Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

479 Kč za měsíční permanentku do dámského fitness studia Ladie´s Gym. Dámská jízda v posilovně se 40% slevou.

4,7 / 5 Ladies Gym Studio – Jiří Suchánek Brno  (mapa) 217 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Pavlína

Dobrý den, tuto permanentku tedy můžu využít bez doplatku i na hodiny pilates a zumby? Díky

Ladie's Gym

Dobrý den Pavlíno,
tato permanentka platí pouze na vstup do posilovny a s ní spojené aerobní zóny, ve které jsou crossové trenažery, běžecké trenažery, CYBEXy, kola atd. . Na hodiny pilates a zumby – Sálové aktivity, je třeba se objednávat zvlášť a platí se také samostatně. Hezký den. :-)

Markéta

Uvítala bych také akci na permici na H.E.A.T.

Ladies Gym

Dobrý den Markéto,
zatím v plánu akce na H.E.A.T. není, ale co není, může brzy být… ;-) Stačí pozorně sledovat naše stránky www.fitnessprozeny.cz nebo facebook Ladies Gym Studia a žádná akce Vám neuteče… ;-)

Veronika

Dobrý den, voucher jsem si už tedy koupila. POkud se objednám třeba na ponělí na HEATY, z permanentky mě částku strhnete a plus ještě tedy doplatím jestli tomu dobře rozumím?Nebo permanentka bude platit pouze na fitko?Děkuji za odpověď a pěkný den.

Ladies gym

Dobrý den Veroniko,
permanetku co jste si koupila je do fitness kde můžete využít posilovací stoje a aerobnní místnost ( běžecké trenažery, cybex, veslo, rotoped). Na Heat se musíte objednat a platí se to zvlášt.
Hezký den.

Iveta Krejčí

Dobrý den, je u Vás možná studentská sleva (ISIC), pokud si permanentku koupím za normální, plnou cenu? děkuji za odpověď

Ladies gym

Dobré ráno Iveto,
studentská sleva je tady pro Vás vždy od 11 do 14 hodin ve všední dny a to za cenu 69 Kč po předložení ISIC. Permanetka studentská bohužel není.
Pěkný den.

Andrea

Dobrý den,
za jaký příplatek lze cvičit na Power Plate? A druhý dotaz: podle Vašich stránek je momentálně on-line přihlašování na lekce mimo provoz. Kdy bude opět funkční? Děkuji.

Ladies gym

Dobré rano Andreo,
cena na Power Plate je 190 Kč s asistencí osobního trenéra v dopoledních hodinách 149 Kč. On-line přihlašování bude opět spuštěn příští týden, ale jen pro klienty které mají platnou permanetku. Hezký den.

Jana Rosenbergrova

Jeste me zajima je detsky koutek vekove nejak omezen od-do? dekuji

Ladies´gym

věkové omezení není:)

Jana Rosenbergrova

Dobry den,
je k dispozici trener nebo si jej budu muset k pernamentce prikoupit? A za kolik? Dekuji

Ladies´gym

Dobrý den Jano,
všichni co tu v posilovně pracujeme jsme vyškolení trenéři, takže s případnýma doatazama se na nás můžete kdykoliv obrátit, v rámci akce, tež vypracujeme tréninkový plán, šitý každýmu na míru, ovšem po změření na přístroji IN BODY, cena 100Kč, první tréninkový plán je u nás zdarma. Plán se Vám vysvětlí a zkontrolujeme zda cvik provádíte správně, ale dále už cvičíte sama. Pokud byste chtěla využít osobního trenéra, který Vám bude nepřetržitě k dispozici 1,5hodiny je třeba si ho dopředu objednat a cena za trénink je 350Kč. Pěkný den

Miluška

Dobrý den, jak je to tam s parkováním? Na Palackého to není nic moc…, máte nějaké svoje parkoviště? Předem děkuji za odpověď.

Ladies´gym

Dobrý den Miluško,
jelikož je kolem nás dům nalepený na domu, soukromé parkoviště bysme už neměli opravdu kam dát, pokud nenajdete parkovací místo na palackého třídě, jsme domluveni na veterině (která je naproti fitness) že tam naše zákaznice mohou parkovat na jejich parkovišti, je to hlídané a také placené parkoviště 10kč za hodinu. Pěkný den

Káča Štainerová

Dobrý den-chci se zeptat vstup do pislovny je časově neomezený?

Ladies´gym

Dobrý den Kačko,
vstup do posilovny je omezen 100 minutami, ale za 10 minut navíc nikomu hlavu neutrhnem:)

Jana

Jsou v posilovně i bežecké pásy a orbitreky na aerobní cvičení? Platí na ně vstup na tuto permanentku?

Ladies´ gym

Dobrý den Jano,
v naší aerobní zóně máme jak běhací pásy ( v počtu 8) tak orbitreky ( 8 ) a navíc si můžete vyzkoušet i novinku Cybex, něco obdobného jako orbitrek. Permanentka platí i na aerobní zónu. Pěkný den

Michaela

Dobrý den, je možné si koupit na jednu osobu i vícero voucherů a chodit takto cvičit třeba půl roku, když si jich koupím 6? Děkuji.

Ladies´gym

Dobrý den Michaelo,
jelikož je nutné nabít permanentku do 31.10.2011 a od tohoto nejpozdějšího termínu platí permanentka 1 měsíc, je tedy možné koupit si čistě pro Vás 2 vouchery, jeden aktivovat co nejdříve a druhý poslední možný termín.

vlaďka

pokud si koupím např. 2 nebo 3 vouchery a za všechny vyměním permanentku do 31. 10., mohu tak tyto permanentky čerpat do 1 roku po vydání, jak to v této posilovně zatím fungovalo?? Nemusím je tedy „prochodit“ do konce října?

Ladies´gym

Dobrý den Vlaďko,
měsíční permanenka platí od nabití 31 dní, takže v případě že si nabijete permanentku poslední možný termín, bude Vám platit celý listopad, roční platnost mají u nás pouze permanentky vstupové ne časové. Pěkný den

Hanka

Dobrý den, jenom pro jistotu se chci zeptat – voucher muzu promenit napriklad 31.10 a pak ten nasledujici mesic mi bude permanentka platit? nebo i samotnou permanentku musim vyuzit do 31.10? Dekuji za odpoved

Slevomat

Dobrý den,

voucher je nutné vyměnit na recepci do 31.10. a od tohoto dne Vám platí jeden měsíc.

Petra Navrátilová

Dobrý den, chápu to tedy správně, že tato permanentka je jen na 10 vstupů?

Slevomat

Dobrý den,

permanentka je na jeden měsíc od doby kdy jí aktivujete ve fitku. Záleží na Vás kolikrát jí využijete :).

Tereza

Dobrý den,
uvádíte, že nabídka platí až od 3.10.2011. kdybych chtěla tedy jít cvičit už dnes, což jsem měla v plánu, tak ještě voucher využít nemohu?

Ladies´gym

Dobrý den Terko,
bohužel akce má opravdu platnost až od 3.10. tak jak je uvedeno. Ale rádi Vás tu uvidíme už dnes:)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru