Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dvě libovolné křupavé pizzy dle výběru

Restaurace Zelený strom Liberec  (mapa) 292 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jan Tachecí

Z mé jediné zkušenosti mohu říct, co se týče pizzy, nemám výhrad. Kuchaře chválím. Co mě, ale nemile překvapilo, byla přinejmenším nesympatická servírka. Nepochopil jsem stěžování paní servírky, že si všichni vzpomeneme na poslední chvíli (podotýkám 4 týdny do konce platnosti), načež mi ukázala 20 voucheru na stole (promiňte, to mne opravdu nezajímá). Domluvili jsme si tedy termín rezervace na další týden. V tuto chvíli bohužel heslo: „Náš zákazník, náš pán“ nezafungovalo a tato návštěva byla zároveň mou poslední návštěvou.

Zelený strom

Dobrý den, tento měsíc o kterém mluvíte byl již v mé kompetenci. Po dohodě s bývalým majitelem a portálem Slevomat.cz jsme vyhověli zákazníkům a zbývající vouchery jsme dodělali. Boužel ze zakoupených 550 voucheru jich bylo uplatněno 280 v tomto posledním měsíci. Pokud se nepletu tak se snažila každému zákazníkovi vyjít vstříc jak nejlépe to šlo.

Honza Lejda

Dobrý den,
chtěl jsem Vám napsat, protože mi moc chutnala pizza. Příjemná obsluha i prostředí. Sice kuřácká restaurace, ale na to jsem byl upozorněn, takže jsem s tím počítal. Jinak vše v pořádku. Děkuji

Horáková

Dobrý večer, vyzkoušela jsem Vaši restauraci několikrát i s rodinou a vždy jsme byli moc spokojeni. Kupuji si další voucher a těším se na Vaši pizzu.

Jirka

Dobry den, navstivil jsem vasi restauraci a moc se mi tam libilo. Krasne prostredi a obsluha byla skvela. Doporucim vas.

Bodová A.

Dobrý den,
už po druhé jsem si u Vás koupila voucher a pokaždé jsem byla spokojena jak s obsluhou, tak s pizzou.

Zelený strom

Děkujeme, za veškerá hodnocení a těšíme se na Vaše další návštěvy. Zelený strom

Katka

Dnes jsem byla na pizze a velice mi chutnala. Obsluha příjemná a prostředí moc hezké. Určitě ještě přijdu

Lukáš Kopecký

Dobrý večer,
v této restauraci jsem byl sice jen jednou, ale mám v úmyslu se tam i vrátit. Vše bylo v pořádku. Jídlo výborné i obsluha.

Jana M.

Dobrý den, navštěvuji tuto restauraci celkem často a rozhodně jsem se servírkou nikdy problém neměla. Naopak. Vždy se chovala velmi přátelsky a vstřícně. Nemůžu říci nic záporného. Vynikající pizza i personál. Budu určitě tuto restauraci nadále navštěvovat.

Milan

Absolutni souhlas s Veronika S. – skoda…

Pizza lepsi prumer, polevky super, ale personal skoda mluvit – je to i pro mne duvod k vam uz nikdy nejit.

Martina Knopová

Ptala jsem se na nový personál právě kvůli oné servírce, o které zřejmě píše paní Veronika. a asi i paní Barbora..zkušenosti s ní máme hrozné a myslím,že špatná motivace majitelem se nemá projevit na chování k zákazníkům. Svůj problém jsem řešila i s původním majitelem a nechápu, jak si někdo může takovou servírku nechat ve svém podniku. nemyslím, že vám to vadí, ale je to důvod, proč vaši restauraci také nenavštívím…

Veronika S.

Dobrý den, pizza byla skvělá – kuchaře chválím, ale dokud tam bude pracovat původní servírka, nás tam neuvidíte… nechci se zase setkat s jejím hrozným chováním a ani nechci vyzkoušet, jestli se chování změnilo – to co předváděla bohatě stačilo :/ … škoda

Zelený strom

Dobrý den, naše restaurace disponuje velkým prostorem, který se jen tak nezakouří. Máme zde i koutek ve kterém jste mírně chránění od kouře, ale hlavně od pondělí 19. května otevíráme novou venkovní terasu.

Vít Hovorka

Dobrý den, restauraci uvádíte jako kuřáckou. :O( Není alespoň nějaký kout, trochu oddělený, který by byl nekuřácký?
Děkuji za odpověď

Nováková

Pizzy dobré , ale servírka katastrofa ,nemá tam co dělat ten přístup k zákazníkům......

Barbora Kopřivová

Škoda, že jste se změnou názvu nezměnili i personál. :( Při předchozích návštěvách nebyl vůbec příjemný. Škoda, pizzy máte dobré. :(

Zelený strom

Změnou personálu by se změnila i kvalita pizzy. Minulý majitel dával špatnou motivaci svému personálu. Nyní je to na úplně na jiné úrovní.
Máme nové jídelní a nápojové lístky a od příštího týdne otevíráme novou letní terasu s přírodním osvětlením.

Roman Kudrna

jedná se o pizzy z pece nebo ne?

Zelený strom

Dobrý den, ano jedná se o čerstvě upečené pizzy z pece. Zelený strom

Martina Knopová

Nový název..je i nový personál..?? Děkuji…

Martina Knopová

Nový název..je i nový personál..?? Děkuji…

Zelený strom

Dobrý den, nový název a nový majitel. Kvalitní personál kuchaře i servírku jsme si zanechali.
Zelený strom

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru