Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

499 Kč za kvalitní designové hodinky S.T.A.M.P.S. – single ciferník plus classic řemínek dle vlastního výběru. Vyjádřete sami sebe se slevou 41 %.

Radka Bidzilia (2 pobočky) Čelákovice  (mapa) 120 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Eva

Dobrý den, chci se zeptat, moc dobře tomu nerozumím, za tuto cenu získám jedenkrát ciferník a jedenkrát náramek nebo jedny celé hodinky a k tomu na výměnu ještě jeden ciferník a jeden náramek? A vše je bez onoho rámečku, co také prodáváte?
Děkuji
Pěkný den

adorable

Dobrý den Evo,


v ceně voucheru je jeden ciferník dle vlastního výběru a jeden řemínek CLASSIC dle vlastního výběru. Dohromady tak vytvoříte jedny kompletní hodinky, bez nutnosti cokoliv dalšího dokupovat. 


Co se týká rámečku, tak ten obsahem voucheru není, stejně tak jako obsahem nejsou ciferník na výměnu či řemínek na výměnu. 


Krásný den.
Eva

Dobrý den,
chci se zeptat, pokud bych si objednala tento ciferník:
http://www.adorable.cz/hodinky/hodinky-single-lsd
a tento náramek: http://www.adorable.cz/reminky-k-hodinkam/reminek-classic-white
cena by byla tedy 499kč + 99kč doprava? Hodinky budou čtvercovité nebo kulaté? Děkuji :)

adorable

Dobrý večer Evo,


je to přesně tak, jak píšete za voucher v hodnotě 499,– Kč jeden single ciferník (např. LSD) a jeden řemínek CLASSIC (např. White). 


Doprava se hradí zvlášť a činí při platbě předem 99,– Kč. Pokud byste chtěla platit při převzetí, pak je doprava s dobírkou 149,– Kč. 


Jinak hodinky jsou čtvercové, přesně tak, jak to vidíte na obrázku:)
Jana

Dobrý den, dívala jsem se na vaše stránky na ciferníky a nenašla jsem tam ciferník s jménem CITY. Voucher sem si už koupila a přemýšlím jak si hodinky nakombinovat. Butete mít někdy skladem tento ciferník?? děkuji

adorable

Dobrý den Jano,


ciferník standardně v nabídce nemáme, ale je možné ho objednat. V případě Vašeho zájmu o tento ciferník, nám tedy prosím na info@adorable.cz napište a my jej od výrobce objednáme:) 


Hezý den.
Štěpánka Svobodová

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, jaký je průměr náramku. A za jak dlouho po platbě přijde voucher.
 Děkuji

adorable

Dobrý večer Štěpánko,


délka Belta náramku včetně vloženého ciferníku hodinek single je 19cm. Jednotlivé dílky náramku jsou na „silikonových provázcích“, které pak následně umožňují přizpůsobení náramku obvodu zápěstí. Osobně ho mám při obvodu zápěstí 16cm. 


Co se týká doby, za jak dlouho přijde po platbě voucher, je spíše dotaz na slevomat:) 


Krásný den.
Milana Ksandrová

Dobrý den,
kolik by stáli hodinky s náramkem Belta berry?
 Děkuji

adorable

Dobrý večer Milano,


pokud byste chtěla nakombinovat single ciferník a belta náramek, je to možné při zakoupení stávajícího voucheru a doplatku 130,– Kč. 


Krásný večer.
Martina

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možný osobní odběr? Děkuji za odpověď M.

adorable

Dobrý večer Martino,

osobní odběr bohužel možný není:(

Pavla Remutová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jakým způsobem se hodinky přidělají k pásku? Nalepí se tam? Je toto uchycení bezpečné proti ztrátě? Moc dobře tomu nerozumím.
Děkuji za odpověď.

adorable

Dobrý večer paní Remutová,


balení každého pásku, náramku či šňůrky na krk obsahuje úchyt, do kterého se ciferník zacvakne. Z osobní zkušenosti (cca roční) z nošení těchto hodinek můžeme potvrdit, že se nám zatím žádné hodinky neztratily:) 


Krásný večer.
Hana Pernikova

Dobrý den kdybych si připlatila mohu využít pokaz na Řemínek s rámečkem FUMJ WHITE? Kolik bych doplácela?

adorable

Dobrý den paní Perniková,


pokud byste chtěla nakombinovat single ciferník a řemínek FUMJ white, je to možné při zakoupení stávajícího voucheru a doplatku 400,– Kč. 


Krásný den.
Kateřina Kořánová

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda je možné zkombinovat u tohoto vouchru nákup ciferníku a náramkového řemínku. Lépe řečeno: Jde uplatnit tento voucher i na výběr jednoho ciferníku a jednoho náramkového řemínku. Pokud to zkombinovat nelze, prosím o info kolik a jak bych musela doplatit. Děkuji Vám velice

adorable

Dobrý večer Kateřino,


pokud byste chtěla nakombinovat single ciferník a belta náramek, je to možné při zakoupení stávajícího voucheru a doplatku 130,– Kč. 


Doplatek je možné uhradit buď platbou předem na účet nebo při převzetí na dobírku.
Daniela Hnídková

Dobrý den, na stránkách firmy jsou k hodinkám prodávány ještě rámečky – není mi jasné z obrázků ciferníků, jestli hodinky budou kulaté nebo hranaté – musí se dokoupit ještě ten rámeček ???? Jak to tedy v reálu je. Děkuji

adorable

Dobrý den Danielo,


hodinky jsou hranaté, přesně tak, jak to vidíte na obrázku. Co se týká rámečku, tak určitě není nutné ho kupovat. Koukněte např. na http://www.adorable.cz/hodinky/komplet-lady-maribel . Na tomto obrázku můžete vidět, jak vypadá komplet single ciferníku a řemínku. 


Pokud zakoupíte single ciferník a řemínek classic, budete mít kompletní hodinky bez potřeby cokoliv dokupovat. 


Krásný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru