Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Měsíční kurz umění sebeobrany Krav Maga

4,4 / 5 Krav Maga Brno Brno  (mapa) 93 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jiří Slunečko

Dobrý den, na začátku července jedu na dovolenou. Je možné začít až následně od 14.7. případně si zaplatit část standardní taxi a voucher využít až na celý srpen? Nebo je nutné začít se začátkem měsíce? Děkuji

Michal Strouhal

Dobrý den, ne není to nutné. V 7 měsíci nám doplatite zbytek školného a v 8 využijete voucher. Doporučuji všem přijít už začátkem prázdnin.

Marcela Křížová

Dobrý den, o Vaše kurzy mám velký zájem. Problém letních měsíců tkví v dovolených. Je možné si některé lekce (jen za 1 týden) nahradit v jiných, čili mít 3 lekce za týden, respektive prodloužit termín na měsíc a jeden týden? Děkuji za odpověď. Marcela

Michal Strouhal

Dobrý den, ano tahle varianta je možná. Zvýšíme vám počet tréninku na tři týdně. Budeme se těšit

David Pospíšil

Dobrý den lektoři,
chtěl bych se zeptat, zda po uplatnění voucheru se mi aktivuje měsíc a nebo mám svých 8 lekcí?? Dále bych se chtěl zeptat, pokud mi to jako začátečníkovi půjde lépe, mám šanci si přidávat náročnost?

Děkuji,

Dejv

Michal Strouhal

Dobrý den, po aktivaci voucheru vám běží měsíc nebo při vyjímečných případech se domlouváme na místě. Ano obtížnost lze zvyšovat, a to jak v boxu i v Krav Maga. Pokud je žák šikovnější než ostatní tak s ním techniku rozvíjíme a to v podobě jiného zakončení nebo jiné reakci na vzniklou situaci. Pro zpřesnění, např. budeme cvičit škrcení ze předu a to nejdříve na místě s tím, že vám ukážu variantu ukončení techniky. Dále ji rozvíjíme v pohybu a to, že vás utočník škrtí a zároven tlačí dozadu. To už se technika hodně rozvijí, protože nikdy nevíme kam se utočník pohne a musíme na jeho pohyb hned reagovat. Tam už si ukazujeme varianty utoku a zneškodnění.

Petr

V jakou hodinu je možno navštěvovat kurz ?

Michal Strouhal

Dobrý den, začínáme každý pracovní den od 18:00 do 19:30. Vy si zvolíte, které dva dny v týdnu příjdete trénovat.

Z P

Dobrý den, chtěla bych se zeptat je možno zakoupit třeba na více kurzů?

Michal Strouhal

Bohužel lze koupit pouze jeden. Děkujeme

Rosťa Horáček

Pokud měsíc a o letních prázdninách, tak by to bylo fajn.

Michal Strouhal

Dobrý den, ano kurz probíhá o letních prázdninách v červenci nebo srpnu. Budeme se těšit.

Rosťa Horáček

Dobrý den,
chci se prosím zeptat, kdy konkrétně a jak dlouho by ten kurz trval?
 Rosťa

Michal Strouhal

Dobrý den, máte právo vyjádřit svůj názor. A ano je trénujeme pomalu a kvalitně. Jestli někdo počítá s tím, že se naučí cizímu jazyku za měsíc tak se plete. Nechceme, aby naši žáci k nám pouze chodili a nedělali pokroky. Nechci nikoho urazit, ale pokud techniku pořádně nenacvičíte tak se ji prostě nenaučíte. Nikomu nenutím naše tréninkové metody, je to jen na vašem zvážení. A na tréninku jsme tři a všem se plně věnujeme. Ja osobně vedu začátečníky, takže není pravda, že se věnujeme jen našim stálým žákům. A ještě na doplnění, postoj je nejdůležitější část tréninku, protože pokud se neumíte koordinovaně pohybovat a při skoro každém pohybu budete mít problém s rovnováhou tak máte boj předem prohraný. Jen spadnete na zem a pak už je jedno kolik technik umíte. Ale určitě to vám pane Martine bylo vysvětleno. Je to jen věc názoru, jen dlouhodobé trénovaní ukáže jestli trénujete špatně a nebo ne.

Martin

Byl jsem vloni s kamarádem a bohužel tenhle kurz moc doporučit nemůžu. Prvních několik hodin budete jen chodit dopředu, dozadu a do boku, zatímco se trenéři věnují svým „stálým“ žákům. Na konci hodinového boxerského tréninku se pak půl hodiny trénuje jedna „krav maga“ technika. A to celý měsíc jen jedna.
Od té doby jsem zkusil i jiné kurzy bojových sportů a sebeobrany a byl jsem nesrovnatelně spokojenější.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru