Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bezkontaktní infračervený teploměr Beurer

SG Logistics, s.r.o. 207 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Vladimír Přibyl

Dobrý den, zakoupili jsme tento teploměr u Vás na portálu a chtěl bych se zeptat, jestli doporučujete tento teploměr jako jediný exaktní teploměr v domácnosti? Zatím máme totiž zkušenost, že měření je více než orientační. Teplota při 10 měřeních kolísající v rozmezí 35,3 až 38,2 mi přijde opravdu jako velice nepřesná. Rád bych proto znal stanovisko Slevomatu jako prodejce tohoto produktu. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den pane Přibyle,

v případě nespokojenosti se prosím obraťte na naši zákaznickou podporu ohledně reklamace. V návodu výrobce uvádí, že může dojít odchylkám pokud měříte vícekrát.

Viz. manuál:
„Naměřená hodnota teploty kolísá v závislosti na měřené části těla. Odchylka může u zdra- vých lidí činit na různých místech těla 0,2°C až 1°C (0,4°F až 1,8°F).“
• Nikdy neporovnávejte teploty naměřené různými teploměry.
• Sdělte svému lékaři, jakým teploměrem jste měřili tělesnou teplotu a na které
části těla. Tuto skutečnost zohledněte i při vlastním stanovení diagnózy.
Jestliže budete teploměr držet v ruce před měřením příliš dlouho, dojde k zahřání přístroje. Výsledek měření pak může být zkreslený."

Martin

Dobrý den, zatím letmo jsem teploměr vyzkoušel na čele podle postupu uvedeného v návodu (mimochodem – český návod zcela chybí!) a teploměr ukazoval plus mínus 1 desetina stejnou hodnotu při opakovaných měřeních, jenže o cca 2,5°C méně než je reálná teplota zdravého člověka. :( Je nějaký způsob, jak docílit přesného měření a který není uveden v přiloženém návodu (např. tma/světlo, suché/vlhké čelo atd.)?

Qualka

Máme roční holčičku a doma jsme ho využili již několikrát a je opravdu super.

David

U toho teploměru je známo, že některé kusy měřili s odchylkou až 2 stupně. Věřím, že vzhledem k ceně se nejedná právě o tyto vadné kusy :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru