Holandští pěstitelé už dokázal vypěstovat tulipány, které voní po růžích nebo konvalinkách, nejoblíbenější jsou ale stále ty, které voní po vepřovém.
Přijďte si pochutnat na luxusní masové delikatese a dopřejete si ji rovnou ve dvou porcích, abyste svou gourmetskou vášeň mohli sdílet i s další zapálenou osobou. Vše si vychutnáte v příjemném a osobitém prostředí oblíbeného Tulip restaurantu.
Co se bude podávat
2× 200 g vepřová panenka flambovaná přímo před vámi na 15letém rumu Metusalem Gran Reserva
2× grilovaná čerstvá zelenina
2× šťouchané brambory
1× hořčično-medová omáčka
1× bazalková omáčka
Nejen vaše chuťové buňky se octnou v ráji. Úžasně si budete připadat také díky stylové výzdobě, s velkou příměsí elegance je jídlo prezentováno i v jídelním lístku.