Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Založte si účet v ZUNO a získejte 900 Kč

4,3 / 5 ZUNO BANK AG, organizační složka Praha - Nusle  (mapa) 77 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Mirek Kučera

Dobrý den, účet v ZUNO jsem již měl, ale zrušil jsem ho cca v březnu, tudíž pčed spuštěním této akce. V podmínkách, konrétně 1e) se píše: „před spuštěním Akce si nezrušila svůj předtím již existující ÚČET/ÚČET PLUS v ZUNO BANK“. Tudíž jsem z akce vyloučen? Já svůj účet zrušil dávno před spuštěním této akce. Nemělo by být v podmínkách spíše PO spuštění akce si nezrušil účet? Děkuji za odpověď

ZUNO

Dobrý den,

kupon můžete samozřejmě využít, pokud váš účet nebyl zrušený až po vyhlášení této akce.

Hanka

Dobrý den,
jak je to s ukončením a převodem příkazů, inkas apod. ze stávající banky?

ZUNO

Dobrý den,

s přenesením vašich plateb do ZUNO rádi pomůžeme. Díky kodexu mobility vše můžeme zařídit za vás. Více informací o přenosu účtu do ZUNO najdete na našem webu: http://www.zuno.cz/produkty/bankovni-ucet-zadarmo/ Přenos účtu ovšem není podmínkou pro zapojení se do akce a pro získání bonusu.

Jan

Dobrý den,
jak mám chápat pojem POS terminál v podmínkách akce?

V popisu celé slevy je uvedena podmínka 3 plateb. Za platbu považuji i platbu na internetu, ale v podrobných podmínkách je uvedeno, že musí jít o transakce v POS terminálech.
 Děkuji

ZUNO

Dobrý den,

je potřeba vykonat alespoň 3 platby v POS terminálu u obchodníka, tak jak je uvedené v Podmínkách akce. Platby přes internet se v tomto případě nezapočítávají.

Menšík Jan

Mobilni aplikace pro Windows Phone8?

Máte ji nebo plánujete?

ZUNO

Dobrý den,

na verzi mobilní aplikace pro Windows Phone už pracujeme a počítáme s jejím zveřejněním na podzim.

Adam Bílek

Ahoj,

mám Účet Plus už 4. měsícem a také naprostá spokojenost. Mobilní aplikace nejvíc vymakaná, ale hlavně píší číslo účtu rovnou na kartu, což je pecka. Žádná jiná banka to neumí a je to opravdu praktické a skvělé! Chválím! :)

Kuba

Také mohu pouze doporučit, zvláště těm, kteří jsou u bank, u kterých se platí poplatky za poslané příkazy apod. Neváhejte. Já využil cca rok zpátky přes Slevomat založení účtu a již bych neměnil. Využívám účet plus (3 000 měs. kartou jsou dvě plné nádrže nafty :-)) a neřeším výběry z bankomatů apod. Super přehledný účet, peníze se přičítají do druhého dne i skrze jiné banky, se vším vám v případě potřeby poradí. Osobně mám i půjčku a jsem velmi spokojen (úroky, rychlost vyřízení apod.). Dobré věci je třeba chválit…

Jan

Dobrý den,
píšete, že akci může využít klient, který účet před spuštěním akce účet nezrušil, pokud účet zrušila výpovědí ZUNO (pro nesouhlas se zhoršením podmínek), je možné promo využít?

A pokud klient nyní účet zruší a založí si nový, může též promo využít?

 Děkuji

ZUNO

Dobrý den,
kupon můžete využít, pokud váš účet nebyl zrušený až po vyhlášení této akce. V opačném případě není možné se do akce zapojit a získat bonus.

Petr Svoboda

Také mam účet v ZUNO a po 2 roky spokojenost, určitě všem doporučuji.

Zdenek Konecny

Dobry den kdysi sem byl vaš klient ale už nejsem , mohu se vratit a dostanu taky ten bonus ?

ZUNO

Dobrý den,
pokud jste si nezrušil svůj existující účet v ZUNO až po vyhlášení této akce, můžete využít slevový kupon a stát se znovu klientem ZUNO.

Michaela Novakova

Pro Ty, co váhají, jsem chtěla napsat, že jsem se stala klientkou také přes Slevomat cca před 2 roky a vše co slíbili splnili.Pokud se cokoli potřebuji zeptat, vždy mi hned odpověděli na chatu, vše zatím pořád funguje jak má.Domácí platba poslaná do 10:30 dopoledne i do jiné banky se připisuje týž den.Lidé mají tendenci se ozvat jen když si stěžují, ale pokud je člověk spokojen je fajn, když to dá jiným vědět (nejsem zaměstnanec banky, pouze spokojený klient :). Jediná výtka-neustále se snižují úroky na spořícím účtu, ale v tom není ZUNO sama, to se děje na trhu obecně.Jinak snad služby vydrží i nadále na velmi kvalitní úrovni.

Radim

RE: „V Podmínkách akce v části 1.2, v bodu f) se píše, že každá osoba může mít v ZUNO otevřený jen jeden účet.“

No to není tak úplně pravda. Ve zmíněném bodě se píše, ža každá osoba může mít otevřený jen jeden ÚČET PLUS. A ten třeba já založený nemám

Lukáš

když už zuno gratis mám mohu tuto nabídku využít?

ZUNO

Dobrý den,

bohužel ne, tahle akce je určená jedině pro nové klienty ZUNO.

Radim

Akce je opravdu jen pro nové klienty? V podmínkách akce (které jsou už dostupné) jsem to nenašel. Pokud tedy už mám v ZUNO účet (ne plus), akce se mě netýká?

ZUNO

Dobrý den,

ano, akce je určená jen pro nové klienty ZUNO. V Podmínkách akce v části 1.2, v bodu f) se píše, že každá osoba může mít v ZUNO otevřený jen jeden účet.

Ondrej

Jak dlouho je treba ucet drzet, resp. muzu ho po 3. mesici zrusit zdarma?

ZUNO

Dobrý den,
zrušení účtu je bez poplatku a požádat o něj můžete kdykoliv prostřednictvím zprávy ze svého online bankingu, nebo přes kontaktní centrum. Pokud ale zrušíte svůj účet hned po uplynutí 3 měsíců, nebudeme vám moci připsat bonusy za tuto akci, jelikož se připisují právě na účet v ZUNO.

Juraj Hruda

Píšete že je potřeba si přečíst podmínky akce ale když na to kliknu tak to píše že stránka neexistuje

Slevomat.cz

Dobrý den, chybka je již napravena. Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru