Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za vyrobení 100 fotografií formátu 10×15 cm! Dobrá kvalita, špičkový papír a krásné fotky se slevou 77 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Michaela Bártová

Dobrý den,
snad poslední dotaz na osobní vyzvednutí… p. Kateřina píše, že je nutné vyzvednout do konce akce, tj. 29.2.2012 a pan Jozef H. před 6 dny zase napsal:
Dobrý večer Bohuno,
vyzvednout si je samosebou můžete do dvanácti měsíců od vyrobení.
Takže jsem mimo…

GolemFoto

Dobrý večer, Michaelo,
fotografie je nutné vyzvednout do konce platnosti kuponu a objednat je 14 dní před koncem platnosti kuponu.
Omlouváme se za nejasnosti:-)Podmínky budou uvedeny na kuponu.
Kateřina

Míra L.

Dobrý den, při nahrávání 100 fotek mě byly 2 fotky označeny jako bad, zřejmě nejsou dostatečně kvalitní, ale já je přesto chci, jak mám postupovat, aby mě systém pustil dál?

GolemFoto

Dobrý večer, Míro,
fotografie by Vám měly jít nahrát i při špatné kvalitě. Ozvěte se mi prosím na katerina@golemfoto.cz a Váš problém vyřešíme společně s programátorem.
Kateřina

Martina

Dobrý den, pokud si chci vyzvednout fotky osobně tak pro ně musím do Plzně nebo je mohu vyzvednout na pražské adrese???

GolemFoto

Dobrý večer, Martino,
fotografie je možné vyzvednout pouze v Praze:-)Do ostatních měst zasíláme poštou.
Kateřina

Petra

Dobrý den,
jak prosím probíhá platba, předem nebo při vyzvednutí fotek?
Dále bych se ještě chtěla zeptat na ten datum na fotce – když ho při prohlížení v počítači na fotce nevidím, nebude ani na vyvolané fotce, nebo se automaticky načte z exifu?
Děkuji.
Pěkný den.

GolemFoto

Dobrý den, Petro,
kupon si zakoupíte u slevomatu a u nás jen zadáte do speciální kolonky číslo voucheru a vydavatele slevomat. Když ho při prohlížení nevidíte, nebude ani na výsledných fotografiích. Pro jistotu prosím napište tento problém do poznámky.
Děkuji a pěkný večer
Kateřina

Lenka

dobrý den,
při vkládání fotek do fotosběrny mi program píše skoro u každé bad file,přitom fotky jsou pouze kolem 2mb

GolemFoto

Dobrý den, Lenko,
podporované formáty pro upload jsou JPG a PNG. Teď jsem nahrávání fotografií odzkoušela na prohlížečích Mozilla Firefox, Google Chrome a Interner Explorer – vše funguje bez jediného problému. Zkontrolujte tedy prosím formát Vašich fotografií, případně nahrajte z jiného počítače.
Kateřina

olga

Dobrý den, při objednávce je pod názvem Vaší společnosti uvedeno město Plzeň. Mám zájem o osobní odběr v Praze, hraje tento údaj při objednávce nějakou roli? Děkuji.

GolemFoto

Dobrý den, Olgo,
tomu teď moc nerozumím. Každopádně osobní odběr je možný pouze v Praze:-)Do ostatních měst zasíláme poštou.
Kateřina

Petra

Dobrý den,
prosím o ujasnění následujího:

  1. fotím ve formátu 2:3, takže tento formát by měl být vyhovující pro fotky 10×15 – pokud přesto chci mít jistotu, že fotky budou bez bílých okrajů, zadám „s ořezem“ (v tom případě bude proveden příp. malý ořez). Je to tak ok?

  1. Bude na fotografii doplněn datum nebo to bude čistá fotka?

  1. Do kdy od vyvolání musí být fotky vyzvednuty? Nejsem z Prahy, ale uvažuji, že bych si fotky osobně vyzvedla (nicméně záleží na tom, jak dlouho u vás můžou „ležet“).

Díky moc.
S přáním krásného večera
Petra
GolemFoto

Dobré ráno, Petro,
1)přesně tak:-)
2)jsou čisté (pokud je však čas součástí fotografií, tak na ní zůstane), pokud byste ho ráda odstranila, písněte nám to do poznámky
3)Fotografie musí být vyzvednuty do konce platnosti kuponu, tj 29.2.2011
Kateřina

GolemFoto

Dobrý den, Jano,
minimální rozměr je 102×152 mm/1205 × 1795 px.
Kateřina

Petr Hahoc

Dekuji za odpoved,
ale tyto upravy musi udelat preci kazdy fotolaborant- jiste programem a neupravuje fotku po fotce- to by uz byl u Chocholouska:-)
Neni problem cena 9Kc za foto, pokud je to opravdu spickove, jen mne zarazilo, ze jako hlavni prednost uvadite prave individualni upravu, ale je mozno zatrhnout i policko bez upravy a pak ta vyhoda pada (i kdyz nepochybuji, ze i tak bude kvalita pekna) a cena je stale onech 9Kc.
Foto tiskarnu jsem uvedl jako priklad, kazdopadne nesouhlasim s tim, ze spickova fototiskarna netiskne levneji nez za 12Kc- mysleno rovnez spickove zarizeni vcetne spickoveho fotopapiru.

Jana

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jaké minimální rozměry jsou potřeba pro kvatilní fotografii. Bude stačit 600×800 nebo můžou být ještě menší?
 Děkuji

GolemFoto

Dobrý den, Jano,
minimální rozměr je 102×152 mm/1205 × 1795 px.
Kateřina

Petr Hahoc

Preji pekny den,
puvodni cena za tento format je 900Kc, cena primo astronomicka- to uz je levnejsi tisk z domaci fototiskarny, ale budiz, kazde fotce se individualne venujete a upravujete- pri tom mnozstvi to ani neni mozne, domnivam se, ze to dela vse program.
Kdyz si vsak v objednavce zadam, ze nechci upravy, tak mam cenu stale 900 (bez slevy), cim to? :-)

Jozef H.

Dobrý den Petře,
původní cena je naší standardní cena v minilabu. Je to cena odpovídající všem nákladům. Neznám domáci fototiskárna, která tento formát tiskne levněji než 12Kč (myslím od Kodaku, Fuji nebo Canon). Jen si prosím nezapoměňte připočíta do kalkualce i Váš čas :-))).
Každá zakázka (fotografie) je fotolaborantem upravována pro náš digitální minilab Noritsu.

Dana

Dobrý den, jen bych se chtěla zeptat, pokud mám tři vouchery, mohu nahrát těch 300fotografií naráz? Nebo musím na každý vocher udělat jednu objednávku?

Jozef H.

Dobrý den Dano,
lepší bude udělat tři objednávky.

Pavel

Dobry den, je možné poslat fotografie v barevném prostoru AdobeRBG?

Jozef H.

Dobrý den Pavle,
stroj je nastaven na sRGB, AdobeRGB zatím není moc rozšířen.

Veronika

Osobní vyzvednutí je možné pouze v Praze?

Jozef H.

Dobrý den Veroniko,
osobní vyzvednutí jemožné jen v Praze.

Ondra Martini

Kolik fotek uděláte cca denně? Začínám mít obavy z toho počtu zakoupení, aby se zachovala kvalita fotek a zároveň aby to netrvalo měsíc.

Jozef H.

Dobrý den, náš minilab má hodinovou kapacitu dostatečně velikou. Zatím pracujeme jen na dvě směny a tak stále máme rezervu. Zatím termín zpracování fotografií stíháme :-))).

Ondra Martini

Kolik fotek uděláte cca denně? Začínám mít obavy z toho počtu zakoupení, aby se zachovala kvalita fotek a zároveň aby to netrvalo měsíc.

Michaela M.

Dobrý den, je tedy možné přinést fotky uložené na flash či CD a voucher stačí mít s sebou nebo ho mám nějak posílat? Děkuji za odpověď.

Jozef H.

Dobrý den Michaelo, platí moje předcházející odpověď. Voucher (stačí číslo) by jste měla mít sebou.

Jiri Fernandez

Zdravim. Je moznost si prinest fotografie osobne na flash disku a samozrejme si sebou prinest cisla voucheru ? Dekuji za Vasi odpoved…

Jozef H.

Dobrý den Jiří, můžete data vašich fotek přinést osobně na flashi, nebo na DVD do provozovny GOLEMFOTO ve Valentinské ul. 10, Praha 1.

Pavlína Hladká

Dobrý večer. Právě jsem udělala objednávku a nahrála 600 fotek. Koupila jsem 6 voucherů takže jsem je zadala (skopírovala) do příslušné kolonky. Po odeslání objednávky mi ale přišel potvrzující email s cenou 9307 kč a s tím, že upravovat je zakázáno, což jsem nezakázala. Nevím tedy jak je to s tou cenou, po zadání 6 voucherů mám platit 400 kč za poštovné tak se bojím aby mi nepřišly fotky s dobírkou 9307 kč když už jsem si fotky předplatila. Děkuji za odpověď

Jozef H.

Dobrý den Pavlíno,
dárkové/slevové poukazy se dají uplatnit jen po jednom v každé objednávce. Náš systém není schopen jich více uplatnit. Samozřejmě, že vaše vouchery platí a proto vás prosím, zašlete jejich čísla mailem na adresu info@golemfoto.cz společně s ID objednávkou. nPoznámka, že je zakázaná úprava znamená, že nechcete z vašich fotografií udělat např. černobílou fotografii…

Štýbrová

Dobrý den, chtěla bych se ujistit, že lze takto zakoupený voucher uplatnit např. v lednu? Aby se nám sešlo tolik fotek, chceme počkat na Vánoce a Silvestr, abychom zbytečně neměli fotky několikrát. Děkujeme za odpověď.

Jozef H.

Dobrý den,
platnost kupónů je do konce února 2012 :-), termín určitě stihnete.

Jana K

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jaké minimální rozměry jsou potřeba pro kvatilní fotografii. Bude stačit 600×800 nebo můžou být ještě menší?
 Děkuji

Jana

Dobrý den,je více provozoven,kde si fotografie mohu vyzvednout. Děkuji

Jozef H.

Dobrý den, zakázku si můžete vyzvednout v GolemFotu nebo v Trilabitu. Více provozoven nemáme.

Jozef H.

Dobrý večer Aneto,
fotografie se dělají v došlém pořadí objednávek. Ale vždy :-) je možnost urychlit výrobu. napište do GolemFota ID číslo objednávky a oni se s vámi spojí a domluví termín dodání.

Aneta

Dobrý den,
jak dlouho trvá, než jsou fotky připravené? Budu je potřebovat opravdu co nejrychleji.

Oksana

Dobrý den, ráda bych si ujasnila způsob objednání fotek – Kateřina na tento dotaz odpovídá, že objednání je možné pouze přes www.efotosberna.cz, a Josef naopak píše, že je možné fotky přinést i osobně na CD nebo flashce. Tak jak to teda je? Díky

GolemFoto

Dobrý den, Oksano,
když to říká Jozef, tak můžete i osobně:-)
Kateřina

GolemFoto

Zdravím a ještě pro jistotu vysvětluji:-)
PLNÝ FORMÁT: bude zachována původní velikost fotografie + zůstanou případné okraje (výsledná velikost je ale 10×15 cm).
OŘEZ: fotografii upravíme na formát 10×15 a bílé okraje nezůstanou. Kompozici fotografie zachováme.

Arnost Fiedler

Dotaz:kolega z práce si nechal udělat 100 fotografií u jiné fotozběrny avšak mu všechny přišli tmavé tím pádem nepoužitelné.Není možné aby se toto stalo i mě u Vás?

GolemFoto

Dobrý den, Arnošte,
upravujeme barevně každou fotografii, takže se stát nemůže.
Kateřina

Lenka

Dobrý den,
jaké rozměry musí přesně moje fotky mít, aby snímek zcela vyplňoval vyvolanou fotografii? Vím, že 10×15 ve skutečnosti nebývá přesně 10×15, ale je to na nějaká desetinná místa, takže i když si připravím v pc fotku na formát 2:3, bude mít po vyvolání bílý okraj nebo z ní bude kus chybět – podle zvoleného režimu vyvolání s ořezem nebo bez. Na jaké rozměry si ji mám tedy připravit, aby byla zcela ve formátu výsledných fotek?
Děkuji, Lenka

GolemFoto

Dobrý den, Lenko,
2:3 je správně, pro jistotu můžete zvolit OŘEZ. Přesný rozměr fotografie bývá 10,2 × 15,2 cm.
Kateřina

Míra L.

Dobrý den, uvádíte, že velikost jednoho souboru je max.30 MB, já mám ale velikost každé fotky 3MB. Chápu to dobře, že na jeden voucher mě půjde vložit 10 souborů nebo musím fota zkomprimovat na 300kB, aby prostě 100 fotek bylo v jednom souboru? děkuji

GolemFoto

Dobrý den, Míro,
30 MB je max.velikost jedné fotografie, celý soubor má neomezenou velikost. Takže klidně vkládejte:-)
Kateřina

Marek

Dobrý den,
nikdy jsem fotografie vyvolávat online nedával a tak mám možná stupidní otázku. Když vyberu tedy svá fota ve fotosběrně (zadám s ořezem, protože nechci fotky s bílým pruhem okolo) a náhodně na jednu fotku kliknu, zvýrazněný obdélník ukazuje pouze na část fotky a ne na fotku celou tak jak bych chtěl. Kliknu tedy na tlačítko „otočit“ a poté to sedí. Takto to ale není u všech fotek, u některých je vybraná pouze část i po zmáčknutí tlačítka „otočit“. Nevíte co dělám špatně? Popřípadě jestli tlačítko „otočit“, nesníží kvalitu fotky? A nebo stačí fotky prostě nahrát, odeslat a výsledek bude celá fotka (ne oříznutá, že bude část chybět) ve formátu 10×15 cm? Děkuji moc za odpověď.
Hezký den, Marek

GolemFoto

Dobrý den, Marku,
pokud fotografii nechcete s bílým okrajem, zadejte OŘEZ, a to u všech fotografií najednou (fotografie budou vyvolané 10×15 a naši zkušení fotolaboranti oříznou tak, že nepoznáte rozdíl od původní:-)Kompozice bude zachovaná.
Kateřina

Gabriela Sedláková

Dobrý den, chci se zeptat, pokud budu mít cca. 112 fotek. Bude to tak, že 12 fotek doplatím za plnou cenu? Děkuji

GolemFoto

Dobrý den, Gabrielo,
přesně tak:-)Naše aplikace by Vám měla automaticky odečíst částku 900 Kč, zbytek tedy můžete doplatit i kartou.
Kateřina

Veronika

Dobrý den, bylo by možné vyzvednout si fotky v Trilabitu ve Vodičkově 36 jako tomu bylo v případě pexesa?

GolemFoto

Dobrý den, Veroniko,
ano, můžete zvolit při objednávce.
Kateřina

Kateřina

Dobrý den, prosím o odpověď na dotaz, zda je možné poslat vám DVD s fotkami, které bych chtěla tisknout, poštou na vaši provozovnu??? Chtěla bych jich cca 400 a velikost dat je obrovská, pokud bych to vše zadávala přes internetové stránky. Díky.

GolemFoto

Dobrý den, Kateřino,
nezlobte se, ale objednávky přijímáme pouze přes www.efotosberna.cz. Zadejte prosím každou objednávku zvlášť a do poznámky připište, že budeme zasílat na jednu adresu (jeden voucher lze totiž vždy použít v jedné objednávce).

Michaela

Dobrý den, koukám, že už máte přes 2500 zákazníků, opravdu vše stíháte do Vánoc? Chci si voucher koupit, fotografie bych poslala do týdne.
Díky za odpověď

GolemFoto

Dobrý den, Michaelo, :-)stíháme. Platnost je až do únoru, ne všichni budou chtít fotografie do Vánoc. Pokud pošlete do týdne, tak se nemusíte bát.
Kateřina

Markéta Omelková

Dobrý den, jaká je ideální velikost fotky pro vyvolání, aby byla kvalitní (např. 300kb,500kb, 1Mb???) Máme hodně fotek ze svatby zmenšených i nezmenšených, které je lepší poslat?? Platí, že když má fotka 1Mb je kvalitnější než ta s 500kb???
Ráda bych se ještě zeptala na poštovné. Ráda bych zakoupila 4 vouchery, kolik mě přijde dohromady poštovné, pokud využiji všechny najednou???

GolemFoto

Dobrý den, Markéto,
čím větší tím kvalitnější:-)Neměla by mít pod 300kb. Pošlete ty nezmenšené. Poštovné Vás přijde na 300 Kč. 150 Kč je poštovné při 100ks fotografií, za každý další voucher doplácíte 50 Kč za poštovné a balné.
Pěkný den
Kateřina

Terča

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, kam mohu napsat do poznámky, že bych chtěla dané foto vyvolat třeba 4×? nebo to mám napsat přímo do názvu fotografií?

Hezký den a předem děkuji
 Terča

Jozef H.

Dobrý den Terčo,
pokud chcete nějakou fotku vícekrát, tak to zadáte přímo do objednacího formulářu jako počet kopíí konkrétní fotografie.

Radek

Dobrý den,
je možné Vám donést fotografie i osobně (na CD nebo flash)? Mám totiž pomalé připojení k internetu.
Děkuji za odpověď

Jozef H.

Dobrý den Radku,
anio je možné přinést osobně data na nosiči do provozovny GOLEMFOTO ve Valentinské 10, Praha 1

Pavlína Hladká

Dobrý večer. Dnes jsem si objednala a zaplatila 6 voucherů. Teď jsem se dočetla, že za každých 100ks fotek zaplatím o 50 kč víc na poštovným. To jako myslíte vážně, že za poštu dám dohromady 400 kč?

Luciee

Dobrý den, pokud mám fotky v jiném poměru než 2:3, funguje u Vás také možnost tzv. volné délky, tzn. pokud mám fotku o rozměrech třeba v poměru 2:3,5, lze vyvolat v dané šířce 10cm s odpovídající délkou – to je cca 18cm? Nebo je max. délka 15cm a s užší fotografií se zmenšuje šířka fotky s doplněním o bílé okraje?
Díky za odpověď.

Jozef H.

Dobrý den Lucie,
v této akci „volná délka“ není možná fotografie mají formát 10*15cm. Navštivte naší prodejnu a tam se určitě domluvíte na formátech vhodných pro vaše fotografie.
Pokud budete chtít využít tuto akci, tak vaše fotografie skutečně budou mít max. 15cm a kolem budou bílé okraje.

Ondra Martini

Můžu se zeptat na to, jaké alba máte k dispozici? Chtěl bych udělat také rodinné album, takže nějaké velké, kam se vejde dost fotek (100+) a zároveň hezké. Děkuji

Jozef H.

Alb máme v prodejně ve velkém výběru a určitě si nějaké vyberete. Máme malé „sešity“ i velké alba. Velmi populární jsou kombinované rámy na sety fotografií.

Honza P

Dobrý den, je možné přinést fotky na flash kartě? Mám je ve velkém rozlišení a upload by mi trval asi 7h.

Jozef H.

Dobrý den Honzo,
samozřejmě, že fotky na kartě můžete přinést do GOLEMFOTA ve Valentinské ul. na Starém městě

Kateřina

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda je možné zaslat vybrané fotky pro tisk poštou na DVD (vzhledem k velkému objemu dat – měla bych zájem o tisk cca 400 fotek = 4 vouchery)? Děkuji za odpověď.

bohuna

Dobrý den,
je možné zadat nyní fotky a vyzvednout si je až ke konci února? Nejsme z Prahy, ale v průběhu akce se v ní ukážeme…

Jozef H.

Dobrý večer Bohuno,
vyzvednout si je samosebou můžete do dvanácti měsíců od vyrobení.

Michal

Dobrý den. Bylo by možné i do formátu 9×13 nebo pouze uvedený formát 10×15? Díky za odpověď

Jozef H.

Tato akce se týká formátu 10*15.

Lucka

Stále nechápu rozdíl mezi plným formátem a ořezem. Pokud mám nějaké fotografie upravované např. oříznuté atd. co mám zvolit, aby se mi zachoval formát 10×15, ale nebyla špatná kvalita?

Jozef H.

Dobrý večer Lucko,
formát 10*15cm bude vždy zachován. Ořez znamená, že nebudete mít bílé pásky na okraji fotografie. orientačně zvětšení uvidíte v efotosběrně. Při špatné kvalitě (kostičkách) vždy kontaktujeme klienta mailem nebo tlf.

Kamila Budilová

je to tam uvedeno:-) Platnost: 4 měsíce od dnes do 29.2. 2012

Jiří Bonhard

No tak očividně jsi o mě myslíte, že jsem úplnej idiot tak 1) chat Vám nefunguje, protože mě tam nejde odeslat víc než půlka slova 2) slevový kód jsem KOPÍROVAL, tudíž jsem ho zadal správně 3) odpovědel jste mi jen na půlků mé otázky, takže ještě jednou. Po zadání slevového kódu a portálu, místa odběru a potvrzení mě to nechce pustit dál. A proto se ptám jakou formu zaplacení musím zadat?? Nebo co je špatně?
Doufám, že už si rozumíme a děkuji za odpověď!

Jozef H.

Dobrý večer Jiří,
nemyslím si o vás nic :-), ale vím, že nejste úplně spokojen, protože máte problém. 

  1. jste jediný komu nefungoval a nefunguje chat. problém je na straně vašeho počítače.


To, že fungoval dobře je vidět i podle vaší reakci z 13:33:36 :-))). 

  1. doporučuji zvolit nejdřív platbu v hotovosti nebo převodem (mělo by to být jedno) a po navolení typu dárkového/slevového voucheru se správným číslem budete moci ukončit objednávku.

Systém je dělaný tak, aby vás automaticky „vracel“ na nevyplněné místo v objednávce.
P. Adamek

Dobry den, prosim Vas jaka je platnost voucheru (myslim datum do kdy ho musim vyuzit?)

 Dekuji

GolemFoto

Dobrý den,
platnost kuponu: 2. 11. 2011 – 29. 2. 2012, objednávku prosím odešlete nejpozději 14 dní před koncem platnosti kuponu. Vyzvednout poté můžete do 29.2.2012

Lucinka Tůmová

dobrý den, když mám fotky různě ořezané do nesmyslných formátů a tyto formáty chci zachovat – vycentrujete mi je na střed celé nebo prostě oříznete na 10 × 15?

GolemFoto

Dobrý den, Lucinko,
pokud máte zájem o ořez, zvolte prosím ořez. Pokud máme zachovat formát fotografií, zvolte „plný formát“.

Jiří Bonhard

Dobrý den,
mám problém se zadáním slevového kupónu do pole slevové kupóny. A ještě nevím jakou formu platby mám zadat, pokud ji nezadám tak mě to dál nechce pousti. A ještě bych chtěl dodat, že chat na stránkách efotosberna.cz Vám skutečně nefunguje, i když jakýsi Jozef Horal mě přesvědčuje o opaku!!
Děkuji za odpověď

Jozef H.

Dobrý den Jiří,
zadejte do pole na slevový voucher čísla vygenerovaná Slevomatem. Zadán musí být absolutně stejně (včetně pomlčky!) jak jste ho od Slevomatu obdržel.
Ale je velmi pravděpodobné, že objednávate podobně jako jsme si společně chatovali .-)… .

Ji (2011–11–02 12:59:47: Dobr
Jozef Horal (2011–11–02 13:04:07: dobrý den, jak vám mohu pomoci?
ji (2011–11–02 13:16:47: cht
ji (2011–11–02 13:17:47: cht
Jozef Horal (2011–11–02 13:17:51: nerozumím cht…
Jozef Horal (2011–11–02 13:18:39: musíte do řádku psát bez kliknutí na klávesnici enter. Tu používejte až po dokončení otázky
Ji (2011–11–02 13:19:08: Cht
Ji (2011–11–02 13:19:36: cht
Ji (2011–11–02 13:19:49: chat V
Jozef Horal (2011–11–02 13:19:53: :-(
Ji (2011–11–02 13:20:23: Chat V
Ji (2011–11–02 13:20:49: V
Ji (2011–11–02 13:20:56: nefun
Ji (2011–11–02 13:21:04: je
Ji (2011–11–02 13:21:33: chci
Ji (2011–11–02 13:21:34: se
Jozef Horal (2011–11–02 13:21:34: jak nefunguje?
Ji (2011–11–02 13:21:36: zept
Ji (2011–11–02 13:21:41: at
Ji (2011–11–02 13:21:58: jde
Ji (2011–11–02 13:21:59: nap
Jozef Horal (2011–11–02 13:22:07: pište prosím do správneho řádku
Ji (2011–11–02 13:22:16: sat
Ji (2011–11–02 13:22:18: max
Ji (2011–11–02 13:22:21: tak
Ji (2011–11–02 13:23:03: 3 zna
Jozef Horal (2011–11–02 13:23:04: používejte okénko vedle vašeho jména
Ji (2011–11–02 13:23:07: ky!!
Jozef Horal (2011–11–02 13:26:29: dole jsou dvě kolonky. jedna je na jméno a druhá je na chat. omezení je na 210 písmen
Uzivatel (2011–11–02 13:26:47: to je
Uzivatel (2011–11–02 13:27:04: to je mo
Uzivatel (2011–11–02 13:27:15: no nic
Jozef Horal (2011–11–02 13:30:06: sláva už tam máte 9 znaků!
Uzivatel (2011–11–02 13:33:19: cht
Uzivatel (2011–11–02 13:33:36: na to seru!
Jozef Horal (2011–11–02 13:34:00: najednou se tam vešlo písmenek .-)
 :-)))

Petra

Dobrý den, do kolika hodin máte otevřeno? Zda bych mohla fotografie přinést už dnes po práci. Děkuji!

GolemFoto

Dobrý den, Petro,
otevírací doba: Po-Pá 9:00 – 19:30. Objednávky ale přijímáme na www.efotosberna.cz
Děkuji a pěkný den
Kateřina

Eva

Dobry den,


skvela akcia, moc sa mi hodi. Uz som si cez Slevomat zakupila zlavu s Golem Foto na fotografie rozmerov 30 × 45 cm a bola som velmi spokojna, kvalita je vyborna. 


A dalsie svadobne foto caka na vyvolanie.


Momentalne som nenasla ziadnu ponuku na internete, kde by foto 10 × 15 vychadzalo lacnejsie ako 1.99 Kc a preto kupujem. 


Dakujem, Eva
GolemFoto

adaobrý den, Evo,
jsme rádi, že jste spokojená. Děkujeme za chválu:-)
Kateřina

GolemFoto

Dobrý den:-)

Tereza Pufflerová

Dobrý den,
za jak dlouho budou od odeslání fotografie vyvolané?

Děkuji, TP

GolemFoto

Dobrý den, Terezo,
výroba trvá cca 2 dny. Pokud je potřebujete do určitého termínu, napište prosím do poznámky.
Kateřina

Helena Weiser

Dobrý den, platí sleva jen na jednorázový balíček 100 fotek nebo to můžu rozdělit na víckrát? Děkuji

GolemFoto

Dobrý den, Heleno,
pouze jednorázově…

Kateřina

Dobrý den, chci se zeptat, jelikož plánuji darovat k vánocům rodinné album, jestli mám jistotu, že fotografie budou vyvolány do vánoc. Díky

GolemFoto

Dobrý den, Kateřino,
objednejte prosím co nejdříve:-)Min. ale týden před Vánoci (pokud budeme zasílat poštou, tak ještě dříve:-).
Kateřina

lenka

jaká může být nejmenší velikost fotek, aby byly vytištěné poměrně kvalitně?

GolemFoto

fotografie pod 300kb jsou většinou nekvalitní

Petra S

Dobrý den, kvůli velikosti fotoalba potřebuji velikost 9×13, můžu na tento rozměr uplatnit váš voucher?

GolemFoto

Dobrý den, Petro,
slevu můžete uplatnit jen na 10×15, ale máme i pěkná fotoalba:-)

Zdeněk

Dobrý den,
jaký je přesně rozdíl v tom „ořez“ a „plný formát“. Jde mi o to, že když mám fotografie s poměrem stran 4:3, a chci aby výsledek na papíře byl 10×13,3cm, bez toho, aby část fotografie chyběla (nepočítám technologický ořez na okrajích), tak co mám vybrat.

děkuji

GolemFoto

Dobrý den,
zvolte prosím „plný formát“. "Ořez znamená, že jsou fotografie bez bílého okraje.

Vendula Michlíková

Mě to jako přijde fajn, za 100 fotek bych jinde platila tak 350, tohle nevím, kde nabralo tu původní cenu, jestli jsou třeba po vyvolání ovívané zlatým peřím, ale sleva to je. (a pak taky prostě můžou být jenom 3* kvalitnější než to co vytisknou v rossmanu)

Dotaz: Platí se za osobní vyzvednutí?

GolemFoto

Dobrý den, Vendulo,
za osobní vyzvednutí se neplatí:-)A máte pravdu, fotografie jsou mnohokrát kvalitnější než z drogerie (spíše se nedá srovnávat:-), děkujeme.
Kateřina

Libor

Původní cena 900 za 100 fotek, jedna fotka 10×15 za 9 Kč ? To je asi sranda, ne ? Zkuste si vyhledat jiné fotolaby a budu mít fotku za 3,5 Kč max… tohle je vážně k smíchu.

GolemFoto

Dobrý den, Libore,
klidně nás srovnávejte s konkurencí:-)My ale nabízíme trošku jiné služby: ruční zpracování fotografií (O Vaše fotografie „pečují“ vysoce kvalifikovaní pracovníci minilabu. Každé věnují individuální pozornost. To je věc, kterou žádný velkozpracovatel neřeší).
Kateřina

Pavel

Jaky papir pouzivate?

GolemFoto

Dobrý den, Pavle,
používáme Fuji CA.
Kateřina

Petra

100 fotek…za 199+150pošta = 3,49 Kč za 1 fotku…tomu říkám opravdu výhoda :-)))

GolemFoto

Můžete přijet na kafe a fotografie si vyzvednout osobně;-)

Lenka Jemelková

Když koupím 4 vouchery, pošlete mi to dohromady za jedno poštovné?

GolemFoto

Dobrý den, Lenko,
již jsem se dopočítala:-)Budeme Vám počítat 50 Kč za poštovné navíc u každého dalšího voucheru (100 fotografií navíc v balíčku).
Kateřina

Petra Matrasová

Takže cena za těch 100 fotografíí je 199 Kč plus poštovné? Nebudou k tomu už připočítávány žádné poplatky za vyvolání atd.?

GolemFoto

Dobrý den, Petro,
ano, nic víc neplatíte:-)! Tedy až na případné poštovné.
Kateřina

delkim

Klikat 100× na políčko „odeslat“ fotku je jaksi únavné. Mohu fotky zabalit do jednoho souboru např. ZIP a poslat najednou? Byl by to velký soubor, ale pořád jednodušší než dvě hodiny klikat po jedné fotce…

GolemFoto

Dobrý den,
pracujeme na tom, aby bylo možné nahrát i zip:-)Napište mi prosím na katerina@golemfoto.cz, písnu Vám, až bude hotovo.
Kateřina

GolemFoto

Fotografie můžete nahrát všechny najednou, a to označením všech fotografií ve složce (ctrl + a – oznaci vsechny soubory (fotky) v soucasnem adresari
click, nasledne shift + click – oznaci „radu“ souboru od prvniho cklicku do druheho
ctrl + click – prida/odstrani cilovou fotku do/z vyberu)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru