Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Samolepky na zeď z vlastní fotografie

4,8 / 5 Lepici.cz Praha - Malešice  (mapa) 27 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Sixtová

dobrý den, je možný v praze osobní odběr? kdžy jsme také z prahy, je zbytečné platit ještě poštovné… odběru (místu a času) se maximálně přizpůsobíme. dě­kuji

Ondřej Štička, lepici.cz

Dobrý den, osobní odběr je možný na adrese Tomsova 6, Praha 10. I my se času dokážeme maximálně přizpůsobit i mimo otevírací dobu 8 – 17 hodin a také o víkendech. Samolepky připravujeme ve většině případů do 24 hodin po odsouhlasení motivu. Děkujeme za Váš dotaz.

Lucie Prokešová

Dobrý den, chci se zeptat jestli mnou vybraná fotografie musí být o velikosti v jaké vyrábíte fólie nebo můžu poslat i fotku třebas 10×15cm a vy ji zvětšíte na požadovaný formát fólie? Ještě bych se chtěla zeptat na lhůty dodání od zadání a odsouhlasení objednávky?
Děkuji za odpověď

Ondřej Štička, lepici.cz

Dobrý den, můžete nám poslat jakkoliv velkou i malou fotografii a my si ji do výsledného formátu upravíme. Po odsouhlasení objednávky Vám samolepku připravíme k odběru nebo zaslání Českou poštou do 24 hodin. Pokud budete na samolepku opravdu spěchat, jsme ji schopni vyrobit i na počkání. :-) Děkujeme za Váš dotaz.

michaela

dobrý den,chci se zeptat,když nálepku sundáme např.při malování,pokud tedy půjde sundat bez poškození,bude znovu nalepitelná a bude držet?děkuji za info

Ondřej Štička, lepici.cz

Dobrý den, samolepka bohužel ve většině případů nelze opět nalepit. Vyřezávané samolepky jsou charakteristické tím, že jsou složeny z mnoha částí, které při sobě před nalepením drží díky přenášecí fólii, jejíž pomocí se pak jednoduše aplikují na stěny. Po nalepení na stěnu už je většinou není možné odlepit zpět v takovém stavu, jako kdyby byly nové. Po odlepení ale samolepky nezanechávají na stěnách žádnou stopu a fólie, ze které jsou vyrobeny, je navržena tak, aby stěny neponičila. To umožňuje jednoduchou výměnu samolepek a díky akcím na Slevomatu je možné i jejich výměnu řešit za atraktivní cenu. Děkujeme za Váš dotaz.

Lukáš Křen

Dobry den,je mozne udelat nalepku z jakehokoliv obrazku? Je mozne i pro venkovni pouziti? Diky

Ondřej Štička, lepici.cz

Dobrý den, samolepku Vám vyrobíme skutečně z jakéhokoliv obrázku. Obrázek nebo fotka se převádí do jednobarevné tzv. monochromatické podoby a motiv pak na stěně vypadá jako namalovaný. Samolepící fólie, do které jsou motivy vyřezávány, je primárně určena do vnitřního prostředí. Máme určité zkušenosti, že i venku na fasádě samolepka drží, ale vždy záleží na podkladu a podmínkách, kterým je samolepka vystavena. Děkujeme za Váš dotaz.

Jana

Dobrý den, bylo by možné v rámci akce si nechat udělat samolepku o rozměru 40×40 cm.
Děkuji za odpověď.

Ondřej Štička, lepici.cz

Dobrý den, rozměry motivů a poté i samolepek mohou být samozřejmě individuální. Pokud si chcete nechat vyrobit samolepku o rozměru 40×40 cm, vyberte si nyní velikost samolepky 40×70 cm. V rámci komunikace s Vámi probereme přesné rozměry finální samolepky. Cena však zůstává stejná jako za rozměr 40×70 cm. Pokud by některý z rozměrů přesáhl velikost 40 cm nebo 70 cm, je nutné zvolit větší velikost, tedy 60×90 cm, což je zároveň maximální rozměr pro výrobu. Děkujeme za Váš dotaz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru