Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1 den v dětském a lanovém parku v Beskydech

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Jiří Nakládal - SUN Outdoor

Dobrý den,
kompletní ceníky jsou ke hlédnutí na našich internetových stránkách. Myslíme si, že je v nich uvedeno vše naprosto jasně a srozumitelně.

Ceník dětského parku na Bílé je zde: http://www.sunoutdoor.cz/file/bila-2014-a4-39795.pdf
Ceník dětského parku v Velkých Karlovicích zde:
http://www.sunoutdoor.cz/file/karlovice-2014-a4-23515.pdf

Kalkulace ceny vychází z cen vstupů do dětského parku na Bílé. V ceně je 2× 5 min. zorbingu v aquarolleru. DLe našich zkušeností je aquazorbing v aquarolleru využíván za každého počasí.

K.N.

Dobrý den, ráda bych se zeptala na co konkrétního je daná sleva?
2 vstupy dle vašeho ceníku jsou za 2*160,–, tedy 320,– do vaší původní ceny to je 160,– (pro dvě osoby, tím pádem 80,– na jednu osobu za zorbing – tato cena nikde uvedena není. O kolik minut zorbingu se tedy jedná? Nikde to nemáte jasně a srozumitelně napsané. Když tedy pominu fakt, že na zorbing není vždy počasí a většina lidí na něj nepůjde, tak sleva není nikterak nižší :/ Naopak, když si někdo koupí voucher a nepůjde na zorbing kvůli počasí, tak zaplatí ještě o dvacku více než by zaplatil na místě:)

Jana

Dobrý den.Chtěla bych se informovat, když máme 2 děti ve věku 3 a 7 let, stačí zakoupit jen jeden voucher na návštěvu tohoto parku?Dospělí mají vstup zdarma, jako doprovod k dětem, když nevyužijí nějakou atrakci?Děkuji a přeji pěkný den.

Jiří Nakládal - SUN Outdoor

Dobrý den,
ano, stačí zakoupit jeden voucher. Dospělí doprovod, nevyužívající atrakce, má vstup ZDARMA.

Růžena

Dobrý den,
jak by to bylo se vstupným, když bychom zakoupili tento voucher a máme 3 děti – jedno má teprve 2 roky. Je vstup pro děti do 3 let zdarma? Stačil by nám jeden voucher?

Jiří Nakládal - SUN Outdoor

Dobrý den,

pokud Vaše 2 leté dítě nebude využívat atrakcí, nemusí za vstup platit. Máme však atrakce i pro 2 leté děti (vzduchová trampolína, skákací hrad apod.), takže si myslím, že atrakcím neodolá. V takovém případě ale můžete 1 vstup dokoupit na místě.

Lenka Jeřábková

Dobrý den, platí tak jako každý rok, že dospělý jako doprovod neplatí a platí jen děti, máme kluky 4 roky, takže bez doprovodu nemohou. Předem děkuji za odpověď.

Jiří Nakládal - SUN Outdoor

Dobrý den,
ano, doprovod nevyužívající atrakce má vstup ZDARMA.

Lenka

Dobrý den, 240,– Kč za celý den? Nebylo to loni cca 170,– Kč? Kolik stojí prosím vstupné po 13h? Minulý rok byl ceník dostupný na webu, nechápu, proč tomu tak není i letos? Děkuji

Jiří Nakládal - SUN Outdoor

Dobrý den,

ceník je již ke shlédnutí na našich stránkách www.sunoutdoor.cz pod Dětským parkem. Omlouváme se za zpoždění uvedení ceníku.

Kateřina Salamonová

Dobrý den, byli jsme ve vašem parku loni, bylo fajn, ale nevzpomínám si, že bychom platili takovou sumu /240kč/, jak tomu je letos. Opravdu je vstup na jedno dítě takhle vysoký? Na stránkách jsem nikde ceník nenašla. Děkuji, pěkný den.

Jiří Nakládal - SUN Outdoor

Dobrý den,

ceník je již ke shlédnutí na našich stránkách www.sunoutdoor.cz pod Dětským parkem. Omlouváme se za zpoždění uvedení ceníku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru