Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Založte si účet v ZUNO a získejte 900 Kč

4,3 / 5 ZUNO BANK AG, organizační složka Praha - Nusle  (mapa) 39 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Martin K

Dobrý den,
chci se zeptat, mám účet ZUNO na Slovensku a jsem Slovák, pro náš však tahle akce neplatí a nedá se aktivovat účet nebo už je to zpřístupněné aj nám, cizincům?
Za odpověď Děkuji.

ZUNO

Dobrý den,

pokud jste daňovým rezidentem v České republice, můžete si účet v ZUNO otevřít a zúčastnit se této akce.

Anonymní Tazatel

Předpokládám, že pokud nyní zruším svůj ÚČET, tak se nemohu zúčastnit této akce, abych získal ÚČET PLUS, děkuji za potvrzení.

ZUNO

Dobrý den,

ano, pokud jste svůj účet zrušil/-a až po vyhlášení této akce, nemůžete využít slevový kupón a získat bonus.

Petr Brož

Dobrý den, včera ráno jsem si koupil voucher. Odeslal jsem peníze zrychlenou platbu, kód již přišel ale při pokusu se dostat na stránky ZUNO mi piše, že je stranka nedostupná. Poradíte?

ZUNO

Dobrý den,
prověřili jsme situaci a žádný výpadek webu ani online bankingu neevidujeme. Pokud se vám stránky stále nenačítají, ozvěte se prosím našemu kontaktnímu centru a podíváme se na to.

Ondrej Prochazka, Ing.

Dobry den, jaka je vazaci doba? Co pripad, ze nekdo zaplati 3× kreditkou, prijde mu 450+450 Kc a druhy mesic ucet zrusi, jsou nejake sankce nebo poplatky?

ZUNO

Dobrý den,

bonus v podobě ÚČTU PLUS na tři měsíce zadarmo a bonus 450 Kč za 3 platby kartou nejsou nijak časově vázané. Kdykoliv po vyplacení bonusu tedy můžete účet v ZUNO zrušit bez jakýchkoliv sankcí či poplatků. V případě bonusu 450 Kč za aktivovovanou KREDITKU je ale potřeba, aby KREDITKA byla aktivní alespoň tři měsíce ode dne poskytnutí bonusu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru