Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Víkend ve Slovinsku plný adrenalinových aktivit

CK Pilgrim Beskydy (mapa) 14 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
lucie

Dobry den, je potreba na tuti akci dalsi nejake specialni vybaveni? Myslim tim neopren, specialni obuv do vody apod. Dekuji za odpoved.

PILGRIM travel

Dobrý den,
nikoliv, vše je na místě připraveno – neopreny, neoprenové boty, vesty, helmy, pádla, rafty atd. to stejné platí pro veškeré vybavení na další aktivity = vše je na místě a v ceně jednotlivých zážitků, s sebou tedy jen plavky :)

Vaše CK PILGRIM

Patička Milde

Zdravím Pilgrim, nikdy jsme nic takové nevyzkoušeli … Jsme takový nepolíbený nemehla v tomhle směru. Je to opravdu pro každého?Instruktoři si případně poradí i s náma? :)

PILGRIM travel

Dobrý den,
ano všechny zmíněné aktivity jsou i pro Vás, tedy jak píšete, pro úplné začátečníky. Na uvedené aktivy mnohou děti již od 10 let, což je dostatečně vypovídající o jejich náročnosti.

Vaše CK PILGRIM

Martina

Dobrý den, mě by zajímalo, zda-li je k cestování potřeba pas nebo postačí občanský průkaz? A dále bych chtěla nějaké bližší info ke kempu, kde budeme ubytováni (wc, sprchy, obchod s potravinami atd.) Předem děkuji za odpověď :)

PILGRIM travel

Dobrý den,
ohledně cestovního dokladu, stačí vám občanský průkaz. Kemp je vybaven zděnou budovou, kde jsou toalety, sprchy s teplou vodou, připojení wifi, společné lednice, pračky, varne desky a mikrovlnná trouba. V kempu je také restaurace, do obchodu s potravinami to je z kempu cca 300 metrů.

Vaše CK PILGRIM

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru