Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

8denní dovolená v Chorvatsku po 1 osobu – Vodice

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Jirka Soukup

Bylo by možné zamluvit 3lůžkový pokoj pro 2 osoby? Dovolenou mám od 26.7 – 10.8 je nějaký volný pokoj v omto termínu? Díky

MORAVA Tour

V termínu 26.7. – 2.8. máme volný 2– lůžk. pokoj.
Bylo by to možné i o týden později.

Patrik Švaňhal

Dobrý den, máte volný ten 3 lůžkový pokoj ?

M

3– lůžkový pokoj je volný v termínu 23.8. – 30.8.

Blanka Cabovská

Dobrý večer,dívám se na rozpis po rozkliknutí jednou je tam cena 3170kč v termínu od 5.7.-12.7., jednou 2970kč ve stejném termínu. Tento termín je volný ? Cestovala bych sama,jak bych měla v tomto případě postupovat? Jsou jednolůžkové pokoje k dispozici a jak je to s cenou? Děkuji

MORAVA Tour

Cena v termínu 5.7.-12.7. je 3.170 Kč. Pokoje jsou vždy 2– lůžkové, proto je nutné koupit min. 2 vouchery. Uvedený termín je však již obsazen.
Možnost 1-lůžk. pokojů se zakoupením 1 voucheru nabízíme u pobytů : Itálie- Palmová riviéra.

Jiří Stránský

Co znamená „jen kousek od pláže“?

MORAVA Tour

Apartmánové domy se nacházejí cca 350m od moře. Na internetových stránkách MORAVA Tour je tato informace uvedena. Upozorníme slevový portál na to, aby na svých stránkách uvedli tuto informaci.

Lucie

Dobrý den, v pátek večer jsem si rezervovala 3ks voucheru termín od 21. 6. – 28.6. Na e-mail mi přišly platební údaje, s tím, že mám zaplatit do dvou pracovních dnů. Znamená to tedy, že vouchry mám rezervované a stačí je jen zaplatit, rozumím tomu dobře? Děkuji.

MORAVA Tour

Dobrý den, před koupí voucherů je nutné si ověrit dostupnost volné kapacity a udělat rezervaci u nás (CK). Termín 21.06. – 28.06. je již obsazen.

Stanislav Patejdl

Dobrý den, jsme čtyřčlenná rodina děti ve věku 2 a 4 roky.Měl bych zájem o Vaši nabídku v kterémkoliv volném termínu kromě posledního(t.j. 30.08.-06.09) za předpokladu, že bychom nechtěli s někým cizím sdílet společnou kuchyň.
Je toto možné a za jakých podmínek – kolik potřebuji koupit voucherů, mohu uplatnit dítě do 3 let zdarma,atd.
Prosím o nabídku. Děkuji

MORAVA Tour

Apartmány, které jsou zatím neobsazené, mají 2 pokoje (celkem 4 lůžka). Pokud chcete mít celý apartmán pouze pro sebe, musíte zaplatit 4 vouchery. Ve Vašem případě nelze uplatnit dítě do 3 let (bez nároku na lůžko) zdarma, protože jste v počtu 4 osob a v apartmánu jsou 4 lůžka. Volné termíny: 27.6., 2.8., 9.8.,15.8., 22.8.

Libor Havlas

Dobrý den, žádám Vás aby jste si můj dotaz výše přečetli znova a odpověděli mi! Pokud budete číst pozorně, zmínil jsem dva termíný a to že je jeden obsazen není přeci důvod mi neodpovědět. Děkuji

MORAVA Tour

Omlouváme se chybu, měli jsme za to, že máte zájem o termín 19. – 26.7. V tomto termínu se nám uvolnil 1 × 3lůžk. pokoj, zaplatil byste 3 vouchery, 1 dítě bez nároku na lůžko zdarma. Kuchyň a soc.zařízení společné s druhým pokojem pro cizí 2 osoby. Pokud chcete celý apartmán pouze pro sebe, zaplatíte 4 vouchery. Volné apartmány v termínech 2.8., 9.8., 16.8., 22.8., 29.8.

Kateřina Šmídová

Dobrý den,
sháním dovolenou pro 5 dospělých a dvě děti 4,5 let líbil by se nám termín 21.6–28.6. Ještě se chci zeptat jsem nucení odjet 21.6.

V nabídce máte jen 5 voucheru.

Jde to nějak vyřešit.
Děkuji Šmídová

MORAVA Tour

Pro Vámi uvedený počet osob můžeme nabídnout termín 28.6. – 5.7. Je možno zakoupit více než 5 voucherů.

Ivo Kuja

Dle odpovědi výše jsou apartmány čtyřlůžkové?
Jsme pětičlenná rodina s 2-letým dítětem. Tedy není problém?

MORAVA Tour

Dobrý den, je-li Vás 5 vč. dítěte ve věku 2 roky, dostali byste k dispozici 4-lůžkový apartmán (2 × 2-lůžkový pokoj) s tím, že dítě ve věku 2 roky bude bez nároku na lůžko zdarma. V případě zájmu se s námi před koupí voucherů kontaktujte za účelem rezervace (ověření dostupnosti ve Vámi zvoleném termínu).

Libor Havlas

Dobrý den,
dítě do 3 let ZADARMO bez nároku na lůžko, OK ale mám dvě děti. Kluk 3 roky a děvče 2 roky.
Samozdřejmě koupím dva pobyty(já a manželka), jedno dítě zdarma, ale co to druhé? Děkuji

PS: termín od 19.7. nebo 26.7. a doprava vlastní.

MORAVA Tour

Dobrý den, termín 19.07. – 26.07. je již obsazen.

MORAVA Tour

Pod pojmem společná kuchyň v apartmánu se rozumí: kunyň je společná pouze pro osoby ubytované v daném apartmánu (4 osoby). Pro shrnutí: když má dům např.12 apartmánů tak celkem je v domě 12 kuchyní tj. každý apartmán v domě má svoji kuchyň.

Lenka Miklová

Dobrý den, co přesně znamená v popisu ubytování „společná kuchyň“? Společná pro celou budovu, příp. část? Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru