Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1 239 Kč za jedinečnou školu smyku. Adrenalinová zábava, co chrání život se slevou 38 %!

4,4 / 5 Škola smyku Plzeň Plzeň  (mapa) 220 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Pavel K

Dobrý den,


mám auto s automatickou převodovkou. Je možné se také kurzu zúčastnit? Podle toho co píšete jde hlavně o práci s brzdou a spojkou. 


Děkuji.
Škola smyku Plzeň s.r.o.

Dobrý den Pavle,
je pravda, že většina účastníků vlastní auto s manuální převodovkou a tak se popisování problematiky odvíjí v tomto duchu. Tím nechceme v žádném případě stavět auta s atomatickou převodovkou stranou. A tak Vás můžeme ubezpečit, že těchto kurzů se bez problému účastní i auta s automatickou převodovkou s tím, že je počítáno s touto specifikou a také se tím způsobem přistupuje k způsobu provádění jednotlivých cviků.

Šárka Zitová

Dobrý den,
co kdybych chtěla dát voucher jako dárek někomu, kdo své auto nevlatní? Řidičák má, autem jezdí, ale ne svým a neměl by možnost s autem na školení přijet. Je možnost zapůjčení vašeho vozila?

Škola smyku Plzeň s.r.o.

Dobrý den, škola smyku má velký význam právě v tom, že zjistíte vlastnosti a chování vašeho vozidla, zapůjčení vozidla bohužel nenabízíme.

Aleš S

Dobrý den,
je možné absolvovat školu smyku ve 2 osobách s jedním vozidlem v 1 den?

Škola smyku Plzeň s.r.o.

Dobrý den,
ano, tato varianta je možná.

Škola smyku Plzeň s.r.o.

Dobrý den pane Jiří,
není to zcela běžné, ale můžete si s sebou na kurz vzít společnost, spolujezdec může být ve vozidle přítomen, nesmí se však účastnit samotného výcviku.

Jiří B

Dobrý den,
může sedět vedle řidiče spolujezdec při škole smyku??
V jiných střediscích toto možné není – jak je to u Vás???

Ivana Šmídová

Dobrý den, píšete, že smyky a jednotlivé cviky si vyzkoušíte na vlastním vozidle. Protože chci woucher kouopit jako dárek, zajímá mě, zda se při učení nemůže auto zničit ? Děkuji.

Škola smyku Plzeň s.r.o.

Dobrý den,
praktický výcvik se provádí na kluzné fólii, která je umístěna na zabezpečeném a rovném povrchu bez výmolů, o stav podvozku nemusíte mít obavy, opotřebení pneumatik je srovnatelné s provozem vozidla v zimním období. V okolí kluzné fólie jsou dostatečné bezpečnostní zóny. Při dodržení bezpečnostních pokynů se nemůže nic nebezpečného přihodit.

Petra

Dobrý den,
píšete, že praktická část trvá 4 hodiny a počet účastniků je minimálně 5 a maximálně 15. Jak je to s dobou praktické části na jednoho účastníka? Je odvislá od počtu přihlášených osob? Děkuji.

Škola smyku Plzeň s.r.o.

Dobrý den Petro, délka praktické části kurzu je závislá ma mnoha faktorech, samozřejmě i na počtu účastníků. Naším zájmem je vaše spokojenost a správné zvládnutí všech zkoušených cviků. V praxi ve vozidle opravdu trávíte cca 4 hodiny kdy jednotlivé části praktického kurzu opakovaně zkoušíte. Berte proto údaj o 4 hodinách jako údaj orientační. Kurzy obvykle končí kolem 14 hodiny, při větším počtu účastníků i později.

Martin Steinar Sobotka

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je možné si i díky této škole smyku umazat trestné body z karty řidiče. Děkuji

Škola smyku Plzeň s.r.o.

Dobrý den pane Steinare, odpočet trestných bodů po tomto kurzu bohužel není možný.

Škola smyku Plzeň s.r.o.

Dobrý den, věříme, že poptávku uspokojíme dostatečným množstvím termínů. Přesto Vám můžeme nabídnout i možnost vyměny vašeho voucheru za dárkový poukaz, který není časově omezen. O platnost vašeho voucheru opravdu nemusíte mít o obavy.

Lucie Karlovcová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, co se bude dít v případě, že například nevyjde počasí a do konce května bude nedostatek termínů pro všechny, kteří si kupon zakoupili? Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru