tak pokud máte zakoupený voucher včetně poštovného, tak už při převzetí nic platit nebudete. K expedici Vás mohu ujistit, že Vámi objednaný balíček obdržíte nejpozději příští týden. Velmi Vám děkuji za pochopení a trpělivost. Opravdu je toho teď před vánoci hodně, ale samozřejmě, že jsme s tím počítali a zcela určitě zvládneme expedovat k Vaší spokojenosti. Hezký den.

Jana

Spočítala jsem cenu mandlových výrobků,která na vašich stránkách činí- 559 Kč.(na stránkách není mandl.sůl,kame­ny,svíčka,vzo­rek,žínka, květináč..370kč navíc) nechápu tedy slevu produktů??

Vivaco s.r.o.

Dobrý den Jano, běžné ceny produktů v dárkovém balení jsou:
BT Tělové mléko s mandlovým olejem 400ml 89 Kč
BT Pleťový krém denní s mandl. olejem 50ml 79 Kč
BT Pleťový krém noční REVIT. s mand. ol. 50ml 99 Kč
BT Pleťová voda REVIT. s mandl. olej. 200ml 72 Kč
BT Odličovací mléko REVIT. s mandl. ol. 200ml 79 Kč
BT Ošetř. krém na ruce s mandl. ol. tuba 125ml 49Kč
BT Zvláč. kr. obličej/tělo s mandl. ol. doza 250ml 119Kč
BT Zvláč.í sůl do koupele mandle – pytlík 950g 79 Kč
Lávový kámen 99 Kč
Dekorativní květináč s úchyty 165 Kč

Po sečtení vychází cena 929 Kč. Sleva kterou poskytujeme je skutečná a jsem si jistá, že výhodněji tyto produkty nenakoupíte. Možná jste při sčítání vynechala některý produkt. Hezký den.

Michaela

dobry den, muzu se prosim po 24 hodinach dockat odpovedi? predem dekuji!

Michaela

dale by me zajimalo – pokud chci balicky dva – staci platit postovne jednou, ze?

Vivaco s.r.o.

Je mi opravdu líto, ale vzhledem k velikosti dárkového balení, musíme posílat každou dárkovou kazetu ve zvláštním balení. Dárkový kazeta je poměrně těžká a nemůžeme je tedy do jednoho balení zabalit 2. Takže 1 kazeta = 1 poštovné. Pokud ale máte možnost, máme 2 výdejní místa pro osobní odběr.

Michaela

dobry den, prosim vas do kdy je expirace produktu? alespon priblizne. dekuji.

Vivaco s.r.o.

Dobrý den Michaelo, předem se omlouvám za pozdní odpověď. Expirace všech výrobků v dárkovém balení je 18 měsíců a více. Jsou všechny čerstvě vyrobeny pro vánoční trh.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru