Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Týden v Bulharsku v apartmánech pro 4 osoby

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Jarmila

Dobrá den,je volný termín do apartmánu od 2.8–9.8 2014 Chtěla bych 8 vocheru. Děkuji za odpověd

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, Jarmilo, prozatím ještě máme několik volných kapacit ve Vámi zvoleném termínu. Můžete si tedy vouchery zakoupit a následně nás prosím kontaktujte telefonicky nebo emailem a domluvíme se na podrobnostech.

Přejeme krásný den,

Marcela Novosadová

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jaké máte volné termíny a cena je stejná,do kdy se musí nejpozději zaplatit vouchery,když si ho objednám.

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, Marcelo, termíny si můžete volit sama. Voucher platíte dle podmínek Slevomatu. Dejte nám jen předem vědět, kdy chcete termín rezervovat, abychom mohli ověřit dostupnost. Více prosím emailem nebo telefonicky.

Přejeme krásný den,

Dlapková

Aha nevšimla jsem si omlouvám se. Děkuji za ochotu

Dovolená v Bulharsku

Není zač, klidně se ptejte. :) Obsáhlejší dotazy případně kalkulace prosíme formou emailu.

Dlapková

Děkuji za opověď, ale asi jsme si nerozuměli. Myslela jsem tím, když si koupím voucher za cenu 2064 Kč, kolik si mám rezervovat dní, nebo nocí, když je to cena za týden v Bulharsku.Děkuji Dlapková

Dlapková

Děkuji za opověď, ale asi jsme si nerozuměli. Myslela jsem tím, když si koupím voucher za cenu 2064 Kč, kolik si mám rezervovat dní, nebo nocí, když je to cena za týden v Bulharsku.Děkuji Dlapková

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, paní Dlapková, u akce přímo u voucheru je napsáno, že se jedná o 7 dní / 6 nocí v červnu/září. Počet je tedy již stanoven, pokud chcete navýšit/upravit počet nocí, prosím kontaktujte nás emailem nebo telefonicky a můžeme Vám je dodat dle libosti.

Přejeme krásný den.

Dlapková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na týden v Bulharsku, termín mám rezervovat třeba od soboty do soboty? A letenky nám zajistíte také, anebo mám kontaktovat SmartWings? Děkuji Dlapková

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, paní Dlapková, termín si můžete vybrat dle Vašich požadavků, případně tak, aby Vám vycházely přílety a odlety.

Letenky je možné zakoupit si i přes naše stránky. viz. odkaz:
 http://www.bulharskodovolena.org/pruvodce/doprava-do-bulharska/index.php?i2s2

Marcela

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,kdybychom jeli svým autem,jaké jsou tam ceny nafty a když bysme byli tři,tak musíme koupit 4vouchery a měli bysme celý apartmán pro sebe,termín si můžeme určit kdy chceme při této slevě,nebo je potom jiná cena,ještě bych chtěla vědět,jaké jsou přibližně ceny jídla a zda se může v apartmánu vařit a jestli je tam možnost si někde v obchodě nakoupit.Děkuji

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, Marcelo, dle dohledatelných webových záznamů je cena nafty v Bulharsku (a také Srbsku) cca 1,3Eur = 35kč/l. Celý apartmán jsou 4 vouchery. Termín je na Vás, doporučuji si jej ale zarezervovat co nejdříve. Objednávky se nám velmi rychle hromadí a kapacity se zaplňují. Vařit si v apartmánu můžete, kuchyně jsou zařízené. Jídlo v supermarketech je ±2/3 ceny u nás. Přímo v letoviscích se ceny skoro rovnají našim. V Burgasu je nákupní centrum, kde naleznete např. Lidl atd.

Přejeme krásný den.

Dana Volfová

Dobrý den,
ještě jedna otázka , cena letenky je stejná dospělý a dítě, nebo je to jinak.Děkuji za odpověď.Dana

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, paní Volfová, ceny letenek se příliš nemění a většinou jsou stejné. V současné době se pohybují mezi 5.000,– v akci až 7.000,–+ běžně za zpáteční pro 1 osobu.

Přejeme krásný den.

Dana Volfová

Dobrý den,
můžeme si zajistit letenky sami a v Burgasu by nás přepravil Váš tranfer. Jednalo by se o srpen

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, paní Volfová, ano můžete si zakoupit letenku na jakýkoli termín a my Vás vyzvedneme v Burgasu s cedulí na letišti a přepravíme až k hotelu. Napište nám datum příletu a odletu a my zajistíme zbytek.

Přejeme krásný den.

Jana Skálová

Dobrý den a když bych chtěla letět jen s přítelem?to by nešlo?

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, paní Skálová, akce je brána na celý apartmán a inzerovaná jako cena na osobu. viz. popisek u akce.

Pokud chcete cestovat jen jako pár, můžete využít luxusu celého apartmánu jen pro sebe nebo se podívat na naše webové stránky: www.bulharskodovolena.org a vybrat si z dalších možností, třeba i jen studio pro 2 osoby.

Přejeme krásný den.

Jana Kaňoková

Dobrý den, mám dotaz. Pro koho mám kupovat ten čtvrtý voucher, když jsme jen tříčlenná rodina ??? Vy vůbec s takovou možností nepočítáte ? Zřejmě mi navrhnete, abych si zaplatila částku za toho čtvrtého, něco jako pokutu a to by se mi, ale vůbec nelíbilo ! Bohužel nejste sami, co mají takové nefér návrhy. A víte, že by nám stačila pro syna i přistýlka ? Děkuji za odpověď

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, paní Kaňoková, akce je brána na celý apartmán a inzerovaná jako cena na osobu. viz. popisek u akce.

Pokud chcete cestovat jen jako pár + dítě, můžete využít luxusu celého apartmánu jen pro sebe nebo se podívat na naše webové stránky: www.bulharskodovolena.org a vybrat si z dalších možností.

Přejeme krásný den.

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, Soňo, akce se týká standardního jednopokojového apartmánu. V odkazu můžete vidět jeden z apartmánů: http://1url.cz/q3zz

Pokud máte zájem o dvoupokojové apartmány či jiný hotel, můžete si vybrat na našem webu: www.bulharskodovolena.org.

Přejeme krásný den.

Soňa

Dobrý den,

je apartmán nějak rozdlěen? Nebo je to jedna místnost se 2 postelemi resp. rozkládacím lůžkem? Děkuji

Jana Kovářová

A ještě jak daleko je letiště od apartmanu?Děkuji za odpovědi.Přeji krásný zbytek dne.

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, paní Kovářová, z letiště až do hotelu je to cca 27Km. Můžeme pro Vás zaslat transfer za 25Euro pro 4 osoby.

Jana Kovářová

Dobrý den,kolik by stála letecká doprava přibližně tam i zpět pro 2 dospělé a 2 děti (13 a 7) a je jedno který den se ubytujeme pak na týden?

Dovolená v Bulharsku

Letenky: Společnost Smartwings létá např. z Prahy přímo do Burgasu (cca 27km od Stanny Court) a cena se pohybuje v rozmezí 5.000,– – 7.000,– Kč. Z letiště Vám dokážeme zajistit transfer až do hotelu za 25Euro pro 4 osoby.

Dlapková

Dobrý den nemohu najít u této nabídky termíny.Děkuji za odpověď Dlapková

Dovolená v Bulharsku

Dobrý den, paní Dlapková, hotely máme v přímém zastoupení a proto u nás termíny nehledejte. Vycházíme maximálně vstříc klientům, tzn. řekněte, kdy chcete jet a my Vám uděláme rezervaci. Klidně od úterý. :)

Markéta

Dobrý den, jak je to prosím s cenou u dětí, co se týče věku, letenky a ubytování? A jaká je cena letenky pro dospělého? Děkuji za odpověď.

Dovolena v Bulharsku

Dobrý den, Markéto, cena je za celý apartmán (4os), pokud tedy budete 2 dospělí + 2 děti, cena bude stále stejná. Pokud budete potřebovat přistýlku, je za 10Eur na noc.

Letenky: Společnost Smartwings létá např. z Prahy přímo do Burgasu (cca 27km od Stanny Court) a cena se pohybuje v rozmezí 5.000,– – 7.000,– Kč. Z letiště Vám dokážeme zajistit transfer až do hotelu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru