Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

239 Kč za poukaz na trvalou a bezbolestnou epilaci IPL v hodnotě 600 Kč. Hladké tělo se slevou až 60 %.

3,6 / 5 Depilbody Ostrava Ostrava  (mapa) 258 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Vlaďka

Dobrý den,prosím vás kolik stojí podpaží-kolik si musím koupit voucherů,abych byla bez chloupků?děkuji

Stojčevová

Dobrý večer.
Na jedno ošetření podpaží potřebujete 2 vouchery. Pro úplné odstranění chloupků je třeba ošetření opakovat 6–8 krát.

Vlaďka

Dobrý den,takže na nohy mi bude stačit 9 voucherů-to je 2151 Kč?Chtěla jsem se ještě zeptat bude to platit i když píšete,že musí být 6–8 návštěv rozmezí 6–8 týdnů?Předem děkuji za odpověď.

Stojčevová

Dobrý den.
Na depilaci celých nohou opravdu potřebujete 9 voucherů na jedno ošetření. Depilace celých nohou je velmi náročná, trvá asi dvě hodiny.

Ema

Dobry den, chci se zeptat, jestli ma na zakrok nejaky vliv vytrhavani chloupku (je nejaky interval, kdy muze byt chloupek naposledy vytrzen)? Jak maji byt chloupky pripravene? Dekuji

Stojčevová

Dobrý den.
Před depilací se chloupky nesmí trhat asi tři týdny, protože vytržený chloupek nezasáhneme. Příprava před depilací: neholit 1–2 dny před ošetřením.

Lucie

Dobrý den,zde je nabízena fotoepilace IPL,ale na stránkách studia je napsáno fotodepilace. Není v tom nějaký rozdíl? A na většině stránkách stačí kolem 3 ošetření a tady dokonce až 8. Není to nějaký slabší přístroj? A také mě zajímá,co jsou Brazilská třísla. Děkuji

Stojčevová

Dobrý den.
Depilace je povrchové odstranění chloupků, t.j. holení a epilace je odstranění chloupků i s kořínky. Námi nabízené ošetření je opravdu epilace. Ale výraz epilace je méně používaný.
Námi používaný přístroj IPL NORA, je poslední model španělské firmy Sorisa, je určitě účinný a kvalitní. Potřebný počet ošetření se různí, podle typu pleti, barvy a síly chloupků. Chloupky také dorůstají postupně a totodepilací odstraníme jenom ty, které jsou v růstové fázy. Někomu opravdu můžou stačit 3 ošetření, ale průměr je opravdu 6–8.
Partie zvaná Brazílie je genitál.

Misa

Dobry den, chci se zeptat jaky je rozdil mezi trisly a trisly Brazilie? a taky chci vedet, jestli kdyz je na trisla potreba 3 vouchery a pisete o sesti opakovanich, potrebuji tech voucheru 18?

Stojčevová

Dobrý den,
zjednodušeně řečeno třísla jsou část mimo kalhotek a brazílie je část skrytá pod kalhotkami. Počet voucherů jste určila správně.

Markéta Rotková

Dobrý den, zajímalo by mě, zda je v ceně voucheru taky konzultace, která většinou u takových služeb (epilace) musí být. Děkuji za odpověď.

Stojčevová

Dobrý den,
konzultace před ošetřením je zdarma.

Luci

Dobrý den, jste touto metodou chopni odstranit úplně světlé chloupky?? Nebo jen tmavé až černé?? Děkuji za odpověd.

Stojčevová

Dobrý den.
Bohužel, na úplně světlé chloupky je metoda fotodepilace neúčinná. Podstata fotodepilace je v tom, že působením intenzivního pulzního světla, které se váže na melanin (barvivo v chloupku), dochází k zahřátí vlasového folikulu na takovou teplotu, až dojde k jeho zničení. Pokud melanin v chloupku není, nedojde k zahřátí.

Lenka Cygánová

Dobrý den, zajímalo by mne na co se akční cena vztahuje! Je cena jednoho zákroku z ceníku (kterého koliv bez ohledu na cenový rozdíl) nebo pouze těch ukterých byla původní cena 600,00 Kč?! Měla bych zájem o nohy a to o 5 zákroků = koupím 5× voucher za 239,– ?? Děkuji. Lenka

Slevomat.cz

Dobrý den Lenko, na nohy budete potřebovat voucherů 9. hezký den

Martin Olšar

Je doporučováno až 6 návštěv…tzn. na partii,kde je potřeba jeden voucher musím koupit 6,aby to mělo nějaký účinek?

Stojčevová

Dobrý den pane Olšar,
je to tak jak jste napsal, na dokonalé odstranění chloupků je potřeba 6–8 ošetření. Má to ale jeden háček – ošetření se můžou opakovat přibližně jednou za čtyři týdny, takže do konce ledna, kdy končí polatnost voucherů, je nestihnete, při použití jednoho voucheru na jedno ošetření, využít.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru