Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Online kurzy angličtiny s mezinárodním certifikátem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Zlatuše

Dobrý den. Jakým způsobem probíhá konverzace? Při úrovni elementary zvolit asi 36 měs. kurz? Děkuji.

BLC4u

Dobrý den,

Konverzace je myšlena jako část „Speaking“. Nejedná se tedy o klasickou konverzaci mezi studentem a lektorem (konverzace s rodilým mluvčím jsou za příplatek – ceník můžete najít na naší stránce). V této části Speaking, se nachází vždy gramatika k dané témě, kterou můžete denně zažít (např. ptáte se na cestu, návštěva doktora, nakupování) a poté na konci vzorový dialog. Učíte se tedy a procvičujete si konverzaci v anglickém jazyku, pro situace které se Vám můžou kdykoliv přihodit např. na dovolené nebo kdekoliv v zahraničí.

Pokud Vám v testu vyšla úroveň Elementary a máte zájem si projít všemi dostupnými úrovněmi, doporučujeme Vám 36 měsíční kurz.

Hynek

Dobrý den, chtěl bych se zeptat to je cena za měsic kurzu nebo za celých 12?

BLC4u

Dobrý den,

cena je za celý 12 měsíční kurz. Po zaplacení částky tedy budete moci studovat 2 úrovně v kurzu a nic víc již platit nemusíte.

Dominika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je tenhle kurz i pro úplné začátečníky.

Děkuji a přeji pěkný zbytek dne.

BLC4u

Dobrý den,

jako úplnému začátečníkovi Vám kurz spíše nedoporučujeme. I pro nejnižší úroveň Basic, jsou potřebné alespoň nějaké základy z angličtiny.
Pokud ale máte zájem o samostudium, kurz by Vám mohl být užitečný třeba jako pomůcka ke knížce nebo jiným studijním materiálům pro úplné začátečníky. Tedy nové vědomosti byste si mohla pokaždé procvičit v cvičeních, která se nacházejí v našem online kurzu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru