Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hebké plážové osušky ze 100% bavlny

4,7 / 5 O'Style (2 pobočky) Liberec  (mapa) 546 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Dana Pomykalová

Je možné na jedno poštovné objednet i dvě osušky děkuji

INTERIMEX CZ a.s.

Dobrý den, Dano. Samozřejmě, všechny objednané osušky pro jednoho zákazníka odešleme najednou, v jedné zásilce, a bude Vám účtováno jen jedno poštovné. Na jedno poštovné je možné odeslat neomezený počet osušek.

ZUZANA HANOUSKOVÁ

Dobrý den objednala jsem osušku částečně za kredity …vyšel mi doplatek 46,–… , ale jakmile jsem klikla na ,, zaplatit ,, …rovnou mi vyjelo způsob platby s číslem učtu a variabilním symbolem ..bez připsání těch 69,– za zásilkovu ?? a ani mi nedalo na ýběr ..kam do jaké zásilkovny chci poslt ?? co nyní dělat mám zaplatit pouze těch 46,– ??? Děkuji s pozdravem Hanousková

INTERIMEX CZ a.s.

Dobrý den, Zuzano. Poštovné Kč 69,–- se platí dodavateli osušek, nikoli Slevomatu.
Po obdržení voucherů je potřeba zadat si objednávku na e-shopu www.ostyle.cz, kde si vyplníte osobní údaje, způsob dodání a čísla Vašich voucherů. Na základě těchto údajů Vám dodavatel odešle osušky a poštovné budete platit až při převzetí zásilky na výdejním místě Zásilkovny. Jakmile budete mít zboží připravené k vyzvednutí na výdejním místě, Zásilkovna Vás bude kontaktovat.

Marie Řeháková

Dobrý den,zakoupila jsem osušku za body,dostala emailem vouger,ale nenašla,kde uplatnit.Vyzvedla bych si ji osobně v Liberci,ale nevím kam se naKONTAKTOVAT­.dĚKUJI řEHÁKOVÁ lIBEREC

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie,

objednávku zboží prosím učiňte dle návodu v nabídce v odstavci „Jak uplatnit slevu“. Ten návod je pro vás také k dispozici na voucheru :)

Zboží objednávejte tedy přes eshop http://ostyle.cz/.

Přejeme krásný den!

Eliška J.

Dobrý den, dle instrukcí jsem při objednávání vyplnila způsob dopravy: PPL – platba předem 99,– Objednávka se ale dokončila aniž by si vyžádali platbu za dopravu. Je to tak v pořádku anebo je třeba daných 99Kč nějakým jiným způsobem doplatit?

Děkuji, Eliška

INTERIMEX CZ a.s.

Dobrý den, Eliško. Způsob dopravy jste vyplnila správně. Zákazníkům Slevomatu dodáváme zboží na dobírku, ačkoli platí nižší poštovné Kč 99,–- jako
za platbu bankovním převodem. Instrukce k platbě tedy neposíláme, poštovné zaplatíte formou dobírky až při převzetí zásilky.

Jana Stuchlová

Dobrý den,kdo vyrábí tyto osušky? Děkuji za odpověď.

INTERIMEX CZ a.s.

Dobrý den, Jano.
Dodavatelem osušek je společnost INTERIMEX CZ a.s., pro kterou byly osušky vyrobeny v Egyptě.

Anežka Palmová

Dobrý den,
osobní odběr v prodejně ve Vodičkově ulici možný nebude?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Anežko. V tomto případě nejsme prodejcem, takže nikoliv.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru