Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2990 Kč za 5měsíční kurz angličtiny Callanovou metodou – až 36 hodin kvalitní výuky revoluční metodou. Naučte se dobře mluvit a psát se slevou 50 %!

Toplingva Ostrava  (mapa) 87 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
TOPLINGVA

Dobrý den, ano je možné tento poukaz uplatnit i v příštím semestru. Úroveň 4 a 5 určitě nebude problém i od 18:00.

Bobiska

Dobrý den,Dbry den.
Tento tyden jsem si zakoupila kurz callanovy metody na tento semestr v jine jazykovce,je tedy mozne si koupit voucher a vyuzit jej az v dalsim semestru.Mate otevrene od 18hod vsechny urovne?Kdyz bych nastoupilaasi do 4,5urovne? Dekuji

Lenka

Dobrý den, prosila bych, jestli byste mi odpověděli, zda je možné mít tento kurz na kratší dobu, ale intenzivněji. Popřípadě poslat kontakt, kde bych se to mohla dozvědět. Děkuji

TOPLINGVA

Dobrý den, tohle bude asi trochu technicky náročnější, volejte prosím tel.č. 774 118 911. Pop­řípadě info@toplingva.cz, volejte kdykoliv i o víkendu. Děkuji

TOPLINGVA

Dobrý den, callanova metoda je úplně jiná než biflování slovíček jaké známe ze školy, je to mnohem efektivnější, to sami budete moci posoudit a ANO, pokud by se manželovi nechtělo poukaz můžete dovyužít sama.

Marcela

Dobrý den, je mi 53 let, neumím angl. vůbec, jako mažel… Přemlouvám ho, ať jdeme spolu. Je to " český Polák" a tvrdí, že nikdy nebyl na jazyky( nešla prý mu ani Ruština).. Myslíte, že má šanci se Angl. naučit? Samozřejmě že ho musím přesvědčit, aby dnes vůbec chtěl zase se učit…Kdybych ho přemluvila aspoň to zkusit, mohu pak „dovyužívat“ jeho poukaz, kdyby to vzdal? Nebo ho někomu započatý darovat?

Lenka

Dobrý den, když si zakoupím voucher a následně moje úroveň bude jen v termínech, kdy mi to nebude vyhovovat, vrátili by se mi peníze? Děkuji

Slevomat

Dobrý den,
peníze vracíme podle zákona do 14. dnů od zakoupení voucheru. Takže když si do té doby zjistíte, že termíny nevyhovují, s vrácením nebude problém. :)

Ivana

Dobrý večer,neumím vůbec anglicky,myslíte,že je to vhodné úplně pro začatečníka?A taky se chci zeptat,pracuji na dvě směny-týden ranní a týden odpoledníDopoledne asi žádné vyučovací hodiny nemáte?Tak by mi to vychazelo jen co druhý týden a to by bylo asi málo.Děkuji za odpověd

TOPLINGVA

Dobrý den, není pochyb o tom, že je kurz vhodný i pro začátečníky. Dopoledne je výuka také, takže se je možné domluvit, stejně jako odpověď panu Martinovi viz. výše.

Veronika Vajdová

Dobrý den, chci se zeptat. Momentálně tento semestr je pro mě obtížný. Mám malou dcerku, kterou ještě kojím a je pro mě proto problémové i hlídání. Dá se na tento kurz s voucherem přihlásit až na příští semestr? Nebo ještě lépe až na příští rok touto dobou?
A je vhodný pro začátečníky? Učila jsem se AJ na střední, což je už 9 let, takže jsem vše zapomněla…

TOPLINGVA

Dobrý den, ano poukaz můžete uplatnit i v dalším semestru, skupinky se otevírají během celého roku, určitě vše zapomenuté zase oživíme:-)

Dominika Najvert

Hezký den,můžu postupovat tak, že nejprve vyplním online test a dozvím se do které skupiny bych byla zařazena a také to ve kterou dobu tato skupina bude probíhat? Následně pokud mi bude termín vyhovovat si zakoupím voucher? Jedná se mi o to, aby se pak nestalo ve chvíli, kdy budu mít již zakoupený voucher, že mi nevyhovuje den a hodina, kdy se výuka koná.

TOPLINGVA

Dobrý den, ano můžeme to tak zkusit, prosím uveďte tuto informaci do poznámky.

Martin

Dobrý den. Pracuji na směny (ranní-odpolední). Je možné výuku absolvovat co 14 dní? Navíc jsem začátečník. Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

TOPLINGVA

Dobrý den, ještě jsme takovouto situaci neřešili, ale pokusíme se Vám vyjít vstříc a umožníme kurz takto navštěvovat tzn. že se Vám poukaz prodlouží o polovinu anebo máme ještě skupinky ranní, takže bychom se domluvili v jednom týdnu na ráno a v druhém odpoledne, druhá varianta by byla asi vhodnější z důvodu zachování intenzity.

Tereza

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nabídka platí i pro Opavu? Děkuji

TOPLINGVA

Dobrý den, bohužel pouze pro Ostravu, pro pobočku v centru na Mlýnské 12.

Nada

Dekuji za odpoved, znamena to ze 20 minut je prestavka ..kdyz pisete v rozvrhu ze kurzy probihaji 2 klasicke hodiny?

TOPLINGVA

Dobrý den, přestávka je ve skutečnosti 10 minut. Uvedu příklad začátek v 16:00 do 16:50 (10 minut přestávka) začátek v 17:00 do 17:50.

TOPLINGVA

Dobrý den, každá lekce má dvě hodiny po 50 minutách tj. 100 minut týdně (2 × 50 minut).

Nada

Dobry den, jak dlouho trva jedna lekce (hodina)…pochopila jsem spravne,ze trva 2h tj. 2×60minut??

Iva

V hodinách se i píše nebo jen mluví??
Potřebovala bych umět i gramaticky správně psát.

TOPLINGVA

Dobrý den, v hodinách se převážně mluví, ale také se čte i píše, dále obdržíte zdarma CD s nahrávkami rodilého mluvčího, kde jsou namluveny texty z učebnice k poslechu.

Patrik

Dobrý den, jestliže koupim 2 vouchery (Maximální počet voucherů na osobu: 2), budu mít možnost studovat dalších 5 měsíců (36 hodin), nebo druhý voacher slouží jako dárek?

TOPLINGVA

Dobrý den, ano pokud budete chtít pokračovat ve studiu můžete využít druhy voucher na další semestr.

Martina

Dobry den, zajimalo by me kde jsou lektori pro tuto metodu skoleni a jestli maji konkretni certifikat pro vyuku teto metody. Dekuji za odpoved.

TOPLINGVA

Dobrý den, všichni lektoři jsou proškoleni hlavním metodikem, který byl školen ve Velké Británii a získal kvalifikaci ke školení. Vybíráme pouze kvalitní lektory a né každý projde našim školením úspěšně.

Jana

Dobrý den, na Callanovu metodu jsem již chodila a proto jsem se chtěla zeptat, zda bude otevřena Stage 7. Děkuji, J

TOPLINGVA

Dobrý den, v tuto chvíli takovouto skupinku otevřenou nemáme, ale pokud mi zašlete Váš kontakt na info@toplingva.cz, před koncem akce Vás budeme kontaktovat s výseldkem.

Dáša

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možno nástup později v jiném termínu, 17.10. mi nevyhovuje, díky D.

TOPLINGVA

Dobrý den, ano jistě se můžeme domluvit na pozdějším termínu. Výuka se adekvátně prodlouží podle pozdější nástupu.

violla

Dobrý den je kurs vhodný pro doplnění výuky 2. ročníku střední školy? Dcera studuje 2. rokem SŠ a hledáme něco co by jí pomohlo v procvičování a doplnilo znalosti. Děkuji

TOPLINGVA

Dobrý den, o tom není pochyb, máme několik studentů ve stejné situaci.

Martina Ticháčková

Chtěla jsem se zeptat,jestli nabídka platí i pro Krnov.Děkuji

TOPLINGVA

Dobrý den, bohužel prostory v Krnově nemáme.

Martina

Dobrý den, chci se zeptat kolik bude ve skupinkách lidí? nikde jsem to tady nenašla. Děkuji

TOPLINGVA

Dobrý den, skupinky jsou limitovány maximálním počtem a to je 10 osob. Velmi pravděpodobně to bude méně.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru