Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Online výuka angličtiny s London Institute of English

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Zuzana Sochorova

Dobrý den, je možné při koupi a aktivaci voucheru (píšete, že platí do 2.8.) začít s kurzem až později, např.na konci srpna? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

London Institute

Dobrý den,

jistě, do 2.08 je nutné voucher pouze uplatnit.
Přihlašovací údaje jsou platné 3 roky od aktivace, se studiem proto můžete začít i později.

Katy

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, kde bych nalezla více recenzí na tyto kurzy a na slevu? Pokud bych si nyní koupila kurz, kdy bych jej co nejdříve mohla započít? Tedy, jak je to s volnými místy, abych nemusela několik měsíců čekat?
Děkuji za odpovědi

London Institute

Dobrý den,

protože se jedná o online kurz, můžete začít ihned po aktivaci voucheru. Každý ze studentů po aktivaci obdrží své přihlašovací údaje, se kterými se poté může do kurzu kdykoliv přihlásit a studovat. Nemusíte se tedy nikomu přizpůsobovat – kdy a kolik času budete studiu věnovat, závisí pouze na Vás.

Jelikož slevomat za naši nabídku ručí garanci vrácení peněz, pokud byste s kurzem nebyla spokojená, můžete se do 14 dní od zakoupení na slevomat obrátit a peníze za voucher Vám vrátí.

Libuše

Dobrý den, uvítala bych alespoň malou ukázku.Jak budou rozdělovány úrovně?
 Děkuji

London Institute

Dobrý den,

Úroveň kurzu si můžete pokaždé zvolit sama. Pokud nevíte, kterou úroveň byste měla zvolit, doporučujeme si udělat rozřazovací test: http://london-institute.cz/SkillsLevelTest.aspx?TaskID=10000

Podle úrovně, která Vám v testu vyjde, se taky budete moci lépe rozhodnou, který variant kurzu Vám bude nejvíce vyhovovat – tedy jestli Vám bude stačit pouze 12 měsíční kurz (studium 2 úrovní), případně budete potřebovat projít více úrovněmi a tak si budete moci zvolit mezi 24 měsíčním (4 úrovně), nebo 36 měsíčním (6 úrovní) kurzem.

Co je obsahem jednotlivých úrovní se můžete dozvědět zde: http://london-institute.cz/courses-catalog.html – po kliknutí na příslušný Level se dozvíte, co vše se v dané lekci naučíte.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru