Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

8 letních dní u moře v chorvatském Biogradu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Pavla Havrdová

Dobry den, jaka by byla cena pro 2 osoby s cestou autobusem?

Klára Neuwirthová

Dobrý den, bylo by možné napsat konečnou cenu, když budeme 2 dospělé a jedno dítě, autobusem z Prahy?
Děkuji Neuwirthová

Andrea

Dobrý den,

dnes jsem si objednala zájezd pro 2 osoby. Platbu provedu odpoledne. Chci si ještě dokoupit dopravu. Bylo by možné nastoupit v Mladé Boleslavi, i když to není uvedeno, jako nástupní místo..?
 Děkuji

Ivan Studecký

Vážená CK, dobrý den! Zajímala by mě cena pro 2 dospělé a 2 děti od 5.7. Do 19.7.
Děkuji!
Studecký

DEZKA team

Dobrý den,
2× dospělá osoba 3900,– Kč + 2× 1000,– Kč přistýlky.

Denisa

Dobrý den, nemam moc zkušenosti se zájezdama, tak chtěla jsem se zeptat, když by jsme chtěli ject s kamarádkou tedy 2 dospělí. Bez stravy, dopravou autobusem a ubytování ve dvojlůžkovém pokoji. Kolik by jsme platil ? A zeptat se zda je Volný nějaký termín kolem 6.7.2014. Děkuji

DEZKA team

Dobrý den,
cena je dle nabídky 2× 3900,– Kč za ubytování a 2× 2300,– Kč za bus dopravu. Termíny na červenec jsou uvedeny v nabídce.

DEZKA team

Dobrý den,
cena je dle nabídky 2× 3900,– Kč za ubytování a 2× 2300,– Kč za bus dopravu. Termíny na červenec jsou uvedeny v nabídce.

Jana

Dobrý den. Koupili jsme dva vouchery pro dva dospělé v termínu 26.7.-2.8., kde bylo napsáno „zbývají 2 ks“. Přišla mi cena k zaplacení 2×3900, tj. 7800, kterou uhradím přes internet. Když jsem se ale dívala na vaši nabídku, „zmizel“ z daného týdne jen 1ks – je to tak, že ve zbývající nabídce 1ks je 2 vouchery? Protože cena platí při obsazenosti 2 osobami?
A ještě dotaz k dětem – i z výše uvedených dotazů mi vyplývá, že není problém ubytovat dvě malé děti na přistýlkách po 1000Kč – mají 3 a 5 let. Je to tak? Děkuji.

DEZKA team

Dobrý den,
pokud jste zakoupili 2 vouchery je vše v pořádku. Počty se mění podle toho kolik lidí aktuálně vouchery kupuje. Nejdůležitější je nyní vypsat na www.dezka.cz elektronickou objednávku, kde uvedete všechny cestijící a čísla voucherů.

Hana

Dobrý den, chci se optat zda termím 2.8–9.8. je veště volný.

DEZKA team

Dobrý den,
prodej se řídí on-line prodejem na www.slevomat.cz. POkud jsou tedy volné vouchery na www.slevomat.cz na tento termín, jsou volné i apartmány.

Lenka

Dobrý den, prosím Vás jsme 2 dospělý a 3 děti 3,4 7let. Kolik bych měla koupit voucheru a popřípadě kolik budou platit děti? Děkuji

DEZKA team

Dobrý den,
do apartmánu, které nabízíme v této akci se tato skladba osob nedá ubytovat. Můžeme Vám nabídnout jiné apartmány, kontaktujte naši CK a prosíme o upřesnění termínu.

Radka

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,když pojedeme 3 dospělí a jedno dítě na pristylce (7 let), dostaneme větší pokoj za stejnou cenu (1200,–) na osobu?děkuji za odpověď :-)

Radka

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,když pojedeme 3 dospělí a jedno dítě na pristylce (7 let), dostaneme větší pokoj za stejnou cenu (1200,–) na osobu?děkuji za odpověď :-)

DEZKA Děčín

Dobrý den,
všechny pokoje mají stejnou velikost.

Zuzka

Dobrý den,
jen se ujišťuji,
kupuji si dva vouchery v termínu od 28. 6.
Jsme dva dospělí a děti 5 a 9 let. Zaplatíme tedy cca 10.000,–-. Jedno dítě spí s námi, druhý na gauči. (děti platí 2000,–-.) Děkuji

DEZKA team

Dobrý den,
ano, přesně tak :-)

Lenka V.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat kdyby jsme chtěli 16.8–23.8. 2 dospělí + 1 dítě 7let + 8 měsíční dítě. Jak by to bylo s cenou (kolik za osobu?) kolik voucherů je potřeba zakoupit? Doprava by byla vlastní bez jídla.Moc děkuji a přeji pěkný den

DEZKA team

Dobrý den,
stačí zakoupit 2 vouchery za 3900,– a dítě 7 let by platilo 1000,– Kč.

Martin Kropáček

Dobrý Den, chtěl jsem se zeptat jaká by byla cena v případě 3osob , mohla by třetí osoba využít přistýlku? Děkuji . K

DEZKA team

Dobrý den,
stačí koupit 2× voucher a 3. osoba je na přistýlce za 1000,– Kč.

Zuzana Hrabcová

Dobrý den,kolik objednat voucheru pro 2 dospělé a 2děti,12a 6 let??jestli jsem to dobře pochopila cena je 4×2990kč.a termín 26.7–2.8.je ještě volný??děkuji za odpovědZuzana

DEZKA team

DObrý den,
ano, tento termín je ještě volný. Do apartmánu A4 se 2 ložnicemi je třeba koupit 4 vouchery za 2900,– Kč.

Marie Píšková

Dobrý den, objednali jsme si 2 vouchery. Chtěli bychom vzít také vnučku věk 6 let. Znamenalo by to připlatit přistýlku za 1000,– Kč. Ještě jsme nic neplatili. Jak v tomto případě postupovat? Děkuji

DEZKA team

Dobrý den,
postupujte dle popisu uvedeném u akce, tj. nyni na www.dezka.cz musíte vyplnit „objednávku zájezdu“ a zaslat čísla voucherů. Na základě toho vám pošleme návrh cestovní smlouvy.

Michaela.N

Dobry den,kdybychom si u vas chteli dokoupit cestu a polopenzi, dokdy bychom to museli zaplatit? Musi se to zaplatit hned po koupi voucheru? Dekuji za odpoved

DEZKA team

Dobrý den,
stačí uhradit nejpozději 1 měsíc před odjezdem.

Nová Petra

Je tobogán na pláži zpoplatněn a pokud ano – tak kolik? Děkuji

DEZKA team

Dobrý den,
1 jízda 8,– HRK, 5 jízd 30,– HRK.

Jiří Pavelek

Hezký den,
rád bych se dotázal na možnosti klimatizace v A2. Podle textu je nejdříve klimatizace součástí, v dalším odstavci za poplatek 7EUR/den a v závěru za 5EUR/den. Která z uvedených variant platí?
Děkuji

S pozdravem Pavelek J.

DEZKA team

Dobrý den,
správně je 7,– EUR/den

Kristýna

Dobrý den,chápu to dobře,že od 2.8.-9.8.bychom platili 2 dospělí a 2 děti(4,7let) 9800kč za všechny?tj.2×3900+2×10­00?děkuji

DEZKA team

Dobrý den,
ano, je to přesně tak :-)

křístková

Dobrý den, chtěli bychom jet na přelomu července a srpna. Dvě dospělé osoby a dvě děti ve věku 13 a 7 let, dopravu vlastní. Můžete mi vytvořit kalkulaci. Děkuji

DEZKA team

Dobrý den,
cena je 4× 2900,– Kč.

Daria

Dobry den! Chtela bych se zeptat , kdyz pojedeme v terminu 14–21 a dokoupim dopravu autobusem tak kdy presne budeme mit odjezd (den a cas) a prijezd ( den a cas) ? Dekuju

DEZKA team

Dobrý den,
odjezd busu je vždy v pátek a návrat v neděli. Nevím odkud pojedete, takže čas nemohu uvádět,

Jarmila

Dobrý večer,chtěla bych vouchery pro 4 dospělé.Chápu tedy že13leté dítě platí pouze přistýlku 1000kč? Když je tedy pátý ? Potom dva vouchery pro mě a partnera,ale nevím tedy jestli musím koupit voucher pro dítě co má vlastní postýlku.Takže vlastně potřebujeme tři apartmány a z toho jeden s přistýlkou.Děkuji za odpověd.

DEZKA team

Dobrý den,
nabízíme 2 typy apartmánů pro 4+1 osobu a pro 2+2 osoby. Z Vašeho dotazu bohužel jaksi neplyne kolik osob bude v těch dalších apartmánech. Každopádně v apartmá A4+1 se musí koupit 4 vouchery a 5. osoba je pak jen za 1000,– Kč a v apartmá A2+2 se musí koupit 2 vouchery a až 2 děti na přistýlce platí pouze 1000,– Kč.

Věra

Dobrý den, jsou možné 2 přistýlky na pokoji pro 2 děti – 5 a 10 let? Plus samozřejmě voucher pro 2 dospělé, nebo je kapacita omezena na 3 osoby včetně přistýlky? Děkuji.

DEZKA team

Dobrý den,
přistýlka, která v apartmá je je vhodná pro 1 dospělou osobu nebo 2 děti. Takže jsou možné 2 přistýlky.

Andrea

Dobrý večer kolik stojí ubytování pro jednu osobu do 2lůžkového apart. autob.dopravou a když budu chtít polopenzi kde se to dozvím kolik mám platit kolik voucherů jedna osoba musí koupit moc tomu nerozumím jedu poprvé.A byl by možný odjezd z Olomouce?dě­kuji A.

DEZKA team

Dobrý den z CK DEZKA,
pokud bude jen jedna osoba sama v apartmá musí si zakoupit 2 vouchery. Příplatky za polopenzi a odjezdová místa jsou uvedena v nabídce. Olomouc bohužel není nástupním místem.

Jarmila

Dobrý den Platí tedy čtyři vouchery pro osm osob? Jsme šest dosp .a dvě děti první 13 let druhé 2,5Tak že potřebujeme tři apartmány a do jednoho přistýlku. Kolik nás to tedy bude stát termín 2.8–2.9. 2014 Pojedeme autem tak mi prosím řekně te kde to přesně je a kolik je to km.Moc děkuji za odpověd.

DEZKA team

Dobrý den,
každá osoba musí mít svůj voucher. Pokud je Vás 8 tak musíte koupit 8 voucherů jak je uvedeno v nabídce. Cena 8× 2900,– Kč. Letovisko Biograd na Moru je cca 1000 km z Prahy.

iva

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na cenu pobytu, pokud by jsme jeli v některém z prázdninových termínů dva dospělí + 6,5 leté dítě (na přistýlce) + 3 leté dítě na manželské posteli mezi námi. A zda tedy stačilo koupit jen dva vouchery.

DEZKA team

Dobrý den,
cena je dle nabídky 3900,– Kč/osoba. Každá přistýlka pak 1000,– Kč. Dítě nad 24 měsíců nelze ubytovat zdarma.

Romana

je možné zakoupit dva termíny 2.8.-9.8.2014
a 9.8 – 16.8.2014 děkuji.

DEZKA team

Dobrý den,
ano je možné zakoupit dva po sobě jdoucí termíny. POkud jsou ještě volné vouchery, je volný i apartmán.

Kira

Dobrý den. Kolik stojí přistýlka a jakým způsobem ji objednat? Děkuji.

DEZKA team

Dobrý den,

vše je uvedeno v nabídce. Stačí přečíst do konce. Přistýlka je za 1000,– Kč a objednt přes objednávkový formulář na www.dezka.cz

Iveta

Dobrý den,
když si koupím 2 vouchery tak budu mít 2louzkovy pokoj s kuchynkou a socialnim zarizenim sama pro sebe?
pro volné termíny mám psat primo do kanceláře?

DEZKA team

Dobrý den,
apartmán pro 2 osoby má vždy vlastní koupelnu, WC, kuchyňku a balkón. Volné termíny jsou v nabídce není třeba ověřovat v CK a rovnou koupit vouchery.

MartinaS

V textu uvedeno:Zájezd pro 1 osobu s ubytováním ve dvoulůžkovém apartmánu. Dále uvedeno: Cena je uvedena za osobu při obsazení 4 osobami. ..........?

DEZKA team

Dobrý den,
jedná se o chybu. Cena je uvedena při obsazení 2 osobami.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru