Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.
2 vepřové panenky se slaninou, přílohami a pivem
Hodnocení podniku Restaurace Záložna
+ obsluha
+ čistota a interiér
– jídlo pouze průměrné. Nic co si doma neuvaříme sami
Ve srovnání s jinými restauracemi obsluha
příjemná při uplatění slevy! Jídlo výborné,
prostředí ujde.
Jídlo vypadalo na talíři dost uboze, pochybuji, že tahle úplně krvavá flákota byla vepřová panenka a ještě k tomu připálené opékané brambory. A po stížnosti obsluze, jsem neobdržel žádnou odpověd. Velké zklamání všech čtyřech účastníků této večeře.
:)
Dobré pivo, horší obsluha.
Flexibilita, ochota, příjemná obsluha
bylo to v místě a jídlo bylo rychle hotové
Vynikající.
Příjemná obsluha, maso pěkně měkoučké, navíc nám zapekli s tvarůžkem.
Líbilo-čistota, nekuřácká, dostatek jídla, příjemná obsluha.
Zkusit více nabídek. Díky.
Masa bylo málo a bylo tuhé, jinka se nám tam líbilo.
UZ jsem tam byl po nekolikate a pripada mi, ze je to stale horsi.
Prostředí příjemné, nekuřácké, čisté toalety. V stávajícím počasí bylo v místnosti poněkud chladno. Topení nedostačuje vytopit velký prostor s vysokým stropem. Obsluhovala nás sympatická provozní podniku. Jídlo nás, bohužel, zklamalo. Panenka byla šťavnatá a docela dobře vychucená, ale zcela zbytečně byla zakrytá anglickou slaninou a rozteklým plátkem sýra. Člověk pak nevidí a vlastně ani přesně neví, co jí. Panenka je elitní část vepřového a tento způsob úpravy ji zbytečně degradoval na „cosi pod sýrem“. Takto tedy ne. Naprosto tristní byla ovšem příloha – opečené brambory, což byly kdysi ve vodě uvařené brambory, které kuchař vrazil do použitého oleje ve fritéze. To se nedalo jíst! Možná stačilo rozehřát na pánvi kousek másla a brambory lehce opéct nebo raději použít mraženého polotovaru – americké brambory. Olej ve friťáku však musí být použitelný, jinak je to děs. Špatný dojem z jídla mi vylepšilo podávané litovelské pivo, na tom jsem si pochutnal. Restaurace má dobrý potenciál /poloha na náměstí, historie budovy, celková rekonstrukce/, ale bez razantního zlepšení kuchyně to asi nepůjde. Každopádně držím provozovatelce, paní Čadílkové, palce. Vladimír Zapletal