Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Sada 3 rychleschnoucích ručníků nebo velká osuška

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Partner

dobrý den, balíček se posílá jako balík do ruky a máte ho za den po odeslání doma včetně všech informací ohledně zásilky. Zdarma máme osobní odběr.

Ela

Mate dost drahe postovne, kdyz chce nekdo jen jednu osusku, nemate nejakou slevu na postovnem pri platbe predem na ucet?
 Dekuji

Monika

Dobry den, dodává se osuska v nejakem prodysnem cestovním obalu popr. vč. háčku na obalu pro zavěšení?
Diky za odpoved

Partner

dobrý den, osuška se dodává pouze s taškou v barvě osušky, kterou můžete využít na zabalení osušek při cestování nebo jako plážovou tašku. Taška má klasické poutko, ale žádný háček neobsahuje.

Monika

Dobry den, dodává se osuska v nejakem prodysnem cestovním obalu popr. vč. háčku na obalu pro zavěšení?
Diky za odpoved

Partner

dobrý den, pokud by jste nebyla spokojená, můžete zboží do 14 dnů vrátit. Samozřejmě každý je spokojený s něčím jiným a né všem se zavděčíte. Pokud hledáte opravdu kvalitní ručníky, pak je potřeba kupovat např. egyptskou bavlnu, ale tam je cena za ručník kolem 699 Kč i více.

Svetlana

Dobry den mam problem koupit po revoluci rucniky ktere by byli opravdu save.Uz nevim jake si koupit.Muzete mi garantovat ze budu spokojena?

Pavča

Dobrý den,

teď už tedy mail odešel v pořádku. Děkuji za pochopení a dané možnosti:-)) Hezký den

Partner

dobrý den, i nám se nedaří :-) prosíme o zaslání na e-mail slevy2013@seznam.cz.

Pavča

Dobrý den,

znova jsem zkusila formularslev.cz vypsat, vyplnila jsem všechny řádky a znova ta stejná chyba:-( Využila jsem tedy Vaší nabídky a objednávku zaslala na Vámi nabídnutý e-mail slevy@seznam.cz a ihned mi přišla zpráva, že mail je nedoručitelný (odeslání jsem provedla 2×). Jaká je chyba v tomto případě? Dnes se mi opravdu nedaří:-(((

Partner

dobrý den, zřejmě nemáte vyplněné všechny políčka. Pokud by vám i tak nešla objednávka odeslat, zašlete nám adresu, barvy osušek a čísla voucherů na e-mail slevy@seznam.cz.

Pavča

Dobrý den,

už jsem asi 5× vyplnila objednávku na www.formularslev.cz, vše napíšu správně, kód také opíšu správně a vždy mě to vyhodí s hláškou, že:„Byl špatně opsán kód z obrázku v odesílání formuláře nelze pokračovat. Vratťě se prosím a chybu napravte.“. Opravdu nic nedělám špatně, ale v tom případě nevím, co dělat lépe… Můžete mi poradit? Děkuji.

Intimia.cz

Dobrý den, ano osušky jsou pruhované, ručníky jsou jednobarevné.

Ira

Dobrý den, osušky jsou proužkované a ručníky jednobarevné ?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru