Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Menstruační kalíšky LadyCup v obalu z bio bavlny

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Barbora Mocková

Přeposlat obj. s číslem voucheru nelze na info@jaguara.cz.,protože výchozí poštovní klient není správně nainstalován.Také jsem chtěla udělat obj.znovu,opět nelze,ze stejných důvodů.Co s tím???
Díky B.M.

Slevomat.cz

Dobrý den, problém je v tom, že jste v PC klikla přímo na odkaz na email a tedy se Vám otevřel outlook, který nemáte nainstalovaný. Adresu normálně překopírujte nebo přepište do svého emailu do řádku „adresát“ či „příjemce“ nebo „komu“ (záleží na emailu) a klasicky zašlete email. Jen upozorňujeme, že je třeba za cz smazat tu tečku, jinak se Vám email neodešle, proože emailové adresy jsou bez tečky na konci. Děkujeme .

Verunka Sluníčková

Dobrý den, je mi 27 let, jsem 178cm vysoká, trpící silnými a bolestivými menstruacemi. Nerodila jsem, ale jsem po potratu v pátém měsíci. Jakou velikost byste mi doporučila?

Iveta

Dobrý den, doporučuji Vám menší velikost – Small

Bára

Dobrý den, jsem drobná, nemám příliš silnou mentruaci, ale jsem 2 roky po porodu. Mám volit větší velikost nebo doporučujete menším drobným ženám i přes spontánní porod větší velikost kalíšku? Děkuji moc za odpověď.

Iveta

Dobrý den, doporučuji Vám větší velikost – Large.

Barbora Mocková

Dobrý den,již jsem voucher uplatnila,platbu provedla 25.6.,i přes to mi opět přišlo upozornění o uplatnění voucheru a nezmeškání platnosti do 15.7.,zboží zatím také nepřišlo.Pomozte mi prosím nalézt,kde se stala chyba.Děkuji .B.M.

Iveta

Dobrý den, přepošlete prosím Vaši objednávku s číslem voucheru na info@jaguara.eu.

Lucie

Dobrý den,
dnes došel kalíšek.Jsem velice spokojená,rýchlé dodání.Kalíšek je vinikající věc.Všem ženám určitě doporučuji.Vůbec jsem nemusela štopičku odstřihávat,ale to záleží na každém.

Iveta

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste spokojená s naším menstruačním kalíškem LadyCup.

Iveta

Ano, je to možné. Výrobky vcetně ceny naleznete na ladyteen.eu

Michaela

Dobrý den, je možné si s kalíškem koupit i nějaký další sortiment na jedno poštovné? Mám na mysli kelímek na sterilizaci nebo tablety. Popřípadě kde to najdu nebo jaká je cena.

Iveta

Dobrý den, doporučuji vám menší velikost – S(mall).

Lenka Ellingerová

…ještě dotaz, jsem po císaři již sedm let, věk 28 a váha 63kg při 171cm. Menstruace středně silná. Jakou velikost by jste mi doporučila? Ještě jednou předem děkuji za odpověď Lenka.

Lenka Ellingerová

Dobrý den,prosím vás, když si vyberu na stránkách LadyCup jinou barvu, ale ve stejné ceně, bude voucher platit? Děkuji za odpověď Lenka.

Iveta

Dobrý den, voucher je platný pouze pro transparentní LadyCup.

Iveta

Dobrý den, doporučuji Vám menší velikost – S(mall)

Lucie V.

Dobrý den, jsem po dvou sekcích a jsem ve věku nad třicet, prostě normální ženská, vím, že je to individuální,ale jakou velikost bych si měla objednat?
 Děkuji

Lucie

Někdo z Brna na podělení o poštovné?

Iveta

Ano, určitě to může být individuální a vyhovovat trochu jiný rozměr nebo velikost.

katy

Ja mám Ladycup small a také mi pořádně netěsní, a to jsem velmi drobná, s úzkou pánví, mladší 25 let a bez porodu, koupila jsem si kalíšek jiné značky a ten mi sedí a perfektní těsní, je to individuální a je to třeba vyzkoušet. Jinak super vynález, moc všem doporučuji :-)

Tereza

Dobrý den,

objednala jsem si kalíšek dle instrukcí, ale nepřišel mi žádný potvrzovací email. Zde na Slevomatu se mi však voucher ukazuje jako uplatněný. Byla tedy objednávka byla přijata?

A ještě jsem se v emailu ptala, kdy se má zaplatit poštovné – zda před odesláním objednávky nebo až po jejím přijetí?

Děkuji Vám za odpověď.

Iveta

Dobrý den, uplatněnéní voucheru potvrzuje vaší objednavku. Poštovné je hrazeno formou dobírky.

Iveta

Dobrý den, doporučuji Vám menší velikost – S(mall).

Kateřina

Dobrý den, pokud porod proběhl císařským řezem, můj věk je 28 let a jsem drobná, mám také volit variantu L? Děkuji Kateřina

Iveta

Dobrý den, nevím jestli máte správnou velikost . Důležité pro správný výběr velikosti je jestli žena rodila nebo nerodila.

Tereza Gaučíková

Dobrý den,

mám stejný problém jako Jitka, jen s rozdílem, že mám menší velikost kalíšku a stejnak netěsní.

Yveta

Dobrý den, pokud jste ještě nerodila, doporučuji menší velikost.

B.

Dobrý den,

kalíšek jsem používala vícl jak rok (L) a maximální spokojenost. Poslední dobou mám ale stejný problém jako Jitka..
Napadlo mě, jestli má cenu si taky koupit menší?

Iveta

Dobrý den, jen transparentní v této nabídce.

Petra

Dobrý den. Je na výběr z více barev nebo je k dostání jen bílý LadyCup?

Yveta

Dobrý den, ano je to způsobené velikostí. Menstruační kalíšek se plně nerozvine a nepřilne k poševní stěně. Pro ženy, které nerodily je vhodná mensí velikost.

Jitka

Dobrý den, mohla bych se prosím zeptat, zda je možné, že mi kalíšek netěsní, protože je moc velký? Koupila jsem si v jedné minulé akci rovnou větší velikost, přestože jsem ještě nerodila (vycházela jsem z toho, že jsem vysoká, s širokou pánví a hodně silnou periodou), ale ať dělám, co dělám, kalíšek prostě netěsní. Zkoušela jsem všechny možné způsoby zavádění i fígle vyčtené na internetu, jenže nakonec, když jde do tuhého a já potřebuju mít jistotu, musím sáhnout po tamponu. Mohlo by to být velikostí, nebo mám prostě pech a jsem jedna z milionu, které kalíšek nesedí?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru