Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kupte si tričko, se kterým pomůžete v cestě za snem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Monika

Dobrý den, chápu, že poštovné si každý za tričko zaplatí, ale… Přeci by šlo rozesílat trička doporučeným dopisem s platbou předem a poštovné je pak cca 45 Kč a ne 95 Kč. Takže také nebudu sponzorovat českou poštu a tuto formu dodání a přispěji raději přímo penězi, protože abych přispěla 50 Kč na dobrou věc a 95 Kč dala poštovné mi přijde nesmysl a nejsme z Prahy, takže 100 km pro tričko nepojedu.

Lucie M.

Souhlasím s paní Čermákovou,vysoké poštovné mne odradilo od zaslání poštou,zvažujeme osobní odběr,i když pro nás Plzeňáky je to trochu komplikované :-( Péťovi držíme palce,aby vše zvládnul.

Alice Bártová - CESTA ZA SNEM o.s.

Dobrý den, trička si ještě můžete vyzvednout přímo při startu akce v Peci pod Sněžkou, 31.5.2014. Jinak bohužel nejsme schopni tričko zaslat bez nákladů na doručení.
Děkujeme mnohokrát za pochopení a přejeme velmi pěkný den.

Zita

Dobrý den, ráda bych přispěla, ale žádné tričko nechci. Jak na to?

Alice Bártová - CESTA ZA SNEM o.s.

Dobrý den,
přispět se dá formou daru na dárcovský účet 257936912/0300.

Děkuji mnohokrát za pochopení a přeji pěkný den.

Ali Yežura

Dobrý den, platit České poště předražené poštovné fakt nehodláme, za služby co jim člověk platí je kvalita nedostatečná. Rádi bychom přispěli Pétovi finančně jelikož se na Sněžku nedostaneme. Nemusíme mít ani trička, stačí dobrý pocit že jsme někomu pomohli. Můžete nám sdělit číslo účtu kam lze poslat příspěvek? Děkuji Ála

Alice Bártová - CESTA ZA SNEM o.s.

Dobrý den, přispět se dá formou daru na dárcovský účet 257936912/0300, a kdybyste chtěli tričko, tak mi stačí napsat e-mail a pak si můžete trička vyzvednout osobně na adrese MILD production, U družstva Život 30, Praha 4. Pouze potřebuji informaci do e-mailu bartova@cestazasnem.cz. Děkuji mnohokrát za pochopení a přeji pěkný den.

Josef Strejček

Hezký den všem!
Podpora Slevomatu při projektu „Cesta za snem“ je chválihodná. Navrhuji maličko více dopracovat některou logistiku, aby nevznikaly bariéry mezi lidmi, kteří chtějí přispět a podmínkami, které tomu stojí v cestě. Mně například připadá hloupé, že když chci zatočit kolem štěstí, což má umět přispět na tak skvělý počin, tak musím mít účet na Facebooku. Ne, tady se omlouvám, nechci na facebook! Tak hledám dále a narážím na poplatek téměř 100 Kč České poště za doručení trička. Mám s tím stejnou potíž, jako někteří přede mnou a určitě spousta dalších, kteří se neozvali. Může Slevomat zkusit jednat s Českou poštou o zvýhodnéných tarifech v rámci takových jeho akcích? Přátelé, nic není nemožné. Závěrem: Omlouvám se, nepřispěji nyní prostřednictvím nákupu trička přes Slevomat, ale, a to doporučuji i dalším, kteří na tom jsou obdobně jako já, přispěji jednou z forem, která se nabízí přímo na webových stránkách www.cestazasnem.cz. Mějte se dobře!

Alice Bártová - CESTA ZA SNEM o.s.

Dobrý den, přispět se dá formou daru na dárcovský účet 257936912/0300, a tričko si můžete vyzvednout osobně na adrese MILD production, U družstva Život 30, Praha 4. Pouze potřebuji informaci do e-mailu bartova@cestazasnem.cz. Děkuji mnohokrát za pochopení a přeji pěkný den.

Petra Bílá

Dobry den,
moc rada bych se akce zucastnila, ale inzerovat ji pouhy tyden dopredu, je uz pro me pozde. Urcite to tak bude mit spoustu dalsich lidi a je to skoda.
Preji, at se akce vydari!

Alice Bártová - CESTA ZA SNEM o.s.

Dobrý den, inzerce akce již trvá delší dobu, nicméně nejsilnější inzerce je vždy krátce před akcí. I když se nezvládnete zúčastnit, tak i přesto jsme moc rádi za každý projev podpory. Věříme, že akce Péťovi velmi pomůže. Děkujeme a zdravíme Vás.

Naďa Formanová

Dobry den, prosim, je mozne sdelit cislo uctu, kam lze zaslat prispevek na pomucky pro Petu? Dekuji za odpoved. Nada

Alice Bártová - CESTA ZA SNEM o.s.

Dobrý den, příspěvek v rámci charitativního projektu NA SNĚŽKU PRO PÉŤU můžeme zaslat na náš dárcovský účet č.: 257936912/0300, vedený u Československé obchodní banky, a.s..
Jménem Péti Vám velice děkujeme za projevenou podporu a zdravíme Vás!

Hana K.

Ráda bych věděla, kde v Praze si mohu triko vyzvednout. V nabídce píšete, že osobní vyzvednutí není možné.

Alice Bártová - CESTA ZA SNEM o.s.

Dobrý den, trička si můžete vyzvednout na adrese: MILD production, U družstva Život 30, Praha 4. Pro domluvu prosím volejte tel: 602707830. Děkuji

Vladimíra Šudřichová

Paní Čermáková, dobrý nápad. Souhlasím s Vámi.

Ivana Čermáková

Chtěli bychom tričko, abychom přispěli, ale nechceme platit tak vysoké poštovné kvůli dobírce. Zajímalo by nás, proč nejde platit převodem a poslat tričko doporučeně? Určitě by bylo o polovinu levnější.Chceme s dětmi přispět chlapci, ne poště..

Alice Bártová - CESTA ZA SNEM o.s.

Dobrý den, paní Čermáková, cena za poštovné je bohužel nutná a my ji účtujeme vždy, když trička zasíláme. Cena za tričko je totiž dar, který dostane malý Péťa, ale poštovné je služba pro Vás, kterou my musíme platit, abyste dostali to, za co jste darovali. Forma dodání je možná i bez platby poštovného a to osobním odběrem v Praze nebo na místě konání akce a to přímo 31.5.2014 na centrálním parkovišti při startu v Peci pod Sněžkou. Snad jsem vše dobře vysvětlila a určitě se budu moc ráda těšit na případné osobní shledání. Děkuji mnohokrát za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru