
Termín
Platnost do 10. 7. 2014.
- Rezervace: Rezervace nutná min. dva dny předem na tel.: 541 225 889 nebo 604 995 991.
- Omezení: Voucher nelze využít v pátek. Uplatit voucher lze Po–Čt 14–22 a o víkendu neomezeně.
- Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
- Restaurace má kuřácké i nekuřácké prostory.
- Platební karty: V restauraci nelze platit platebními kartami.
- Ostatní možnosti: Klimatizace, letní zahrádka, parkoviště, pořádání akcí, projektor, rozvoz jídel, točené nealko pivo, Wi‑Fi
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 10. 7. 2014.
- Rezervace: Rezervace nutná min. dva dny předem na tel.: 541 225 889 nebo 604 995 991.
- Omezení: Voucher nelze využít v pátek. Uplatit voucher lze Po–Čt 14–22 a o víkendu neomezeně.
- Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
- Restaurace má kuřácké i nekuřácké prostory.
- Platební karty: V restauraci nelze platit platebními kartami.
- Ostatní možnosti: Klimatizace, letní zahrádka, parkoviště, pořádání akcí, projektor, rozvoz jídel, točené nealko pivo, Wi‑Fi
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Dětem, které sní o perníkové chaloupce, by asi ta z tataráku přišla příliš morbidní. Gurmánům ale ani omylem.
Existuje jedna chaloupka, ve které si s dnešním voucherem užijete pohádkovou baštu. V Restauraci Chaloupka vám naservírují obří porci špičkového tataráku s křupavými topinkami.
Tatarák je namletý ze špičkového hovězího roštěnce. Dostanete k němu všechny potřebné ingredience – sůl, pepř, papriku, kmín, hořčici, kečup, worchester a cibuli – a namícháte si ho přesně podle své chuti. Půjdete-li ve dvou, zkuste si např. každý namíchat svou půlku a potom ochutnávat.
Lahodnou směs si namažete na zlatavé topinky potřené čerstvým česnekem. Kdo bude mít chuť spláchnout hostinu točeným pivem, má možnost objednat si variantu i s dvěma půllitry Kozla 11°.
Hostina s pitím nebo bez:
- 400g tatarský biftek + 14 topinek
- 400g tatarský biftek + 14 topinek + 2×0,5 l Kozla 11°
V jídelním lístku restaurace najdete speciality české i mezinárodní kuchyně. Pochutnáte si tu např. na burgerech, minutkách z vepřového i hovězího masa či rizotech a těstovinách.
Posedět si můžete na zastřešené venkovní zahrádce a kulinářský požitek umocnit svěžím jarním dnem.