Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Přírodní kosmetika z Karlovarských bahenních lázní

4,5 / 5 Karlovarské bahenní lázně spol. s r.o. Karlovy Vary  (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Barbara Novakova

Dobry den, kdy nejpozdeji je treba objednat, aby doslo do Vanoc? Diky

Karlovarské bahennní lázně, spol. s r.o.

Dobrý den Barbaro,

Pokud objednáte zboží do 17. 12. 2012 jsem schopni balíček ihned odeslat. Objednáte-li později a balíček by Vám včas nedorazil, stačí nám napsat na Naši emailovou adresu a mi Vám zašleme dárkový poukaz, který můžete použít pod stromeček, než balíček dorazí.

pavel

Dobrý den
mám na oblyčeji a narukou pigmentové skvrny které se my objevily tak 10 lety skoušel jsem mnoho přípravků které moc nepomohly.Tak mám dotaz jestli by nato pomohlo vaše karlovarské bahno

Karlovarské bahennní lázně, spol. s r.o.

Dobrý den Pavle,
Kaolin obsažený v našich bahnech má projasňující a zesvětlující účinky. Kaolin je již od pradávna využíván pro zesvětlení pleti a to hlavně na dálném východě, kde byla světlá pleť výrazem vznešenosti. Nejznámější uživatelkou byla Egyptská panovnice Kleopatra.
Pro Váš problém je Karlovarské bahno přímo ideálním přípravkem. Existují i jiné metody jak se zbavit pigmentových skvrn a jizev po akné (laeser, krémy s chemickými přísadami). Na rozdíl od těchto prostředků, vychází náš produkt z čistě přírodních zdrojů a ani není tak finančně náročný.

Kateřina

Je dobré tyto přípravky používat i po úrazech? Na zmírnění otoků?

Karlovarské bahennní lázně, spol. s r.o.

Dobrý den Kateřino,
po pravdě řečeno, museli bychom přesně vědět, jaké obtíže konkrétně máte a jak vážné jsou Vaše otoky. Karlovarské bahno je vhodné pro prohřívací procedury. Stačí si jej nahřát, ku příkladu ve vodní lázni a přiložit ve větší vrstvě na požadované místo, pak zabalíte potravinářskou fólií a ručníkem či dekou. V prohřívacím zábalu vydržíte, tak 20 až 30 minut. Kůru opakujete dle potřeby, nejlépe tak 10×. Karlovarské bahno je také vhodné při obnově pokožky, při boji s červenými skvrnami, akné, jizvami a pigmentovými skvrnami.
Koupelová sůl a bylinná tinktura jsou vhodné do koupelí celkových, nebo nohou a rukou.
Tinktura samotná se také používá na promazání svalů a kloubů.

Závěrem jen můžeme dodat, že pokud jsou Vaše otoky spojené s nedostatečným prokrvováním či zatuhnutím svalstva, nebo obdobnými záležitostmi, tak Vám jistě naše výrobky přispějí.

Andrea

Co je v té tinktuře a na co je dobrá?

Karlovarské bahennní lázně, spol. s r.o.

Dobrý den Andreo,
jak jsme uvedli výše v odpovědi pro Nikolu, tinktura obsahuje výluh jehličí a denaturovaný líh. Líh je denaturovaný mentolem.
Silice jehličí mají od pradávna jemné tlumící a čistící účinky. V kombinaci s alkoholem a metolem jej využívají sportovci, ale i starší lidé s obtížemi svalů a kloubů. Výborná je též při koupelích. Docílíte, tak rychleji zahřátí svalů a kloubu. Nabudí pocit svěžesti a přispěje tak k rychlejší regeneraci organismu.

Nikola

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli by mi pomohlo Karlovarské bahno na první projevy lupénky?
A k čemu přesně lze využít tinkturu?

Karlovarské bahennní lázně, spol. s r.o.

Dobrý den Nikolo, Karlovarské bahno, díky tomu, že obsahuje koloidní stříbro a sůl, napomáhá při obnově kůže při boji s lupenkou. Doporučujeme nahřát bahýnko a v potřebné vrstvě nanášet na postižené místo. Toto opakujte každý den, alespoň 10 dní.
Karlovarská bylinná tinktura obsahuje denaturovaný líh a výluh ze smrkového jehličí. Je vhodná při regeneraci namožených částí těla, svalů a kloubů. Vhodná je po sportu, po velké námaze nebo při obtížích svalů a kloubů. Aplikuje se, buď do koupelí nohou, rukou a celého těla, nebo se maže přímo na pokožku. Pro zvýšení účinku se může kombinovat s koupelovou solí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru