Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2× pljeskavica na grilu – balkánská specialita

3,5 / 5 Restaurace Porsche Liberec  (mapa) 72 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Michal

Dobrý den,
má restaurace i čistě nekuřácké prostory, nebo je prostor kuřácký/nekuřácký alá 5 stolů pro kuřáky a 2 metry vedle 5 pro nekuřáky? Myslím, že k dobrému jídlu smrad cigarety nepatří. Děkuji.

Restaurace PORSCHE

Dobrý den,
v prezentaci našeho podniku a nabízené akce poctivě uvádíme, že restaurace má kuřácké prostory, žádné alá kuřácké/nekuřácké prostory, na které se dotazujete. U nás se nekouří pouze ve všední dny mezi 11. a 15. hodinou v době podávání poledního menu. Lze využít salónek, který je méně exponovaný, ale tam vám také absolutní nekuřácké prostředí nedokážeme zaručit. Lze využít i venkovní příjemné posezení, které uvádíme do provozu do 14 dnů…

Lojza

Dobrý den, pleskavici připravujete z čistého hovězího masa bez strouhanky a jiných „ředidel“? Jestli ano, okamžitě kupuju, přesně na tento druh jídla mám chuť a dlouho jsem ho neměl možnost si ho kdekoliv dát…

Restaurace Porsche

Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Ano pljeskavici připravujeme ze 100% hovězího masa – vyzrálého spodního šálu mladého býka a přidáváme k němu pouze koření a zeleninu (dle originální receptury), žádná strouhanka, mouka, vejce, nebo jiné podobné přísady jako je tradiční u běžných karbanátků. Hovězí maso, z kterého pljeskavici připravujeme je špičkové a libové a máme na něj speciálního dodavatele, bez jehož podpory by nebylo možné tuto nabídkovou akci realizovat.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Tytyna Šimonková

Dobrý den, jen se chci zeptat zda je to porce pro 2 nebo pro jednoho. Děkuji.

Restaurace Porsche

Dobrý den,
je to porce pro dvě osoby na 2 talířích, který je vyobrazen na úvodní fotce akce na Slevomatu. Za voucher dostanete 2× 175g Pljeskavice na grilu s ajvarem, grilovaným rajčetem, beraními rohy, feferonkami a s tureckým chlebem rozpečeným na grilu. K jídlu ještě servírujeme okurkový salát s jogurtem (něco jako tzaziki), který není vyobrazen – opět 2×. Je to vydatná porce pro 2 dospělé osoby.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru