Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4, 7 l Ariel Actilift™ na bílé nebo barevné prádlo

3,8 / 5 Dárkové předměty Klimkovice  (mapa) 298 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
jana

Dobrý den, trochu jsem nepochopila poštovné, pokud budeme platit předem, tak poštovné bude stát kolik? A za dva kusy je pořád stejné poštovné? Kdybych třeba měla zájem na bílé a barevne?

Denisa

Dobrý den, abych měla doručení zdarma v rámci ostravy, co mám dát jako způsob dopravy, protže na výběr je česká pošta, uloženka, osobní odběr nebo Prací gel /megapack/ . Děkuji

Denisa

dobrý den chci si objednat gely na stránce anglickyoutlet.cz, ale nevidím tamnikde možnost na výběru gelu (barevné či bílé) není možnost vložit poznámku s kodem voucheru a hlavně tam není možnost ani dopravdy zdrama v rámci ČR. Jak to mohu objednat?

anglickyoutlet.cz

Dobrý den,
postupujte tak jako by jste produkt kupovali za plnou cenu.Pak vypíšete adresu pro doručení ,na další straně vyberete platbu za poštovné a druh poštovného a na poslední stránce bude vzkaz prodejci kde vložíte voucher a výběr pracího gelu.
Doprava v Ostravě je zdarma do ostatních měst je možnost využít službu ulozenka.cz nebo českou poštu.

Přeji pěkný den

Alena

dobrý den, chci se zeptat, pokud bych si objednala prací gel za cenu 245 Kč, zaplatila to kartou a nechala si to dovést na bydliště v Ostravě, jaké další poplatky bych hradila a kolik gelů je možné vzít na jednu dopravu. Děkuji

anglickyoutlet.cz

Dobrý den,
rozvoz po Ostravě je zcela zdarma.Počet kusů není nijak omezen.

Přeji pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru