Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Degustace a neomezená konzumace těstovin pro dva

4,6 / 5 Pub Infinity Praha - Vinohrady  (mapa) 204 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Eva Krejzová

Dobrý den, akci jsme vyzkoušeli, personál i samotné pokrmy na jedničku s hvězdičkou. Po vyzkoušení šesti chodů jsme si každý dali jednu porci toho, co nám chutnalo nejvíce a měli jsme co dělat, abychom ji dojedli. Takže pro jedlíky – nebojte, najíte se na týden dopředu. Chválíme, rádi Vás znovu navštívíme.

Zuzana

Dobrý den,

podle popisu předpokládám, že dostanu 6 degustačních porcí a když mi budou jakékoliv chutnat tak si je budu moci neomezeně opakovaně objednávat.
Je to tak?
 Děkuji

Jakub Hradecký

Dobrý den,

Ano přesně tak to je.
Přejeme hezký den.

Stella

Dobrý den,
tuto akci můžu jen doporučit. Bylo nám postupně naservírováno 6 druhů těstovin. Porce jsou pravda menší, tak 3× na vidličku, ale všechny těstoviny byly vynikající. Mě osobně těch 6 porciček stačilo a protože se nás číšník nakonci ptal, zda si budeme ještě přát další, předpokládám, že je možné si ještě poručit porci nebo dvě těch, které nejvíce chutnaly.
Jinak prostředí je to příjemné a obsluha příjemná, určitě si koupím ještě jeden voucher.

Johana

Dobrý den,

zajímalo by mě, jak velké jsou porce těstovin pro degustaci a zda všech šest druhů je servírováno oběma osobám a především, o detailní vysvětlení pojmu „Neomezená konzumace těstoviny pro 2 osoby“.

Děkuji

Johana

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru