Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dva hovězí burgery s hranolkami

4,0 / 5 Hrádecký dvůr Plzeň  (mapa) 131 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Verunka Sluníčková

Dobrý den,
tato akce mi byla doporučena kamarádkou na základě akce s tataráčkem a její výborné zkušenosti, takže jako milovníci burgerů kupujeme.
Chci se zeptat, zda k vám do restaurace může i vychovaný, poslušný velký pes.
Děkuji za odpověď :)

Lukáš Martínek

Bohužel tuhle restauraci nemohu doporučit. Byli jsme tam na večeři a jídlo opravdu nestálo za nic a obsluha byla velice arogantní. Zeptá se, jestli nám chutnalo a když řeknu, že to žádný zázrak nebyl (což opravdu nebyl), tak se ještě urazí a a utrousí něco jako"já za to ale nemůžu". Tak ať se neptají, když nesnesou kritiku.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lukáši. To nás mrzí, avšak akce opakujeme vždy na základě pozitivní reference. Věřím,že Vám uděláme radost jinou akcí . Hezký den.

Zdeněk

Musí být voucher vytištěný nebo stačí kód?

Včeliš J.

Dobry den,
stačí napsat kod..
hezký den V.

Hana

Dobrý den,
byla jsem v Hrádku dvakrát na tataráčku a byl výborný. Nabídka Zlaté Koruny je možná o 10Kč levnější (které si můžete na Slevomatu vytočit třeba na kole štěstí), ale jestli vám poteče z masa tolik krve, jako nám tuhle ze středně propečených steaků (ve Zlaté Koruně), tak si moc nepochutnáte. Ono také není hovězí jako hovězí, jaká bude skutečná gramáž burgeru po odečtení vysmaženého tuku se ukáže vždy až na talíři. Já kupuji a těším se!

Včeliš J.

DOBRÝ VEČER,
díky o Váš zájem a podporu…:)
Budeme se na Vás opět těšit a věříme,že budete opět spokojená.
Hezký den kolektiv Hrádeckého Dvora

Včeliš J.

Dobrý den,
je nám líto,že jste nebyl spokojen,ale tato nabídka se týká slevomatových akcí,máme zde druhou a byl 99procentní úspěch…možná jte byl to procento ..:)
Tato debata se týká pouze této akce a ne vašich opožděných poznámek..i za ty děkujeme,ale ne zde!
Nanic Vás k nám nenutíme,ceny máme v pořádku(říkají to i hosté)a aČervený Hrádek je jako "vesnice'jak říkáte také v pořádku..
Hezký den Včeliš J.

Anna

Na portálu „Chci slevu zadarmo“ je nabízeno v Plzni 200g masa místo 150g v každém burgru. Zelenina a hranolky jsou samozřejmostí, a je to za 159,–Kč. Čekala bych, že nabídka na vesnici bude levnější.

Jaroslav Včeliš

Nezlobte se na mě,ale já Vás nenutím abyste si ho kupovala,spousta značkových věcí je mnohonásobně předražena a lidě to kupují,mekáče jsou plné lidí s dětma a maso ,které prodávají,není vlastně ani maso(1–5procent masa-to jsou bohužel fakta!!!Máme tu kvalitní maso a to si také nacháme zaplatit,takže argument ,že je někde něco levnější aniž neznáte kvalitu,je poněkud usměvaví…zdravím V.P.S:VESNICE ?hmmm…:)))

Jaroslav Včeliš

Dobrý den,
za 169,–nabízíme dvojitou porci masa i hranolek,je tam zelenina atd…nemyslím si,že je to předražená cena a tato restaurace leží v lukrativní čtvrti 3km od Plzně…hezký den V.

Anna

Ve Zlaté koruně u Jižního nádr. je burger s hranolky levnější a je tam o čtvrtinu hovězího masa víc. Nezdá se vám tato nabídka předražená? A ještě k tomu kdesi v Hrádku?

Hana

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možno jeden burger udělat vegetariánský, tzn. místo hovězího masa se smaženým sýrem?

Jitka Petruželová

Dobrý den,samozřejmně není problém.Těšíme se na Vás.Hezký den Restaurace Červený Hrádek

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru