Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

189 Kč za permanentku na PĚT vstupů na jakoukoli taneční lekci. Žhavá novinka Densa, oblíbená Zumba nebo Street dance se slevou 52 %.

4,6 / 5 BEAT UP Ostrava  (mapa) 305 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Mária

Ďakujem za odpoveď ešte by som sa chcela opýtať,či je obmedzený počet voucherov na osobu,keby som si napríklad kupila 2 kusy voucherov, mala by som teda po výmene na permanentku 10 vstupov?
Ďakujem.

Slevomat

Dobrý den, maximální počet voucherů na osobu je 10. Tato informace je uvedena v podmínkách akce a je dána dle dohody s partnerem.

studio BEAT UP

S poukazem ale musíte přijít do studia do konce října, jinak Vám propadne:))) Hezký den.

studio BEAT UP

Dobrý den, bylo jen špatně pochopeno:
1. S tímto poukazem přijdete do studia a bude Vám vyměněn za VOUCHER určený na 5 vstupů, který můžete využít i po říjnu do konce června 2012:)
2. Permanentky jsou pak až vychodíte všech 5 vstupů na voucher v BEAT UPU dvě: na 10 vstupů a na 20 vstupů. Když si ji pak zakoupíte vyjde Vás jedna lekce na méně než 80,– Kč, což lze považovat za nejlevnější možnost v Brně, ale zároveň s profesionální a absolutní kvalitou!!

Slevomat

Dobrý den všem příznivcům Slevomatu,


rádi bychom Vás ujistili, že se jedná skutečně o výměnu permanentky za voucher. Výměna musí proběhnout do 31.října. Permanentka poté platí 1 rok. 


Takto byla nabídka postavena a takto bude skutečně probíhat. 


Děkujeme za pochopení a omlouváme se za mylnou informaci.
recepce studio BEAT UP

Dobrý den:)

1. ano můžete se spolehnout, že hodiny probíhají pravidelně (jen ne v době svátků) to jest zumba po a čt 19–20.00. St Densa 19. –20.00 Parkovat se dá zdarma na Zelňáku. A většina parkovacích míst placených je do 18ti hodin. 


2. voucher platí do konce října, nelze vyměnit za permanentku. 


3. Ve studiu BEAT UP začala opravdu s výbornými lektory Nikčou Mullerovou a Martinem Pazďou v září. Hodinu navštívilo vždy v průměru 20 – 25 lidí. Pokud bude zájem větší máme v plánu dle poptávky nabídnout další hodiny. Zatím platí 2× zumba, 1× densa, a open classy ve stylu streetdance. Více info na www.zatancujsi.cz nebo www.beatup.cz
Jana Doleželová

Myslím si, že je to tak, že do 30.10 se musí voucher vyměnit za permicu (jinak voucher propadne). Ale permica pak platí na celý rok.

Zajímalo by mě, jestli rozvrh bude každý týden stejny (mohu se tedy spolehnou, že každé PO bude zumba ve stejném čase 19–20h a nedojde ke změně?). V mém dosavadním studiu mi totiž přehodili lekce na jiný den a nemohla jsem tedy využívat dál. Tak chci ujistit :-)

Lenka

Jaká je platnost voucheru? Od 4.- 30. 10. 2011, nebo celý rok?

Tereza Galambošová

Dívala jsem se na rozpisy Beat Upu a hodiny jsou jen 2× tydne zumba a sem tam open class něčeho dalšího. Přibudou nějaké další hodiny?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru