Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

99 Kč za IPL fotoepilaci pomocí pulsního světla v hodnotě až 700 Kč. Zbavte se chloupků na celém těle – trvale a se slevou až 85 %!

3,8 / 5 EVA CLINIC Praha - Dejvice  (mapa) 986 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martina

Dobrý den, chci se zeptat, bere vaše IPL i světlé a tenké chlupky? Byla jsem s horním rtem už asi 6×, ale předchozí přístroje mi ty tenké chloupky nevzaly. Děkuji a odpověď

EVACLINIC

Dobrý večer. Není divu. žádný IPL ani laserový přístroj „nebere“ světlé chlouoky. Jde pouze o reklamní trik,

Denisa

Dobrý den, je možné zákroky podstoupit v těhotenství (raném)? děkuji

N.J.

Dobrý den, krk máte na mysli zezadu, nebo zepředu? Konkrétně brada je i podbradou, nebo to už mám brát jako krk? Kolik voucherů na horní ret,bradu a pod bradou, aby to vyšlo jak má? Děkuji.

EVACLINIC

Dobrý večer, krk je myšlen zezadu…pravdou je,že nelze do tabulky skutečně vměstnat všechny možné partie, které lze na těle najít…ve vašem případě zakupte vouchery na horní ret, bradu a krk, s tím, že na místě se domluvíme a buď vám zbyde voucher na další ošetření nebo doplatíte. Hezky večer.

Michal

Dobrý den, měl bych zájem o fotoepilaci oblasti zad (a možná také ramenou). Budou v tomto případě stačit 4 ošetření k úplnému a trvalému odstranění?

Je šance, že třeba již po 2 ošetřeních dojde k zásadnějšímu úbytku ochlupení ve výše uvedených oblastech?

EVACLINIC

Počet ošetření je individuální, po 2 ošetřeních ale dojde již k výrazné redukci ochlupení. 4 ošetření mnohdy stačí ke spokojenosti…tzn­.chloupky jsou výrazně řidší a slabší. k úplnému a trvalému odstranění ale raději počítejte s cca 6 opakováními. Hezký večer.

Mark

Tuto nabídku píše určitě ten samý člověk co minule. Doufám, že ho jeho paždě nebolí od psaní tolika písmenek :-)
Jak je to s odstraněním chloupků v intimní oblasti ? Lze tuto nabídku použít ?

Lucie

Dobrý den.
Obě podpaží jsou za 4 vouchery?

EVACLINIC

Ano

Klára

Dobrý den, jak hodně ta procedurka bolí? Jedná se o malé štípnutí nebo je to až bolestivé? Jednou jsem už absolvovala a musela jsem až zatnout zuby, i když je fakt, že je to chvilička, takže se to dá snést. Jen by mě zajímalo, jestli je to normální, protože bolest jinak snáším dobře.Děkuji

EVACLINIC

Dobrý den,jde o malé štípnutí. Naše přístropje mají velmi výkonné chlazení a proto je ošetření velmi dobře tolerováno, pokud tedy píšete, že bolest snášíte dobře.

Marie

Dobry den,
mam zajem o epilaci trisel+int.partie ale mam momentalne trochu zvetsene uzliny… muzu tedy podstoupit tohle osetreni? A zda vadi ze mam ted po holeni hodne zarostli chloupky a kvuli tomu i pupinku :(
Dekuji za odpoved.

EVACLINIC

Dobrý večer, zvětšené uzliny ani pupínky od zarůstajících chloupků nevadí.

Helena

Dobrý den. Jaký je rozdíl mezi fotodepilací a depilací laserem?

EVACLINIC

V podstatě žádný. Fyzikální princip je zde stejný. Pokud jde o vnímání klientem tak fotdepilace IPL je méně bolestivá a rychlejší

Hanka

Dobrý den,
světlejší chloupky tedy odstranit nelze vůbec? Děkuji

EVACLINIC

Bohužel…je-li chloupek světlý, IPL ani laser na něj nepůsobí…není totiž přítomen pigment, ve kterém by se světelná a následně tepelná energie „zachytila“.Pokud nějaký salon „garantuje“ že jejich přístroj na světlé chloupky zabírá, tak jde pouze o reklamní trik…

Roman Klepetko

S odkazem na můj předchozí dotaz – je těch 18 voucherů striktně dáno, nebo se to může například kvůli hustotě chloupků snížit? V podstatě by se jednalo jen o lopatky a ramena. vzhledem k tomu, že se dá koupit pouze 30 voucherů, tak jestli by to vystačilo aspon na 2 ošetření. Nechci abyste mi přislibovali nějakou slevu :) Jen by mě zajímalo, zda je to individuální podle náročnosti ošetření…

EVACLINIC

Dobrý den pane Klepetko, myslím, že 30 voucherů by mělo na 2 ošetření stačit, neb máte pravdu, že je různá hustota chloupků a hlavně má každý jinak velká záda, že…my zde respektujeme požadavky provozovatele portálu, neb pokud se uvede rozmezí od-do navozuje to pouze zmatky…kupte si tedy 30 voucherů, pokud to nebude na 2 ošetření stačit, doplatíte si event.chybějící vouchery na místě. Hezky večer.

Katka

Dobrý den, ráda bych se zeptala jak je časově náročné ošetření jednotl. částí těla , např. 1 ošetření stehen a podpaží, popř. každé zvlášť. A jak dlouho před ošetřením je nutné nechat chloupky narůst ?? Děkuji

EVACLINIC

Dobrý večer, ošetření je časově nenáročné, stehna a podpaží max.30 minut, pokud jde o délku chloupků tak jak je uvedeno v textu po straně…(=další podmínky)…1–2 dny před ošetřením je třeba chloupky oholit žiletkou a min.3 týdny před ošetř.nevytrhávat.

Hedvika Vávrová

Dobrý den,
jsem z HK, mohu vocher uplatnit ve Vašem studiu v Hradci Králové?Děkuji

EVACLINIC

Dobrý den, bohužel, pouze v Praze. Pražská pobočka EVACLINIC má jiného provozovatele.

Tereza Holá Burešová

Dobrý den, stihla bych do konce voucherů ošetření intimních partií?

Tereza Holá Burešová

Dobrý den, je možné fotoepilaci postoupit i v těhotenství?

EVACLINIC

Těhotenství je kontraindikací pro všechny estetické zákroky, tedy bohužel ošetření provést nelze.

Roman

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda jsou v partii zad započítána i ramena? Potřeboval bych spíše jen horní polovinu zad + ramena.

EVACLINIC

Dobrý den, pokud potřebujete horní část zad a ramena tak to budeme počítat jako celá záda, tj.18 voucherů na 1 ošetření.

Sarah

Dobrý den,
někde jsem četla, že fotoepilace není vhodná v případě, že beru léky na ředění krve (pro opakované trombózy). Tato informace se ale u jednotlivých zařízení liší. Je tento stav kontraindikací? Chtěla bych si nechat ošetřit pouze horní ret. Děkuji za odpověď.

EVACLINIC

Dobrý den, v případě kvalitního přístroje není warfarinizace kontraindikací.

Martia

Dobrý den,
chtěla bych nakombinovat odstranění chloupků na horním rtu, podpaží a třísel. Jakou kombinaci mi doporučujete při omezeném množství 30 voucherů na osobu.
Děkuji za odpověď

EVACLINIC

Dobrý den, doporučila bych 27 voucherů, stihnete 3 opakování do konce platnosti voucherů a pokud budete spokojena s efektem, o čemž jsem přesvědčena, můžete další ošetření doplatit.

Jiřina

Dobrý den,
vím že je to indivinduální, ale kolik je zpravidla třeba opakování u odstranění chloupků v podpaží, popř. intimní partie? Děkuji za odpověď.

EVACLINIC

Dobrý den, je třeba 4–6 ošetření, např.já sama mám podpaží 4× a intim. 5× a chloupky již téměř vůbec nerostou.

Káťa

Dobrý den,
když si koupím 30 voucherů, musím je všechny stihnout uplatnit do února příštího roku?

EVACLINIC

Ano, platnost voucheru je do konce února. Pokud se objednáte včas, stihnete do té doby 4 ošetření, v případě odstranění chloupků v obličeji až 6 ošetření.

Irma

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, kolik voucherů je potřeba trvalému odstranění chloupků v podpaží a na nohou (jen od kotníků po kolena)? Děkuji!

EVACLINIC

Dobrý den, podpaží 1 ošetření 4 vouchery, lýtka=myšleno jako nohy od kotníků po kolena 10 voucherů na 1 ošetření. Tj.celkem 14 voucherů, v podmínkách je uveden max.počet voucherů na osobu 30. Zakupte si tedy event. 28 voucherů na 2 opakování a budete-li s efektem spokojena, další ošetření si doplatíte.

Zdenka

Dobry den,
chtela bych se zeptat na jednu vec. Ja jiz podstoupila las epilaci podpazi a mela bych zajem nyni i o intimni partie-brazilii. Kdyz jsem ale podepisovala dokument o souhlasu s osetrenim, byly tam uvedene kontraindikace, mezi ktere patri i herpes. Trpim na genitalni herpes a objevuje se mi cas od casu. A ten je uveden jako kontraindikace. Je to mysleno tak, ze pouze v dobe osetreni nesmi byt propuktuny, nebo ze celkove je toto osetreni pro mne nevhodne? Dekuji

EVACLINIC

Dobrý den, ano, je to myšleno tak, že v případě aktivního herpesu nesmí být ošetření provedeno.

Iveta

Chci se zeptat jestli tato metoda odstranění chloupků je vhodná, když trpím na zarůstání chloupků?

EVACLINIC

Dobrý den, právě pro vás je tato metoda ideální.

Jana

Dobrý den, slyšela jsem, že „trvalé“ není trvalé, ale že vydrží u někoho třeba 6 let, ale u někoho i jen 3 roky, je to tak? Moc děkuji.

EVACLINIC

Dobrý den, ano, je to tak. Pravdou ale je, že chloupky jsou výrazně slabší a řidší a tento problém se dá vyřešit aplikací jednoho udržovacho ošetření v momentě, kdy se na některém místě chloupky přeci jen i po ukončení kůry objeví.

Michala

Dobrý den, „opakované ošetření“ – kolik konkrétně? Kdyby se mi jednalo o horní ret, kolik voucheru potřebuji na trvalé odstranění? Děkuji.

EVACLINIC

Dobrý den, počet opakování je individuální a liší se i pro různé partie. Pro horní ret bývá třeba cca 6 opakování s odstupem 3–4 týdnů.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru