Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

249 Kč za přebarvující se hrnek – Miluji Tě. Řekněte to své milé/milému kouzelným hrnkem od Extradarek.cz. Hrnek, co to poví za vás s 50% slevou!

4,5 / 5 giftbox.cz (2 pobočky) Brno  (mapa) 169 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Tomáš

Dobrý den,
nerozumím tomu, proč máte tak drahé poštovné, když nejde o dobírku. Hrneček se platí prostřednictvím kuponu na slevomatu.

ExtraDárek.cz

Dobrý den, jak již bylo uvedeno ve vzkazu pro uživatele Mathes. Poštovné je kalkulováno dle ceníku České pošty (obchodní balík). Cena zahrnuje poštovné, doběrečné a službu křehce. Dle ceníku České pošty takový balík vychází na 146,– kč. Na Slevomatu zakupujete pouze hrneček, ne však dopravu na vaši adresu. Cena hrnečku tedy NEzahrnuje poštovné. Pokud nemáte možnost osobního odběru, můžete si nechat hrneček zaslat. Náklady na poštovné a balné nám pak hradíte prostřednictvím dobírky.

Ondra

Dobrý večer, takže pokud jsem už zaplatil vouchery, tak stačí už jen počkat až mi dojdou na mail a s číslem voucherů dojít k vám do kameného obchodu a vy my je dáte? Nebo je musím i první objednat a až poté se stavit?

ExtraDárek.cz

Dobrý den, stačí zakoupit voucher a s číslem voucheru zajít na naši prodejnu. Po ověření kódu vám hrníček předáme. Chtěl bych vás jen upozornit, že vouchery jsou platné od 17.10.2011, odběr před tímto datem není možný.

Dominik L.

Dobrý večer,
odběr v Brně by se dal uskutečnit kde ? A penize by šly dat při případném převzetí na místě nebo se musí poslat přes bankovní účet ? ..... Děkuji za odpověď

Extradarek.cz

Dobrý večer,
zboží je možné převzít v naší kamenné prodejně Extradarek.cz na adrese Svážná 18, Brno – Nový Lískovec, 63400.
Tato akce je platná pouze při zakoupení voucheru přes portál slevomat, využít tedy můžete pouze platební metody nabízené na slevomat.cz

Josef

Ano, také by se mi líbilo, kdyby bylo možné zvolit i další varianty tohoto hrnečku.

ExtraDárek.cz

Viz. odpověď uživateli Jirka (první příspěvek).

ondra

dobry vecer
pisete osobni odber v brne jina moznost neni??Do Brna pro hrnek se mi opravdu nechce

ondra

aha uz jsem to precetl cele

Mathes

130czk za poštu? Cena mě nějak odrazuje, není to nějak moc? Vypadá to, že je to na dobírku. Bankovní převod u vás není možný?

ExtraDárek.cz

Dobrý den, cena poštovného přesně pokrývá naše náklady spojené s odesláním zboží k zákazníkovi. Hrníčky zasíláme obchodním balíkem České pošty s dobírkou 130,–kč. Cena dobírky zahrnuje náklady na poštovné a balné. Platba bankovním převodem není možná.

Jirka

Dobrý večer,
je možné voucher uplatnit i na hrnek s jiným potiskem, které máte na extradarek.cz v nabídce za stejnou cenu?

ExtraDárek.cz

Dobrý den, voucher můžete uplatnit pouze na magický hrníček „miluji tě“, popřípadě variantu „mám tě rád“. Na ostatní produkty se sleva nevztahuje. Pokud si vyberete druhou variantu, uveďte prosím tuto skutečnost při objednávce, abychom vám automaticky neposlali hrníček „miluji tě“.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru