Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

55 Kč za DVA funkční nápoje Venga dle vlastního výběru. Nápoje podporující spalování tuků, posilující obranyschopnost, energizující a s dalšími skvělými účinky se slevou 50 %.

4,0 / 5 Cafe Nescafe Praha - Motol  (mapa) 1 817 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lída

Dobrý den, jak je to prosím s dovozem po ČR? Dovezete nápoje na uvedenou adresu(v mailu?) nebo je nutné vyzvednutí. Jedná se mi o Ostravu. Děkuji.

Lucie Suchá

Dobrý den,
jaká je trvanlivost nápojů?

VENGA ČR

Dobrý den,


doba trvanlivosti se liší podle šarže, takže stejný druh může být např. 12/2011 i 03/2012, záleží také kdy si výdejní místo naskladnilo. Nejkratší datum minimální trvanlivosti bylo u malého množství několika druhů 27/11/2011, ale je možné, že tyto datumy jsou již u našich odběratelů vyprodané. 


Při zasílání objednávek po nákupu 12-ti a více voucherů z našeho centrálního skladu máme nejkratší již zmiňované datum 12/2011.
katka

Dobrý den, již jsme dva druhy těchto nápojů ochutnali, jsou super, ale až doposud jsme je nemohli sehnat, dají se u vás zakoupit jen tak, nejen na slevomatu?!?

VENGA ČR

Dobrý den,


děkujeme za váš zájem, funkční nápoje VENGA u nás můžete samozřejmě nakoupit kdykoliv, ale takovou atraktivní slevu máte jen na Slevomatu. :-) 


VENGA můžete zakoupit také např. na čerpacích stanicích (řetězec AGIP a další), pekárnách Rembrandt Donuts, fitness centrech Holmes Place a na dalších vybraných místech.
haluš

Dobrý den,
jsou některé z nápojů vhodné i pro děti? (immunity,focus?) A od kolika let? Děkuji :)

VENGA ČR

Dobrý den,

pro děti jsou vhodné všechny druhy kromě těch s kofeinem (Calorie Burn a Energize). Ostatní neobsahují žádné látky, které by limitovaly věk, u menších dětí můžete např. Immunity doředit vodou (má nejsilnější chuť a sladkokyselost).

Alena

Dobrý den, možná je to hloupý dotaz, ale to půllitrové balení je pro jednorázové požití, nebo na víc dní? Čili je to dávka na den, nebo „koncentrát“?

VENGA ČR

Dobrý den,


žádný dotaz není hloupý. :-) Je to normálně určeno přímo na pití, nejedná se o koncentrát. Sportovci si nápoje občas ředí vodou (Venga používají např. motocyklové a automobilové teamy nebo olympionik Jirka Mužík – www.jirimuzik.cz), případně Immunity Defense je doporučeno pít během dne postupně ve 2–3 dávkách (aby byly jeho účinky efektivní – doporučení z klinické studie). 


Můžete vypít i několik lahviček během dne nebo tréninku, jen je třeba počítat s vyšším obsahem kofeinu v Calori Burn a Energize.
Lucie

Dobrý den,
měla bych zájem o osobní vyzvednutí v Café Nescafé v Praze, ráda bych se zeptala jak dlouho předem je potřebná rezervace? Děkuji

VENGA ČR

Dobrý den,

stačí zaslat emailem 1 den předem.

Lenka Lidová

Ještě bych se zeptat, zdali se i při osobním odběru platí dopravné? Děkuji LL

VENGA ČR

Dobrý den,

osobní odběr je samozřejmě bez jakýchkoliv příplatků, pouze nám do emailu zašlete požadované druhy a místo vyzvednutí, abychom vám mohli zaručit, že budou v konkrétním místě skladem.

Petra Sedláčková

Dobrý den,


ráda bych se zeptala, zda je vhodný nápoj Immunity defense a Relax při kojení? 


Děkuji za odpověď
VENGA ČR

Dobrý den,

ano, oba tyto nápoje jsou vhodné (Immunity obsahuje hodně antioxidantů a Relax výtažky z heřmánku a meduňky). Kromě Energize a Calorie Burn, které obsahují kofein, jsou vhodné všechny ostatní druhy.

Martina

Dobrý den, nikde jsem se nedočetla kalorické hodnoty nápojů, alespoň tedy průměrné (pokud má některý více a některý méně). Děkuji

VENGA ČR

Dobrý den,


detailní složení naleznete na www.drinkvenga.com


  • vyberte si jazyk (německou vlajku nebo britskou – ne americkou, kanadskou a australskou, pro jejich trh je jiné složení)


  • po otevření si vyberte lahvičku příchutě, po kliknutí na ní se otevře další okno a dole je nápis „mehr Details?“ nebo „want to learn more?“


  • pokud na něj kliknete, otevřou se vám detailní informace včetně tabulky složení.
Lenka Lidová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,zdali mi mou objednávku může vyzvedout přítel v Praze? Sama se tam nedostanu…
 Děkuji

VENGA ČR

Dobrý den,


pokud bude u sebe mít číslo voucheru, může si nápoje vyzvednout kdokoliv. 


Děkujeme za Váš nákup.
Jana Bešková

Dobrý den,může se ten na podporu spalování při kojení??

VENGA ČR

Dobrý den,

vzhledem ke zvýšenému obsahu kofeinu není konzumace během těhotenství a kojení doporučena.

Lenka Barnetová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak to mám udělat, abych měla poštovné zdarma? V základních informacích píšete, že je to při koupi 12 voucherů, ale maximální počet na jednu osobu je 10..??? Děkuji za odpověď.

VENGA ČR

Už je opraveno, děkujeme za upozornění. :-)

Jakub

Dobrý den, v nabídce uvádíte, že při koupi 12 voucherů je doprava po celé ČR zdarma, ale přitom je max. počet voucherů na osobu nastaven na 10… :)

VENGA ČR

Už je opraveno, děkujeme za upozornění. :-)

Renata

Dobrý den, je některý z nápojů bez obsahu cukru, vhodný pro diabetika?

VENGA ČR

Dobrý den,

Calorie Burn je slazený sucralozou, tudíž vhodný i pro diabetiky. Obsahuje ale zvýšené množství kofeinu 32mg/100 ml.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru