Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

490 Kč za celodenní masérský kurz v hodnotě až 1500 Kč! Thajská masáž nohou, lymfodrenáž, masáž horkými kameny a mnoho dalších se slevou až 67 %.

4,6 / 5 Masérnička (2 pobočky) Praha - Nové Město  (mapa) 592 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Dita

Dobrý den, je možné aplikovat anticelulitidní masáž i sám na sobě?Děkuji

Masérnička

Dobrý den
Sama na sobě to asi nezvládnete, možná pár hmatů. Ta masáž je poměrně intenzivní a v rychlejším tempu. Ale určitě zvládnete aplikaci zábalu který se po takové masáži provádí. Děkujeme za dotaz.

Jarda

Dobrý den,


rád bych se zeptal, zda nevadí, když bych se chtěl zúčastnit kurzu „Partnerská masáž“ bez partnera. Nebo je povinnost přijít ve dvojici? 


Děkuji za odpověď
Masérnička

Dobrý večer
To není žádný problém. Na tento kurz chodí i jednotlivci. Budeme rádi když se přihlásíte. Děkujeme za dotaz.

Vašek

Dobrý večer,


osobně jsem absolvoval několik kurzů a mohu je vřele doporučit laikům i profesionálním masérům z blízského i dalekého okolí… 


Masérna kde kurzy probíhají se nachází 5 minut od stanic metra Náměstí Míru a I.P. Pavlova, schází se zde velice příjemná parta lidí zapálených pro věc, lektoři se Vám věnují s maximální péčí a pochopením a nabyté poznatky lze ihned uplatnit v praxi. 


S nákupem této akce neváhám ani minutu :-)


Vašek


P.S. Ahoj Mirku, už se těším na další příjemný den s prima lidmi a novými obzory ;-)
Masérnička

Díky Vašku
Pochvala vždy potěší, mám radost že jsi byl spokojený. Budu moc rád až se zase objevíš. Měj se dobře a hezký večer.

Dara

Dobrý večer, na vašich stránkách u partnerské masáže píšete, že kurz je určen pro dvojice. Z toho bych chápala, že cena (1500) je myšlena za dvojici. Měl by tedy stačit jen jeden voucher??

Masérnička

Dobrý večer
Děkujeme za dotaz. Pokud budete chtít přijít ve dvojici jsou nutné poukazy dva. Na tento kurz chodí nejenom partnerské dvojice ale i jednotlivci kteří se chtějí těmto technikám naučit.

Lenka

Dobrý večer, jsem naprosto unešená Vaší nabídkou masáží.Chtěla jsem poradit, které masáže by jste mi doporučili pro začátek, neboť už delší dobu přemýšlím o rekvalifikaci a v tomto oboru se dále věnovat. Velice děkuji za odpověď.

Masérnička

Dobrý večer
Jsme rádi že se vám naše nabídka líbí. Záleží kterým směrem se chcete ubírat. Jsou maséři kterým stačí klasické masáže a vystačí jim to celý život. Krásná masáž je například havajská, kombinovat se dá i s lávovými kameny. Velmi oblíbená je i lymfodrenáž pro její účinky. Pro začátek vám můžeme doporučit dvoudenní kurz masáže a uvolňující techniky, kde se naučíte nejenom techniky klasické ale i část masáže indické a masáže obličeje. Vyzkoušíte si to a budete mít rámcovou představu co dál.

Lucie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli po absolvování kurzu zvládnu thajskou masáž nohou provádět i sama na sobě. Děkuji

Masérnička

Dobrý den Lucie
Zcela určitě by to nebylo ono. Vzhledem k tomu že se převážně pracuje na plosce nohy a na lýtkových svalech, vyžadovalo by to zkušenosti akrobata. Při thajské masáži nohou se využívá dřevěného kolíčku na uvolnění reflexních bodů a a to by si člověk na sobě sám neudělal. Ale pokud to budete provádět někomu jinému, tak ho uvedete do blažených stavů, protože tato masáž je neuvěřitelně relaxační a příjemná.

Kateřina

Dobrý den,
v srpnu jsem v této škole absolvovala kurz masáž obličeje. Byla jsem velmi mile překvapená. Přístup i náplň byla nad očekávání. Jako laik jsem byla nadšená.

Masérnička

Děkujeme Kateřino za milá slova. Moc si toho vážíme a přejeme krásný den.

Verča

Dobrý den, chci se zeptat zda je možné lymfodrenáž nohou provádět na sobě samé. Děkuji

Masérnička

Dobrý den Verčo
Je to limitující. Člověk sám na sobě obsáhne jen pár hmatů a to by u lymfodrenáže byla velká škoda, technicky by to bylo hůře proveditelné. U lymfodrenáže je nádherná celá škála hmatů, tak proč je nevyužít všechny.

lidka

Dobrý den jsem dříve narozená a méně chápající – myslíte ,že mám šanci se něco naučit?Nedělala jsem před tím žádnou masáž?

Masérnička

Dobrý den
Určitě to zvládneme. máme kurzy hodně založené na praxi a doposud nebyl problém pro nikoho to zvládnout. Nebojte se to půjde.

Jitka

Mám ještě jednu otázku. Přemýšlím nad kurzem masáže lávovými kameny. Je potřebné vybavení pro tuto masáž cenově náročné (mám na mysli pouze pro domácí použití).

Masérnička

Sady lávových kamenů a nádob jsou poslední dobou čím dál víc dostupnější cenově. Člověk si většinou může vybrat jak velkou sadu bude chtít a kameny se dají koupit i jednotlivě. To však vyjde trošku dráž. Na domácí použití jich mnoho nepotřebujete.

Jitka

Dobrý den, jsou tyto kurzy vhodné i pro osoby, které nemají žádné zkušenosti s masážemi?Budu po absolvování kurzu schopná masáž provádět?Děkuji.

Masérnička

Dobrý den
Ano, každý kurz z naší nabídky je vhodný i pro laiky. Na kurzech klademe velký důraz na praktickou výuku a je dost času na důkladné opakování. Hezký den

Evicka

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli kurz mohou absolvovat i tehotne? Dekuji

Masérnička

Dobrý den Evo
To záleží na tom v jakém měsíci právě jste aby to pro vás nebyl velký nápor. Na naše kurzy chodí i těhotné ale většinou tak do třetího měsíce. Na kurzu masírují ale většinou už pak nepoleží modelem aby to pro ně nebylo nebezpečné.

Aleš

Získá se po absolvování kurzu nějaký certifkát, který bude akceptovatelný pro vydání živnostenského oprávnění?

Masérnička

Dobrý den
Děkuji za dotaz. Certifikát na konkrétní masáž po kurzu získáte ale není pro získání živnostenského oprávnění. Na to je potřeba absolvovat rekvalifikační kurz zakončený zkouškou. Takové kurzy jsou ale podstatně delší. My se specializujeme na doplňkové kurzy na konkrétní masáže které jsou jednodenní nebo dvoudenní. Hezký den

Adéla

DObrý den, je možné, aby na kurz šel manžel, který neumí česky? je možné mít kurz v angličtině?
 Děkuji

Masérnička

Dobrý den
Určitě může přijít, určitě se mu budeme věnovat. Kurzy probíhají v češtině ale lektor mu vždy vše ukáže zvlášť.

Katerina

Dobrý den,a ještě mě napadá dotaz kolik lidí je v jednom kurzu?
 Děkuji

Masérnička

Snažíme se aby na kurzu bylo maximálně 15 lidí aby se lektor mohl věnovat opravdu každému pečlivě. Krásný den.

Kateřina

Dobrý den,
chci se zeptat zda si je absolvent kurzu lymfodrenáže nohou schopný udělat masáž sám sobě nebo zda to nelze? děkuji

Masérnička

Dobrý den Kateřino
Pár hmatů na sobě určitě zvládnete ale bylo by to neefektivní. Je důležité to udělat vcelku, takže je určitě lepší když to provádí jeden člověk druhému. Je to určitě i více relaxační. Je to nádherná a účinná technika a měla by se udělat kompletní.

Věra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na partnerskou masáž. Chtěli bychom přijít s partnerem, takže vouchery máme koupit 2? Děkuji

Masérnička

Dobrý den
Ano, přesně tak. Partnerská masáž pro dvě osoby dva poukazy.

Michal

Dobry den
chci se zeptat o dobu trvani kurzu: jeden kurz – treba Masáž zad pro laiky – ma 9 hodin, nebo behem 9 hodin je mozna udelat vic kurzu? Take – 9 hodin je v kusu nebo rozlozeno v case (treba 3dny x 3 hod…)?
Dekuji.

Masérnička

Dobrý den
Kurz masáž zad má 9 hodin. Je to z důvodu dokonalého procvičení masáže a je to v jednom dni. Potom máme v nabídce také dvoudenní kurz masáže a uvolňující techniky pro laiky, kde se těch technik učí víc. Většinou se probírané masáže stihnou dříve ale máme tam rezervu na opakování technik. Děkujeme za dotaz

Jitka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je nějak omezený věk účastníků kurzu. Děkuji.

Masérnička

Dobrý den
Věk účastníků není omezený. Děkujeme za dotaz.

Sarka

Dobrý den, chtěla bych ze zeptat zda si s sebou učastník kurzu může vzít svého figuranta na kterém si bude dané masáže zkoušet.

Masérnička

Dobrý den
Masáže si na sobě navzájem zkoušejí studenti kurzu. Vlastního figuranta netřeba a to i kvůli kapacitě kurzu. Děkujeme za dotaz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru