Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

10denní zájezd do nejjižnější části Itálie – Kalábrie

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
alena

Dobrý den,
šlo by koupit jen pro jednu osobu? nebo bude nejaka další nabídka? moc se mi tento zajezd libi:( Děkuji za odpoved

BK tour

Dobrý den,
zájezd pro jednu osobu lze zakoupit. Je ale nutné doplatit neobsazené lůžko v ložnici, a v druhé ložnici by byli další dva klienti.

Elizabeth

Dobrý den, mohla bych se zeptat za jak dlouho po rezervaci zájezdu po emailu přijde odpověď , případně nějaká smlouva či formulář na vyplnění ?

BK tour

Dobrý den,
mailem odpovídáme a cestovní smlouvu zasíláme ten den, co nám přijde mailem rezervace od Vás.

BK tour

Dobrý den, konkrétní jídelníček na letošní sezónu zatím není k dispozici. V každém případě je strava italská, připravovaná italskými kuchaři. Snídaně salám, sýr, máslo, džem, pečivo, čaj. Oběd i večeře jednotné menu. K jídlu zdarma italský chléb a voda.

V kempu je půjčovna kol. Do nákupního cetra je to cca 1,5 km. Lze tam dojít pěšky nebo je možné využít 3× týdně organizovanou dopravu (1× zdarma, 2× za poplatek 1 EUR/os.).

Do historického centra města Coriglinano Calabro to je 8 km. Každý týden tam náš delegát organizuje společný výlet.

Jan

Dobrý den, zajímá mě strava, třeba nějaký typický týdenní jídelníček. A taky jak daleko je to do města a zda-li lze půjčit třeba kola. Děkuji

Ingrid

Dobrý den,
zajímá mě možnost dodatečného přihlášení 5. dospělé osoby na přistýlce s polopenzí. Je to možné na poslední chvíli, cca 14 dní před odjezdem až bude jistota, že opravdu pojede? Nebo může za přihlášenou osobu odjet náhradník?

BK tour

Dobrý den,
pokud bude ještě místo v autobuse, samozřejmě je možné pátou osobu dohlásit i týden před odjezdem.
Druhou možností je voucher zakoupit a případně potom sehnat náhradníka. Problém by ale byl, kdybyste pak žádného nesehnali. Platbu za takto nevyužitý voucher bychom nevraceli.

Petra

Dobrý den,je možná vlastní doprava autem?Pokud ano, kolik Kč by se odečetlo od ceny zájezdu.Děkuji

BK tour

Dobrý den,
vlastní doprava je také možná, na to ale nelze zakoupit voucher. Při vlastní dopravě se cena počítá za celý mobilhome/týden (nikoliv za osobu jako při autobusové dopravě). Ceny a další podrobnosti naleznete na http://www.kalabrie-italie.cz/ubytovani-a-ceny#vlastni

Lenka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak to vypadá s obsazeností termínů 30.5. – 8.6. a 6.6..-15.6.., zda se turnusy uskuteční? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,
oba dva turnusy se uskuteční.
V termínu od 30.5.-8.6. zbývá posledních 22 míst a v termínu od 6.6.–15.6. zbývá posledních 16 míst.
Děkuji a přeji krásný den!

Taťána Bártová

Děkuji za odpověď ohledně odjezdu, ale neodpověděli jste ještě na druhý dotaz ohledně doplacení polopenze, je možné dodatečně zaplatit?

BK tour

Omlouváme se. Polopenzi je možné dodatečně připlatit …

Bártová Taťána

Dobrý den,
objednala jsem zájezd v termínu 25.7. – 3.8.. Můžete mi sdělit přibližnou hodinu odjezdu z Prahy resp. Liberce a návratu zpět? A dala by se připlatit polopenze, když jsem již dala příkaz k úhradě bez této částky?
Děkuji za odpověď.

BK tour

Dobrý den, odjezd z Prahy je předběžně stanoven na 9,00 – 9,30. Přesný čas odjezdu se pak upřesňuje podle počtu nástupních míst a je klientům nahlášen týden před odjezdem. Zpět se přijíždí v neděli odpoledne (do Prahy cca 16,00).

Lucka Dvořáková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak to vypadá s obsazeností termínů 29.8.-7.9. a 5.-14.9., zda se turnusy uskuteční? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

oba dva turnusy se uskuteční.

V termínu od 29.8.-7.9. zbývá posledních 18 míst a v termínu od 5–14.9. zbývá posledních 15 míst.

Děkuji a přeji krásný den!

Kristýna

Dobrý den, je možné, že se v některém termínu nenaplní autobus, a tudíž byste zájezd na ten určitý týden vynechali? Předem děkuji za odpověď

BK tour

Dobrý den,
ano, minimální kapacita pro uskutečnění zájezdu je 40 os. Je skutečně možné, že se některý okrajový termín nenaplní, potom nabízíme klientům variantu jiného termínu nebo vracíme plnou částku za zájezd.
Ze všech sil se ale snažíme o naplnění a uskutečnění všech vypsaných termínů.

Denisa

Dobrý den, píšete, že je nutné podepsat smlouvu, neznamená to ale, že budeme muset dojet do Hradce Králové, nebo ano? Děkuji

BK tour

Dobrý den,
cestovní smlouvu zasíláme emailem (příp. poštou) klientům z celé ČR, do Hradce Králové jezdit tedy nemusíte.
Pokud ale přijedete, rádi Vás uvidíme :-)

Kristýna

Dobrý den,
jaká by byla předběžná kalkulace pokud bych zájezd objednala pro 4 dospělé osoby a 1 dítě (8let), termín zájezdu 25.7.-3.8.2014 s tím, že bychom si připlatili polopenzi? Kolik by to vyšlo na osobu? Děkuji předem za odpověď

BK tour

Dobrý den,
v termínu 25.7.-3.8. činí cena za osobu 5 590 Kč (doprava + ubytování), přistýlka pro 8leté dítě je se slevou 1 000 Kč, tj. 4 590 Kč.
Polopenze by byla 4 × 1 590 Kč + pro 8leté dítě za 1 290 Kč.
Pro dospělou osobu tedy celkem 7 180 Kč, pro dítě 5 880 Kč.

Michaela

Dobrý den, píšete že pokud budeme v chatce dvě a chceme ji sami pro sebe, budeme doplácet 1 000 Kč v termínech 23. 5.-22. 6. a 29. 8.–21. 9., v ostatních termínech 2 000 Kč, je to celková cena nebo jen za jedno lůžko? Děkuji

BK tour

Dobrý den,
tato cena je za 1 lůžko, tzn. za doplatek druhé ložnice je to podle sezóny 2000 Kč nebo 4000 Kč.

sarm27

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, máme 2 děti (2 a 3 roky), je potřeba zaplatit čtyři vouchery?Děkuji

BK tour

Dobrý den,
každá osoba – i takto malé děti – potřebuje vlastní místo v autobuse, je tedy nutné zaplatit voucher i za děti.

Jarda Vancura

Dobrý den,

jak dlouho trvá cesta? Jede se trajektem? Jak dlouho v autobuse? Ptám se, abychom zhodnotili, zda by to bylo schůdné s malým dítětem 1,5 roku.
Je místo vhodné pro malé děti?

 Děkuji

BK tour

Dobrý den,
cesta trvá 22 – 24 hodin, během ní se dělají pravidelné přestávky. Místo pobytu se nachází na pevnině, trajektem se proto nejede.
Místo určitě je vhodné pro malé děti – pláž je hned vedle ubytování, vstup do moře je pozvolný, o děti se během dne i večer starají animátoři a vymýšlejí pro ně různé hry a zábavný program.

Lenka Soukupová

Dobrý den, rozumím dobře, že při obsazenosti mobil home 2 osobami se již nedoplácí za další lůžko? Děkuji za odpověď.

BK tour

Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz.
Pokud jste pouze dva, jsou zde dvě možnosti: 

  1. v druhé ložnici budou ubytování další dva klienti, kuchyňku, wc, koupelnu a terasu máte společné. v tomto případě nic nedoplácíte
  2. v mobilhomu chcete mít soukromí, musíte doplatit dvě neobsazená lůžka v druhé ložnici – dle termínu zájezdu (1 000 Kč v termínech 23. 5.-22. 6. a 29. 8.–21. 9., v ostatních termínech 2 000 Kč).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru