Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zážitek na 7 profesionálních simulátorech během 90 minut!

Realne Simulatory Praha - Zličín  (mapa) 101 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Simulation of Reality

Dobrý den, doprovod se platí na místě. Stačí ho vybrat z nabídky nebo napsat počet osob doprovodu do poznámky při rezervaci. Platnost uplatnění vocuheru je do 31.5.2014 a je to napsané v nabídce akce. Vouchery můžete využít v jeden den a v jeden čas, kapacita je max. 20 osob, stačí se přihlásit na daný termín oběma vouchery. Voucher Vám vygeneruje Slevomat. Naše vlastní dárkové vouchery nejsou předmětem akce Slevomatu, ale jsou k dispozici na našem webu za běžných podmínek s možností získat slevu ve výši 15% za fanouškovství na Facebooku, děkujeme tým SoR

Helena

Dobry den,
prosim Vas, pokud koupim manzelovi tento voucher a tatovi voucher na Formuli 1. Bude mozne pak vyuzit v jeden den? Jsme z Ostravy, tak jen jestli by to bylo mozne zarezervovat na stejny den, popripade si priplatit a byt s nima behem cele akce. Dekuji za odpoved.

Radka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda příplatek za doprovod se platí až na místě nebo zároveň s voucherem? A jaká je platnost na uplatnění voucheru?

Karolina Kalinová

Dobrý den, ráda bych vyzkoušela všechny simulátory – pokud nás bude najednou 20, bude někdo určovat, kdy se vystřídat – aby opravdu byla možnost vystřídat vše a též zachovat slíbených 45 minut? Děkuji za odpověď.

Simulation of Reality

Dobry den, 20 osob je maximalni kapacita. Na osobu je kalkulovano 45min. aktivniho casu na vsech 7-mi simulatorech, 5min. je minimalni delka na simulator, dekujeme tym SoR

L.

Velice se omlouvám, ale raději se ještě zeptám. Přeci jen je to dost peněz. Z předchozího dotazu chápu dobře, že je jedno, zda vyzkouším za 90 minut všechny sumulátory nebo budu 90 minut pouze na jednom simulátoru? Děkuji

Simulation of Reality

Dobrý den, nabídka je koncipována tak, že si vyzkoušíte postupně všechny simulátory. Pokud hledáte pouze určitý typ simulátoru pouze pro vás, doporučuji vám navšívit náš web www.realne-simulatory.cz nebo zakoupit individuální zážitek na Formuli 1 nebo Závodní speciál v akci na Slevomatu, děkujeme tým SoR

Simulation of Reality

Dobrý večer, v ceně je možnost využít 7 simulátorů , ale nikdo Vás pochopitelně nebude nutit využít vše. Děkujeme, tým SoR.

Lucie

Dobrý večer, prosím, je možné na zakoupený kupon jít na těch 90 minut třeba jen na 4 simulátory? Děkuji za odpověď.

Simulation of Reality

Dobrý den, děkujeme za zájem o naše simulátory. Koupíte-li 2 vouchery, tak vstup s aktivní účastí je pro dvě osoby. Doprovod 350,–Kč je pouze pro pasivního diváka a je to z důvodu omezené kapacity centra, neboť při tomto zážitku se sejde až 20 aktivních účastníků najednou, kteří se střídají postupně na všech simulátorech.

Iveta Chábová

Dobrý den, když koupím 2 poukazy pro dospělého a 13letého syna, znamená to, že může otec sedět vedle při letu syna a naopak nebo musím ještě platit vstup 350 pro doprovod? Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru