Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Příprava na jazykové zkoušky KET, PET či FCE

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Pavel Riško

Dobrý den, na jakých zařízeních je možné on-line kurzy absolvovat? Konkrétně se zajímám o iPad.
Děkuji za odpověď

Cambridge Academy

Dobrý den,

studium Vám mohu bohužel doporučit pouze přímo z Vašeho počítače.

Kurz je samozřejmě možné studovat i z tabletu (např. iPad). Víme však od našich studentů, že zde nefunguje např. možnost zobrazení správně odpovědi, co některé studenty může od studia odradit. Proto z naší strany mohu doporučit pouze výše zmíněný počítač.

Jozef Marton

Dobrý den. Mohu kurz absolvovat rychleji, než je uvedeno? Máte nějaký vzor jak funguje on-line výuka-lépe řečeno vyzkoušet si to(jedno cvičení)?

 Děkuji

Cambridge Academy

Dobrý den,

studovat můžete samozřejmě i rychleji, pokud budete studiu věnovat více času a klidně zvládnout přípravu pro FCE třeba za rok. Systém Vás nebude nijak omezovat v rychlejším tempu studia.

Bohužel ukázku kurzu nemáme k dispozici. Pokud byste ale po zakoupení kurzu zjistila, že Vám nevyhovuje, můžete se díky garanci vrácení peněz obrátit na slevomat, který Vám stornuje voucher a částku zaplacenou za kurz vrátí.

Magda

Dobrý den,

pokud absolvuji kurz FCE, mohu se přihlásit na nižší zkoušku – např. PET, pokud si na FCE nebudu dost věřit? Děkuji za odpověď.

Cambridge Academy

Dobrý den,

Jistě můžete absolvovat i nižší zkoušku, garance by neplatila pouze v opačném případě.

Jozef Marton

Dobrý den. Rozumím tomu správně, že uvedená cena se vztahuje pouze na on-line studijní program na přípravu zkoušky Cambridge Academy? Můžete mi prosím, odpovědět…
 

  1. Kolik stojí absolvovaní zkoušky B1 ?
  2. Kolik se platí za certifikát úrovně B1 ?
  3. Kde se nachází oficiální zkušební centra Cambridge Academy ? 

Děkuji. Jozef
Cambridge Academy

Dobrý den,

přesně tak, v ceně voucheru je zahrnutý pouze online kurz, který Vás na tyto Cambridgeské zkoušky připraví.

Testy pro získání certifikátu je nutné zaplatit a složit na certifikovaných pracovištích. Termíny zkoušek a ceník těchto zkoušek můžete najít například zde:www.cambridge-zkousky.cz/cenik.html

Petra

Dobrý den,

zajímalo by mne, jak zjistím, který z těch kurzů je pro mě vhodný, nebo je to koncipováno tak, že i neznalec aj si může koupit kurz FCE a a za tu dobu se vše naučí ? Děkuji

Cambridge Academy

Dobrý den,

Volíte si v podstatě pouze, kterou úrovní chcete končit, resp. které zkoušky pro certifikát se chcete poté zúčastnit – A2 (KET), B1 (PET), nebo B2 (FCE).

V kurzu se začíná vždy od nejnižší úrovně (KET – basic), která je obsahem také přípravných kurzů pro vyšší úrovně (PET, FCE), výběr je tedy jenom na Vás.

Kurz ale bohužel nedoporučujeme úplným začátečníkům. Pro studium i nejnižší úrovně v přípravě pro zkoušky KET, je potřebné poznat alespoň nějaké základy z AJ.

Terezka Liprtová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, co vše obsahuje kurz a jestli si musím ještě něco doplácet? Informace na stránkách kurzu jsou dost zmatečné. A ještě bych se chtěla zeptat, jestli, když si zakoupím kurz na 36 měsíců, tak mám v ceně všech 6 úrovní? Cena na stránkách je totiž jiná, než tu uvádíte vy.
Děkuji za odpověď.

Cambridge Academy

Dobrý den,

Cena za přípravný kurz je konečná a dále již nic neplatíte.
Celý kurz je online, nemusíte proto nikam chodit a můžete se připojit ke studiu odkudkoliv a kdykoliv, když máte po ruce internet. Kurz si vždy pamatuje Váš postup, pokračovat tedy můžete vždy přesně tam, kde jste naposled skončila.

Při zakoupení přípravného kurzu pro FCE, automaticky také získáváte přístup i do nižších přípravných kurzu (KET a PET). Příprava pro zkoušku FCE se skládá z 6 úrovní – 2 úrovně KET, 2 úrovně PET, 2 úrovně FCE. Je to proto, abyste se na zkoušku mohli připravit od úplných základů systematicky. Čas, který máte na dokončení každé z těchto úrovní je 6 měsíců, celkem je to tedy 36 měsíců.

V kurzu se budete připravovat na tuto zkoušku různými cvičeními na doplňování, poslouchání atd… Systém vám umožňuje poslouchat množství multimediálních materiálů – audio nahrávky vytvořené lektorem, které můžete poslouchat a sami opakovat na posílení vašich jazykových schopností. Každá úroveň je navíc složená ze všech částí, které při zkouškách budete potřebovat – Grammar, Use of English, Reading, Listening, Speaking.

Eva

Dobrý den, chci se zeptat, za ten voucher dostanu přístupové údajé k nějakým cvičením, atd? Nebo se mnou bude někdo mluvit přes skype? Ve zkoušce FCE je i ústní část, nemýlím se?Děkuji

Cambridge Academy

Dobrý den,

více informací ohledně přípravného kurzu můžete najít v odpovědi na dotaz pod Vámi.

Kurz obsahuje i přípravu na ústní část / konverzaci. Konverzace je myšlena jako část „Speaking“. Nejedná se tedy o klasickou konverzaci mezi studentem a lektorem. V této části Speaking, se nachází vždy gramatika k dané témě a poté na konci vzorový dialog. Učíte se tedy a procvičujete si konverzaci v anglickém jazyku, pro situace které se Vám můžou kdykoliv přihodit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru