Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyšetření a terapie zad Dornovou metodou a masáž

3,8 / 5 Oasis CITY Praha - Nové Město  (mapa) 45 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana Hradecká

Podle uvedené kalkulace by celkový čas ošetření měl být 135 min (30 diagnostika + 60 Dornova metoda + 45 Breussova masáž). Rozumím tomu takto dobře?

Dostaví se účinek po 1 ošetření nebo je třeba ošetření opakovat? Pokud ano, kterou část?

Děkuji! JH

recepce Oasis CITY

Dobry den, Jano.
Dekujeme za Vas zajem. Doba osetreni je individualni a muze se pohybovat v pripade vetsich problemu az v uvedene casove delce. Kazdy ma zcela jine obtize, takze je slozite takto na dalku definovat Vas problem a urcit, jestli se bude procedura opakovat a jeste jaka cast z ni. Vetsinou se k nam pote klienti vraceji a dale se s nimi pracuje pomoci Dornovy metody. Tesime se na Vasi pripadnou navstevu.

Vladimíra Cihlářová

Dobrý den, dcera by si ráda koupila tento voucher. Má bolesti zad a o Dornovu metodu má zájem. Zarazilo nás však, že terapeut může stanovit nejvhodnější mobilizační techniky. Nerada bych, aby nakonec neskončila např. jen u magnetoterapie. Může trvat na Dornově metodě, když nemá žádné uvedené kontraindikace?

recepce Oasis CITY

Dobry den, Vladimiro.
Dekujeme za Vas zajem. Ve vyjimecnych pripadech maser/terapeut muze Dornovu metodu pacientovi odmitnout provest z duvodu, ze se bude domnivat, ze muze touto procedurou klientovi spise ublizit a doporuci odlisny postup a k samotne Dornove metode pristoupi pripadne treba az na druhe navsteve.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru