Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Samui tropical resort. Pobyt ve vile pro 2 nebo 4 osoby až na 14 nocí.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Benefity
FKSP
Jakub

Dobrý den, děkuji za dotaz. Letenky je možné koupit za 13 000 – 16 000 Kč do Bangkoku podle letecké společnosti. Z Bangkoku na Koh Samui je pak možné letět cca za 4 000 Kč.

Vera

Dobry vecer,chci se zeptat na kolik prijde letenka pro jednu osobu ,priblizne at jsem v obraze . diky Vera

Gabriela

Dobrý den,

chci se zeptat, zda bude nabízena stejná sleva na ubytování v srpnu?

Jakub

Dobrý den, pro termíny a rezervace mimo zde nabízené nás prosím kontaktujte na info@samuitropicalresort.com V srpnu je vyšší sezóna, ale rádi Vám vyjdeme vstříc.

Zuzana

Dobry den. Chápu dobře, ze kdyz zakoupím voucher pro 4 osoby, budeme si moci vzit 2 deti s sebou? A vsichni budeme ubytovani v jedne vile? A jak je to s rozlozenim luzek, kdyz jsme 2 rodiny. Predem moc dekuji. A mohla bych poprosit aspon o pribliznou cenu zpatecni letenky pro jednu osobu? :-)

Jakub

Dobrý den, děkuji za dotaz. Ano, pokud si koupíte poukaz pro 4 osoby, máte 2 děti na přistýlkách zdarma. Budete ubytování ve vile s 2 ložnicemi, takže s místem nebude vůbec problém :) Cena zpáteční letenky je okolo 13000 – 16000 Kč do Bangkoku podle letecké společnosti a cca 4000 Kč z Bangkoku na Koh Samui.

Kateřina Váňová

dobry den, jake jsou /priblizne/ ceny letenek? diky

Jakub

Dobrý den, děkuji za dotaz. Nyní je možné pořídit zpáteční letenku do Bangkoku za 13 000 – 16 000 Kč podle letecké společnosti. Z Bangkoku na Koh Samui je pak možné letět cca za 4 000 Kč.

Bednařová Věra

Dobry den ,kolik stoji poukaz pro jednoho se vsema priplatkama?dekuji Vera B

Jakub

Dobrý den, cena poukazu se odvíjí od délky pobytu. Cena za pobyt je vždy za celou vilu a je konečná. Cena nezahrnuje dopravu do Thajska a na ostrov Koh Samui. V nabízených termínech je možné pořídit levné letenky, s jejichž výběrem rádi poradíme. Případně je možné kontaktovat naší partnerskou CK, která Vám letenky ráda zajistí.

Jakub

Dobrý den, děkuji za dotaz. V ceně je český delegát na místě, což jsem já :) Cesta z ČR a přestup v Bangkoku je bez doprovodu, ale pokud zakoupíte letenky u cestovní kanceláře, jako jeden balíček až na Koh Samui, zavazadla Vám vždy přesunou a jediná starost pro Vás bude přestup v Bangkoku, který je bez problému. Letiště je přehledné a vždy najdete někoho, kdo Vám případně poradí.

Veronika K.

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli je v ceně Český delegát/ka, který by s námi letěl z ČR. na Thajské letiště a po té do určitého resortu. Předem děkuji za odpověď

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru