Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

129 Kč za 120 minut paintballové zábavy. Neomezené množství kuliček, zbraň, maska a skvělé zázemí paintballové arény Zlín. Adrenalin se slevou 52 %!

4,8 / 5 Painball Zlín Otrokovice  (mapa) 404 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jitule

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat, kolik hráčů musí být nejméně.
 Děkuji

Paintball aréna Zlín

Dobrý den,
minimální počet je 6 osob, ale pro kvalitní hru je optimální počet 8 až 12 osob. Může vás dojít hrát i méně než 6, ale cena bude účtována za 6 základních setů, tzn. že například 4 hráči zaplatí namísto 150kč za hodinu 225kč (150 + 75kč na osobu). 75kč je doplatek za 2 hráče tj. (2×150)/4=75

V techto případech bych spíše doporučil využít možnosti „otevřené akce“ kterou je možné v našem kalendáři založit a spojit akci s druhou skupinkou, která má podobný problém.

Martin Kolář

Dobrý den chtěl bych se zeptat od kolikati let je tato hra a když jsme jen 3 muzeme k vam jit??????

Paintball aréna Zlín

Dobrý den,
hra je povolena od 18 let bez dozoru a podepsaného prohlášení. Pokud Vám je méně, je nutné mít na hru doprovod starší 18ti let, nebo vyplněné potvrzení od rodičů. Potvrzení zašleme na vyžádání. V tomto případě bych doporučil kontaktovat nás přímo ne email, nebo telefonicky, kde dohodneme podrobnosti.
Minimální počet hráčů na hru je 6os. Pokud dorazí hráčů méně, je nutné doplatit částku do 6ti osob, která se rozpočítá mezi hrající.

David

Dobrý den, jen se chci zeptat, zda je nějak omezen maximální počet hráčů? Sešlo se nás 14, tak aby nebyl problém s vybavením… Díky

Paintball aréna Zlín

Dobrý den,
maximální počet hráčů na hřišti je 12. Pokud by Vás bylo 14 doporučuji vytvořit 3 skupinky (ideálně najít ještě jednoho hráče) po 5ti hráčích a hrát systémem střídání. Z hlediska náročnosti hry každý většinou uvítá pár chvil odpočinku. Co se týká samotného vybavení, zbraní je 12ks, kombinéz cca 30 a stejně tak rukavic.

Lucie Nováková

Dobrý den, je možné hrát s vlastní zbraní? Děkuju za odpověď.

Paintball aréna Zlín

Dobrý den,
s vlastní zbraní je možné hrát. Musí však vyhovovat našim podmínkám, které upřesníme na místě. Důležité je snížení úsťové rychlosti na 240 fps max. Rychlost je stanovena výrobcem reballových kuliček s ohledem na bezpečnost. Radar pro měření máme k dispozici v aréně.

Peter

A ještě jeden dotaz, kdyby jsme měli zájem o noční hru, od kdy do kdy hra probíhá? Mohli by jsme třeba od 22:00 hod ?

Paintball aréna Zlín

Dobrý den,
ano. Noční hry je nutné plánovat na dobu kdy je tma. Nyní je to od cca 20:00, ale můžete hru začít i později. Konec není stanoven. Samozřejmě není vhodné hry plánovat naříklad na 03:00 a pod.

Peter

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli můžeme spojit několik voucherů za sebou ? Že by jsme hru prodloužili na 4 nebo 6 hodin ?

Paintball aréna Zlín

Dobrý den,
bohužel na jednu akci lze uplatnit na osobu pouze jeden voucher. Další hodinu lze dokoupit za 120kč. Tím získáte 3 hodiny hry, což je v drtivé většine naprosto dostačující. Vybavení zapůjčené na začátku akce v rámci voucheru Vám samozřejmě zůstává až do konce hry.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru