Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

323 Kč za roční předplatné gastronomického časopisu F.O.O.D. plus kniha úžasných receptů a kniha o jídle v dějinách. Sleva 82 %!

4,6 / 5 Mladá fronta a.s. Praha - Modřany  (mapa) 972 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Michala

Dobrý večer, je možné obdržet oba díly kuchařky místo kuchařky a Dějin chuti? /ve výsledku levnější varianta pro Vás../ :-) děkuji za odpověď…

Mladá fronta

Dobrý den, uveďte prosím toto přání do aktivačního emailu s přiděleným kódem.

Michal

Dobrý den,
co si mám představit pod bodem Občerstvení v Pivnich lázních? Dále bych se zeptal, zda je možné si zamluvit privátně whirlpool a pokud ano, tak za jakou cenu. Předpokládám, že součástí nabídky není.

Mladá fronta

Součástí naší nabídky není dokonce vůbec nic z Vámi výše uvedených dotazů:)

OttoPlasek@seznam.cz

Dobrý den,
když jsem předplatitelem novin MF Dnes, budu jako nový předplatitel, nebo se akce nemohu účastnit?

Mladá fronta

Dobrý den, vydavatelem deníku DNES je jiný vydavatelský dům. U nás Vás přivítáme jako nového předplatitele.:)

Kateřina Kopecká

Dobrý den, ještě než odešlu email s informacemi, potřebovala bych upřesnit, odkdy tedy objednat předplatné. Je tu sice napsáno, že je možné odebírat od prosince nebo od ledna, ale stále nevím, zda napsat prosinec či leden, když chci dostat jako první lednové číslo. Přeci jen časopisy vychází měsíc předem na další měsíc(př. v polovině září vychází říjnové číslo), tak si nejsem jistá. Na lednové číslo mám tedy napsat objednávku od prosince či od ledna? Děkuji za radu.

Mladá fronta

Dobrý den, pokud chcete dostat jako první výtisk lednové číslo, tedy č. 1/2012, napíšete do objednávky odběr od č.1/2012 ( přestože vychází na konci prosince).

Jana

Dobrý den,
v jedné z odpovědí uvádíte, že předplatné se automaticky prodlužuje – týká se to i této akce? Tedy pokud si objednám tuto akci od 12/2011 tak mi přijde i číslo 1/13 ale již za běžnou cenu?

Mladá fronta

Dobrý den, ano, předplatné je automaticky prodlužováno všem předplatitelům, pokud své předplatné sami neukončí. Poukázka na další platební období ale chodí s dostatečným předstihem, aby bylo možno v případě dalšího nezájmu předplatné ukončit.

Adéla

Dobrý den,


v předchozích dotazech uvádíte, že „Ano, obdarovaný dostává pouze časopisy. Dárky jsou posílány vždy na plátce a je na něm, jak s nimi naloží.“ a v Podmínkách stojí „Do předmětu uveďte číslo kupónu a do obsahu sdělení uveďte celé jméno, doručovací adresu odběratele.“ 


Kam tedy mám uvést svoji adresu, na kterou přijdou knihy? 


Děkuji za odpověď a přeji pěkný den
Mladá fronta

DObrý den, v tomto případě musíte do aktivačního emailu kromě čísla kupónu uvést i obě adresy – plátce i příjemce.

Zuzana

Dobrý den, je možné nechat si časopis posílat do zahraničí?

Mladá fronta

Dobrý den, tato akce platí pouze pro území ČR. Pokud chcete předplatné posílat do zahraničí, běžné předplatné Vám zařídí firma Mediaservis – export@mediaservis.cz, tel.: +420 532 165 165.

Vlasta

Dobrý den, právě jsem využila Vaši nabídku. Jelikož jsem si nikdy neobjednávala, chci se zeptat co teď dělat? Teď zaplatím a pak mi přijde na email kód, který pak odešlu na email MF? A kam napíšu od kdy mi má předplatné chodit?Děkuji za odpověď

Mladá fronta

Dobrý den, pokyny k placení obdržíte od Slevomatu, následně dostanete voucher s jedinečným kodem. Ten potom odešlete emailem s dalšími Vašimi údaji na adresu predplatne.mf@cpost.cz – vše máte vypsané v podmínkách. Jakékoli upřesnění můžete uvést do emailu, při aktivaci kódu.

Kristýna Černá

Dobrý den, dvě knihy, které jsou součástí voucheru přijdou s prvním časopisem? Děkuji za info.

Mladá fronta

Dobrý den, knihy budou rozesílány poštou, doporučeně, do 6ti týdnů od aktivace voucheru, nezávisle na prvním výtisku časopisu.

Iva Trnková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se jedná o předplatné na rok 2012, jelikož už se mi stalo, že jsem si takhle objednala časopis, a přišly mi čísla zpětně, která už byla vydána. Takže když jsem si časopis objednala v červenci 2011, přišli mi všechna čísla od ledna do července za rok 2011 a poté až zbytek .. Děkuji za odpověď

Mladá fronta

Dobrý den, jedná se skutečně o předplatné na rok 2012, které můžete zahájit již č.12/2011 nebo až č.1/2012. V každém případě ale obdržíte všech 12 výtisků, které budou vydány v následujících 12 ti měsících.

Eva

Dobrý den,
jsou součástí předplatného i občasné dárky na obálce? Děkuji.

Mladá fronta

Dobrý den, nevím nakolik jste s časopisem obeznámena, ale žádné dárky u FOODu během roku nebývají. I proto jsou k 1.předplatnému nabízeny vždy velice hodnotné prémie.

Eva

Dobrý den, mohu si vybrat, který díl České kuchařky dostanu, nebo bude prostě jeden přidělen? děkuji

Mladá fronta

Můžete při aktivaci voucheru do emailu svoji volbu připsat.

Helena

Dobrý den, pokud kupuji předplatné jako dárek a knihy bych chtěla pro sebe :), je toto prosím možné? Děkuji za odpověď.

Mladá fronta

Ano, obdarovaný dostává pouze časopisy. Dárky jsou posílány vždy na plátce a je na něm, jak s nimi naloží.

Erik Erix Slavský

Dobry den, nejak jsme nepochopil vasi odpoved na otazku predemnou. kdyz jsem daroval predplatne na vanoce v minulem roce, na dobu urcitou predpokladam, tak jak mam chapat navazne ? dekuji

Mladá fronta

Dobrý den, v obchodních podmínkách předplatného má naše vydavatelství uvedeno, že pro čerpání výhod některé marketingové akce, nesmí být na adresu uvedenou v objednávce posledních 12 měsíců doručován objednávaný titul.
Předplatné se automaticky prodlužuje na další období, pokud není zrušeno.
Znamená to, že pokud bude nyní předplatné na Vaši adresu – rozdílnou od darovací, můžete se naší akce zúčastnit.:)

Lukas Vírek

Dobry den, je mozne mit predplatne az od kvetna pristiho roku? jelikoz do te doby jiz predplatne mam. dekuji za odpoved

Mladá fronta

Dobrý den, tato marketingová akce je určena pouze pro nové předplatitele, nelze ji tedy využít na návazné předplatné.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru